Beste Jorgos, Bedankt voor het oplossen van de problemen, die wij hadden met onze huurauto (kapotte accu, lekke band, te hoge leeftijdstoeslag). Dankzij jou hebben we een hele mooie vakantie gehad in... See more
See what reviewers are saying
Een aantal jaren geleden hebben we bij jullie eilandhoppen gedaan, Mikonos , Paros en Naxos en daarna naar Kreta. Een mooie reis zonder zorgen en alles in de puntjes goed geregeld. Daarom deze kee... See more
Reis naar 4 eilanden gedaan afgelopen 2 weken, geregeld inclusief vliegtickets en transfers naar boten. Alles vlekkeloos verlopen. De hotels waren goed/prima voor ons, ontbijt ook, varieerde wel per h... See more
Ook dit jaar wederom geboekt bij de Griekse Gids. Wij hebben een fly-drive naar het zuiden van Kreta gedaan. Waarbij we eerst naar Mirtos zijn geweest bij Kastro studios. Deze accommodatie hebben we e... See more
Company details
About Griekse Gids Reizen
Written by the company
Onze expertise op het gebied van Griekenland zorgt ervoor dat wij perfect, op maat gemaakte reizen kunnen aanbieden.
Wij zullen er alles aan doen om uw reis naar Griekenland fantastisch te maken en staan altijd voor u klaar als er wat is.
Contact info
De Langkamp 12C, 3961MS, Wijk bij Duurstede, Netherlands
- 0343-218014
- reizen@grieksegids.nl
- grieksegidsreizen.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ontspannen gereisd omdat alles goed geregeld was.
Voor ons was het een nieuwe ervaring om via een reisagent te boeken. Een die zeker voor herhaling vatbaar is!
Alles was perfect en overzichtelijk geregeld. Op het vliegveld werden we opgewacht door een taxichauffeur, deze heeft ons naar het hotel gebracht en de volgende dag naar de veerboot.
We hebben nergens hoeven zoeken, want overal was alles al geregeld. Ook voor de terugweg.
De veerboot maatschappij annuleerde onze boeking, dit werd na contact met de Griekse Gids direct opnieuw geregeld.
Het was heerlijk om niets uit te hoeven zoeken. De geboekte hotels waren allemaal goed, de locaties perfect. Een heel fijne ervaring dus!
Wij komen al weer een tijdje bij…
Wij komen al weer een tijdje bij Griekse reis gids om onze vak. te bespreken samen met Jorgos de eigenaar. Deze man weet een beetje waar wij van houden, rust en stille Griekse eilandjes. En echt, hij weet je er naar toe te sturen, prima hotel/b&b of app. en wij laten de ferry's en de taxi door Jorgos regelen, ook daar kan hij voor zorgen, alles komt goed. Nog nooit geen spijt gehad. Altijd welkom in dit fam. bedrijf, waar een ieder zijn best doet.
Geweldige vakantie!
De reis naar Aris Hotel in Paleochora op Kreta was tiptop geregeld. Een prima hotel, vriendelijk personeel, goed ontbijt, mooie omgeving, leuk plaatsje! Grote kans dat mijn man en ik nog eens terugkomen.
Top organisatie
Bij de Griekse Gids is alles tot in de puntjes geregeld, mocht je onverhoopt toch een klein probleem tegen komen dan kun je appen en krijg je heel snel een reactie. Zelfs op zondagavond. Gewoon een top organisatie en een echte aanrader.
Eilandhoppen Paros Naxos Santorini
Goed advies gekregen van Jorgos. Paros, Naxos en Santorini bezocht, 3 prachtige eilanden die alle drie hun eigen charmes hebben. Goede hotels, taxi’s die keurig op tijd waren. Alles goed geregeld, kortom heerlijke vakantie gehad!!!
Ervaring Eilandhoppen met de Griekse Gids
Wij zijn inmiddels 4 keer met de Griekse gids naar Griekenland geweest. Het ging hierbij om eilandhop vakanties. Het bezoeken van meerdere eilanden in 1 vakantie. Wat ons hierbij is opgevallen is het feit dat alles altijd zo goed is geregeld. Een besproken taxi als we van de boot afkomen om ons naar een onderkomen te brengen. De taxi staat er op de afgesproken tijd.altijd! En de heerlijk gezellige kleinschalige onderkomens! We kunnen niet wachten op de volgende reis!!
NAXOS september 2025 Alle reserveringen sloten perfect op…
Alle reserveringen sloten perfect op elkaar. Prachtig accomodaties. Prima helpdesk bij vragen.
