GXOXReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Nadat ik heb besteld, kwamen de sokken snel binnen, netjes verpakt. Ik heb de roze, zwarte en witte besteld, zodat je altijd een kleur heb die matcht bij mijn sportkleding. Ik draag ze tijdens he... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne gripsokken! Ik gebruik ze tijdens mijn hyrox en hardlooptrainingen en merk echt verschil. Ik wil niks anders meer! Kwaliteit is top en goede service. Snelle levering.

Rated 5 out of 5 stars

Vooral als je met tennis wat meer de hoeken in rent of bij een sprint naar voren heb je minder die wrijving die je bij veel andere sportsokken wel hebt. Dus in dat opzichte een stuk comfortabeler en a... See more

Company details

1. Sportwear Manufacturer

Written by the company

Wij ontwikkelen premium gripsokken voor sport die grip, balans en kracht samenbrengen tot één gecontroleerd geheel. Van training tot wedstrijd: GXOX vormt de basis waarop sporters vertrouwen bouwen en prestaties verbeteren. In een wereld waarin sport steeds sneller en explosiever wordt, ziet GXOX een toekomst waarin wij bijdragen aan een betere beheersing van kracht. — CONTROL YOUR MOVE –

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

23 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

De strakheid van de sok is perfect

De strakheid van de sok is perfect. Hij zit goed om je voet en knelt hem niet af. Hij zit wel strak genoeg zodat je het goede gevoel heb dat je voeten stevig staan. De grip is van een ander niveau. Je blijft zowat op de grond plakken als je gaat staan en je beweegt totaal niet in je schoenen wat perfect is. De levering was snel en de service was top!

June 11, 2026

Hele fijne gripsokken!

Hele fijne gripsokken!
Ik gebruik ze tijdens mijn hyrox en hardlooptrainingen en merk echt verschil.
Ik wil niks anders meer!
Kwaliteit is top en goede service. Snelle levering.

April 13, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Gxox sokken voor alle actieve sporters.

Ik gebruik de sokken van Gxox tijdens het sporten en ben er erg tevreden over. Vooral bij sporten waarbij je veel moet draaien, sprinten en van richting veranderen, zoals voetbal, hockey en tennis, merk je echt het verschil.

Door de antislip blijven mijn voeten veel beter op hun plek in de schoenen zitten. Hierdoor schuif ik minder heen en weer en heb ik veel minder last van pijnlijke of zere tenen na het sporten. Daarnaast voelen de sokken comfortabel aan en geven ze extra vertrouwen tijdens snelle bewegingen.

Voor iedereen die actief sport en op zoek is naar meer grip en comfort, zijn de sokken van Gxox absoluut een aanrader!

April 4, 2026

Fijne sokken

Nadat ik heb besteld, kwamen de sokken snel binnen, netjes verpakt.
Ik draag ze tijdens het hardlopen én tijdens trainingen, waarin ik mij voorbereid op Hyrox wedstrijden.
Fijne sokken om te dragen, dankzij de anti slip, geen kans op schuiven in mijn schoenen.

March 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

De sokken zitten heel fijn

De sokken zitten heel fijn , geen geknel. Ik gebruik ze voor Reformer Pilates . Na mijn eerste paar sokken nog 2 paar besteld zegt denk wel genoeg!:)

June 8, 2026

Topsokken voor tennis!

Vooral als je met tennis wat meer de hoeken in rent of bij een sprint naar voren heb je minder die wrijving die je bij veel andere sportsokken wel hebt. Dus in dat opzichte een stuk comfortabeler en ademt goed

May 22, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look