Beste Jorgos, Bedankt voor het oplossen van de problemen, die wij hadden met onze huurauto (kapotte accu, lekke band, te hoge leeftijdstoeslag). Dankzij jou hebben we een hele mooie vakantie gehad in... See more
See what reviewers are saying
Een aantal jaren geleden hebben we bij jullie eilandhoppen gedaan, Mikonos , Paros en Naxos en daarna naar Kreta. Een mooie reis zonder zorgen en alles in de puntjes goed geregeld. Daarom deze kee... See more
Reis naar 4 eilanden gedaan afgelopen 2 weken, geregeld inclusief vliegtickets en transfers naar boten. Alles vlekkeloos verlopen. De hotels waren goed/prima voor ons, ontbijt ook, varieerde wel per h... See more
Ook dit jaar wederom geboekt bij de Griekse Gids. Wij hebben een fly-drive naar het zuiden van Kreta gedaan. Waarbij we eerst naar Mirtos zijn geweest bij Kastro studios. Deze accommodatie hebben we e... See more
Company details
About Griekse Gids Reizen
Written by the company
Onze expertise op het gebied van Griekenland zorgt ervoor dat wij perfect, op maat gemaakte reizen kunnen aanbieden.
Wij zullen er alles aan doen om uw reis naar Griekenland fantastisch te maken en staan altijd voor u klaar als er wat is.
Contact info
De Langkamp 12C, 3961MS, Wijk bij Duurstede, Netherlands
- 0343-218014
- reizen@grieksegids.nl
- grieksegidsreizen.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prima geregeld.
We hebben een geweldige vakantie gehad. Drie eilanden in 3 weken. Alles perfect geregeld, Vlucht, Taxi's, Ferry's en Hotels. Helemaal super! Geweldige hotels, keurig netjes en schoon. Zeker voor herhaling vatbaar.
Van het begin tot het eind zijn we zeer…
Van het begin tot het eind zijn we zeer net en snel geholpen. Griekse Gids Reizen heeft alles tot in de puntjes verzorgd, de vluchten, veerboten, taxi's en hotels. Dit zorgde ervoor dat we eigenlijk gelijk konden genieten van onze mooie vakantie naar Hydra, Poros en Aegina. Jorgos en het team zijn goed bereikbaar wat altijd een pluspunt is.
Een fantastische vakantie
Een fantastische vakantie. De angst voor branden en stormen was ongegrond. September is een uitstekende tijd om de eilanden te bezoeken. Heerlijke zon, niet veel toeristen maar toch gezellig. We gingen van Kos direct door naar Kalymnos. Het hotel was chique maar wel erg ongezellig. We aten er heerlijk in de buurt, voeten naar Talendos en lieten ons het hele eiland rondrijden door een gids/taxi. Dat deden we trouwens bij alle eilanden omdat we liever geen auto wilden huren. En zo hoor je ook veel over de geschiedenis en zie hé bijzondere plekken. We garden wel een dag langer op Kalemnos willen blijven want het volgende eiland Leros viel ons wat tegen. Wel erg rustig en weinig openbaar vervoer. Maar het hotel Saraya daar was super. We gingen daarna naar Patmos en logeerden vlak bij het centrum, dus gezellig s'avonds het dorp in. Veel leuke winkeltjes en eettentjes.ook hier een heel bekwame en leuke gids voor een redelijke prijs. (130 voor 4 uur )
Daarna terug naar Kos voor 1 nacht. Dat is dan ook genoeg: Kos was ons te toeristisch en druk. Ga nooit een week naar Kos zou ik zeggen. Maar voor de afsluiting van onze fantastische, super goed georganiseerde vakantie een goede afsluiting. We hebben echt genoten en voelden ons prinsessen met al die luxe. Bedankt Jorgos
Eilandhoppen in Oktober 2025 (stel van 2)
In Oktober 2025 hebben we (stel van 2) voor de tweede keer een reis bij Griekse gids geboekt, ditmaal hoppen over de eilanden Samos, Patmos, Leros en Kos. Omdat we wat laat in het seizoen gingen (2 oktober2025) kunnen er soms plotseling wijzigingen optreden in b.v. de afvaarttijden van de ferrys. Dat gebeurde ook één keer en Jorgos en zijn team reageren vlug door de nodige wijzigingen in taxitijden etc. te regelen en door te geven. Alles liep verder overigens goed. Het advies in de hotelkeuze pakte goed uit, prima kamers en goede en meestal uitgebreide ontbijten. Ik kan met de beste wil geen negatieve punten bedenken. Als we weer naar Griekenland gaan boeken we beslist weer bij de Griekse gids.
Goed geregeld en makkelijk bereikbaar
We zijn ook dit keer weer compleet ontzorgd op onze eilandhop vakantie door Griekse Gids, alle transfers waren geboekt en we hoefden alleen nog maar in te checken. Mooie kleinschalige hotels, op verzoek van ons wat meer centraal in de drukte. Ook fijn...bij vragen of als er iets is, korte lijntjes via de app.
Perfecte organisatie
Perfecte organisatie. Alles klopt, zoals afgesproken. Alleen Transavia liet ons bij vertrek in de steek, met een vertraging van het vertrek van 1,5 uur. Hier kon Griekse Gids Reizen niets aan doen. En Griekenland is natuurlijk een fantastisch land om op vakantie te gaan.