Perfect geregelde Island hopping
De door de Griekse Gids samengestelde Island hopping reis was perfect geregeld vanaf de boeking tot het einde van de reis. Alles klopte en dat gaf een zeer geruststellend gevoel. Zelfs het prachtig weer klopte ;)
Ik zou iedereen de Griekse Gids aanraden om hun reis te laten samenstellen.
De Griekse Gids, keep on the good work
We kregen waar we op hoopten
Top geregeld
We hebben voor de eerste keer bij Griekse gids een vakantie geboekt naar Andros.
Alles was tot in de puntjes geregeld.
Bij aankomst in Athene belde de taxi chauffeur ik ben er bijna dit is mijn kenteken. En daar was hij.
De ferry kaartjes lagen klaar en bij aankomst op Andros stond de taxi op ons te wachten.
Het hotel was super.
Totaal ontzorgd door de Griekse Gids
Zorgeloos vakantievieren
Wij wilde graag een zorgeloze vakantie en hebben dit ook zeker gehad. Alles was goed geregeld . Een klein probleempje met de veerboot( door weersomstandigheden) werd ook snel door de organisatie opgelost.
Een Eilandhopvakantie boeken bij de Griekse Gids is echt een aanrader!
Topvakantie met Griekse Gids Reizen
Voor het tweede jaar op rij met Griekse Gids Reizen wezen eilandhoppen in Griekenland (drie eilandjes; dit keer vliegen op Athene en met ferryboot van eiland naar eiland). Het was allemaal prima geregeld, goed advies met goede tips, leuke accommodaties, goede service en snelle reacties bij vragen.
Wat een heerlijke vakantie op 3 eilanden!
We hebben een heerlijke vakantie op 3 eilanden gehad. Alles was zeer goed geregeld, duidelijke en vlotte communicatie en vooral alles zeer vriendelijk en persoonlijk. Toen de Ferry onverwacht niet ging werd de boot omgeboekt en zijn we een dagje naar Athene gegaan. Jorgos was constant bereikbaar en dacht mee om de dag zo goed mogelijk invulling te geven. top geregeld!
Mooie ervaring
Alles was heel goed geregeld,schone en mooie accomodatie
Voor de 5e keer op een rij weer geboekt…
Voor de 5e keer op een rij weer geboekt via Griekse Gids Reizen, omdat de service uitstekend is. Altijd bereikbaar en persoonlijk contact. En meteen oplossing geregeld toen de ferry vertraging had door de harde wind.
Gewoon heel fijn geregeld allemaal!
Vakantie naar Zakynthos
Hoewel wij geen ingewikkelde reis hadden geboekt, was het allemaal netjes verzorgd. Op tijd alle informatie ontvangen. De transfer van de luchthaven was perfect geregeld en ons hotel Sunrise Zante (adults only) was top! Heerlijk ontbijt, shuttle service naar het strand, ook buiten de reguliere tijden te boeken (niet duur). Auto via het hotel geregeld. De Tzatziki bij de hotelbar was erg lekker! Kortom een aanrader.
Perfect!
Prachtige reis Santorini – Milos – Sifnos – Athene beleefd. Vluchten (van/naar Düsseldorf), transfers (ferry’s en taxi’s) en hotels perfect geregeld. Goede informatie vooraf. Prima hotels op mooie locaties. Waar nodig attente en goed bereikbare begeleiding. Zeer aan te bevelen!
Alles was perfect geregeld
Alles was perfect geregeld, we moesten ons nergens zorgen over maken.
Heel leuke hotels geselecteerd, met perfecte ligging.
Super verrast en enthousiast
Vanaf dat wij geboekt hebben tot het einde was echt top! We boekten de eilandhop trip die wij wouden en van daaruit kregen wij binnen een week de informatie mbt de geboekte hotels. Ook de transfers vanaf Schiphol tot en met taxi's naar havens en de ferry's naar de andere eilanden. Alles was op elkaar afgestemd en dan denk je nog even we zitten wel in Griekenland dus het is altijd afwachten of alles op tijd komt maar alles ging perfect waardoor we nergens aan hoefden te denken. Normaal zitten wij altijd op 15 dagen op 1 plek en aangezien wij behoorlijk actief zijn begint de verveling na 4 dagen vaak toe te slaan. Dit was de eerste keer via Griekse Gids en ook het eilandhoppen maar wij zijn super enthousiast en op het moment dat je denkt ow we hebben het wel een beetje gezien gingen we naar een nieuw avontuur, want zo voelde dat echt! Als we weer eens gaan eilandhoppen dan willen we naar de Sporaden eilanden.
The Trustpilot Experience