Toppie alles perfect verlopen
Griekse is een fantastische organisatie waar je van op aan kunt en met je meedenken.
Griekse is een fantastische organisatie, i.v.m. aangekondigede staking op het vliegveld van Athene zijn zij vooraf al aan de slag gegaan met het omboeken van een vlucht naar een dag eerder, hiermee moet dus ook de transfer, hotel en de Ferry worden verplaatst maar alles top geregeld door Jorgos van de griekse gids.
De Griekse Gids reizen is een aanrader
Nadat we op internet een bestemming (Corfu) en een hotel hadden gevonden en we dit als pakketreis wilden boeken ons gewend tot De Griekse Gids Reizen. Die we overigens niet kenden. Maar ze zijn aangesloten bij de ANVR en SGR dus dat gaf vertrouwen. Werd direct leuk gereageerd. Ook het contact hierna was informeel en prettig. Zo te horen ook Griekse mensen, bekend met het land. Ook de autohuur erbij geboekt en dat verliep ook helemaal top. Al met al heel erg tevreden.
Wat een geweldige reis
Wat een geweldige reis, alles tot in de puntjes geregeld.
Dank jullie wel.
Wij waren echt onder de indruk.
Jorgos heeft ons wederom perfect…
Jorgos heeft ons wederom perfect aangevoeld met z'n adviezen en keuzes voor de eilanden en heerlijke accommodaties/locaties. ook de ferryverbindingen/tijden... perfect! genoten
dankjewel! Maurice en Joyce Amsterdam
Geweldige vakantie
Alles was super geregeld zoals we elke keer ervaren ,we hadden dit jaar griekse gids een paar keer nodig welk moment dan ook ze staan gelijk voor je klaar zodat je een zorgeloze vakantie kan voortzetten.
Alles was goed geregeld
Alles was goed geregeld, en toen een ferry werd geannuleerd was er hele goede communicatie en zijn we binnen no time omgeboekt naar een andere Ferry. Alles was perfect geregeld en op elkaar afgestemd.
Een week Kreta en een week Santorini…
Een week Kreta en een week Santorini geboekt. Super vakantie gehad mooi weer mooie hotels met prima ontbijt. Veel gezien en gedaan. Alles was erg goed geregeld via de Griekse Gids Reizen. Vanaf het vliegen transfer naar hotel transfer naar de boot en weer naar het hotel en weer terug naar het vliegveld. Alles keurig op tijd met mooie fijne taxi/taxi bus. Complimenten voor De Griekse Gids Reizen. Ga zeker weer hier een reis boeken
Eilandhoppen met hindernissen
We gingen naar Kythnos en Serifos, de ferries voeren niet, de staking in Griekenland. Vanaf begin tot het einde heeft Jorgos alles geregeld. We hebben geen moment zorgen gehad. W e hebben genoten van onze reis. Op beide eilanden waren de hotels prima met super bedden. En de dag in Athene was ook goed te doen desondanks de staking. We hebben genoten, wat fijn om een reisbureau te hebben wat met je meedenkt en de reis zo kan maken dat je wensen vervuld worden.
De organisatie en planning van de reis…
De organisatie en planning van de reis naar Leros en Kos was zeer goed. Geen 5 minuten hoeven wachten op boten of taxi’s.
De ligging van het Kosta Palace hotel op Kos is perfect. Dichtbij stad en strand en aan de haven. Jammer dat ons uitzicht vanaf de kamer slechts een blinde muur was. Ook jammer dat er geen confortabele mogelijkheid was om op je kamer te zitten behalve op bed.
Het personeel bij beide hotels was super vriendelijk. De persoonlijke aandacht op Leros in het resort erg leuk.
Het resort daar ligt prachtig.
Bij beide hotels was het sanitair wel wat verouderd.
We hebben ondanks deze minpuntjes erg genoten van ons verblijf op de 2 eilanden. Het prachtige weer en de sfeervolle omgeving hielp daaraan mee.
Met Griekse Gids naar Kreta
Griekse Gids voldoet op elke manier aan de verwachtingen!
In die 40 jaar dat ik in Griekenland kom, is Griekse Gids als touroperator absoluut een aanrader om een reis bij te boeken. Met een huurauto dwars door Kreta en een verblijf in Kastro Studios in Mirtos waar ik al vaak ben geweest. Met de bijzonder vriendelijke ontvangst door Vicky, met een fijn appartement en elke morgen met een uitgebreid en smakelijk ontbijt. Poli Kala!
Daarna met de auto een prachtige rit door zuid-Kreta naar het schilderachtig gelegen Agia Galini naar het resort Galini Tropika, waar ik door Margaret allervriendelijkst werd ontvangen. En elke morgen een uitgebreid en smakelijk ontbijt.
In die 40 jaar dat ik nu in Griekenland kom, heb ik nog nooit zo'n mooi appartement met een prachtig uitzicht gehad. Agia Galini is echt de moeite waard om nog eens terug te keren.
Poli Efcharisto, Jorgos!
De reis was uitstekend geregeld
De reis was uitstekend geregeld. We hebben genoten van het mooie Griekenland (Athene en Andros). Mooie locaties/hotels.
The Trustpilot Experience