Ik volg Joyce al een aantal jaren en heb ook een online training bij haar gevolgd. Joyce is vriendelijk, betrouwbaar, helder en duidelijk in uitleg en weet gewoon alles van Microsoft. Ik kan haar kenn... See more
See what reviewers are saying
Joyce heeft een persoonlijke benadering. Ik heb het groepstraject gevolgd bij haar en ben blij met haar enthousiasme maar ook haar kennis die ze met veel energie overbrengt. Ze weet echt de laatste we... See more
Haal meer uit microsoft heeft mij geholpen mijn werk efficiënter te maken. Joyce biedt praktische tips die echt zorgen voor meer structuur en efficiëntie. Zij geeft de juiste tools, biedt webinars met... See more
Je kunt geen betere uitleg krijgen dan die van Joyce. Of je ze nou volgt via Facebook , nieuwsbrieven, een (korte) training volgt of je je op haar website abonneert : het zijn allemaal hele toegankel... See more
Company details
Written by the company
Bij Haal meer uit Microsoft leer je hoe je slimmer werkt en hierdoor veel tijd bespaart en overzicht houdt met Outlook, OneNote, Teams en meer. Joyce Berndsen maakt Office praktisch, helder en toepasbaar – speciaal voor topsecretaresses die meer grip willen op hun werkdag. Heb jij een training gevolgd? Laat hier je ervaring achter!
Contact info
Ravenhorsterweg 105, 7103 AS, Winterswijk, Netherlands
- 0543-514174
- info@haalmeeruitmicrosoft.nl
- haalmeeruitmicrosoft.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Praktische info over Microsoft op een duidelijke manier uitgelegd
Joyce kwam ik tegen op LinkedIn waar ze hele waardevolle tips deelt. Ook heeft ze me in een privésessie advies gegeven, wat enorm helpend was! Haar gratis kennissessies zijn ook vol met informatie. Ik volg haar op de voet, want zij weet als eerste de nieuwe tips en tricks die ik in mijn werk als managementassistent goed kan gebruiken!
Zeer fijne trainingsfilmpjes
De manier waarop de korte filmpjes zijn opgebouwd zijn fijn om te bekijken. De informatie komt goed bij je over en is goed te gebruiken. Alle onderwerpen komen aan bod en je kunt zelf kijken welke onderwerpen goed bij jouw aansluiten en welke informatie je dus goed kan gebruiken.
Praktische tips!
Joyce heeft een goed boek geschreven met praktische tips. Haar nieuwsbrief is ook to the point en kun je gelijk in je dagelijks werk toepassen. Scheelt veel tijd!
Inspirerend, deskundig en onmisbaar.
Ik heb enthousiast over het programma en de trainingen die Joyce aanbiedt. Ze geeft een heldere uitleg en na afloop heb je altijd, ook als je al heel ervaren bent, weer wat bijgeleerd! Heb haar boek gekocht en een (gedeeltelijk) abonnement op content via haar website.
Fijn om bepaalde zaken helder uitgelegd…
Fijn om bepaalde zaken helder uitgelegd te krijgen.
Ik heb ooit een bijeenkomst van Joyce…
Ik heb ooit een bijeenkomst van Joyce bijgewoond van de NVDM en gelijk enthousiast geworden over haar duidelijke manier van communiceren. Ik heb het 1-1 traject bij haar gevolgd, haar boek gelezen en volg haar op de social media. Veel bruikbare en dankbare tips gekregen. Een aanrader! Ook de online leeromgeving is prettig als naslagwerk.
Blij dat ik Joyce 'tegenkwam'
Ik was al jaren opzoek naar een goede training van het Microsoft Office pakket. Ik weet niet eens meer hoe maar wat ben ik blij dat ik Joyce 'tegenkwam'. Ik heb haar boek aangeschaft en ik lees daar regelmatig in. Ik ben er nog lang niet maar al goed op weg. Het kost even tijd om de nieuwe vaardigheden aan te leren maar het levert je veel meer tijd op.
Ik ga of het groepstraject volgen of het membership aanschaffen. Daar ben ik nog niet helemaal over uit.
Wat ik ook zeer waardeer zijn de gratis kennissessies, podcast en nieuwsbrieven waar je ontzettend veel van kunt leren.
Hier een blije management assistent!
Echt nuttige tips
Ik weet niet eens meer hoe ik HMUMS heb ontdekt. Ik heb als eerste het boek aangeschaft, maar omdat ik zelf thuis geen MS heb, had ik daar nog niet veel aan. Later in mijn werk toen ik wel met MS ging werken, heb ik de Outlook-cursus aangeschaft en de tips en blogs gevolgd. Joyce geeft echt zoveel tips waar je echt iets aan hebt en het feit dat het in makkelijke, heldere korte videos is, vind ik ideaal. Als je iets al weet, kun je het makkelijk overslaan zonder dat je andere informatie mist. Je hoeft niet door een lang verhaal te worstelen met informatie die je al kent om te ontdekken wat je nog niet weet.
Tevreden nieuwsbrief-abonnee
Ik ben geabonneerd op de nieuwsbrief van Joyce. Daarmee ontvang ik regelmatig nuttige tips. Ik heb (nog) geen training bij haar gevolgd, dus daar kan ik niets over zeggen.
Joyce heeft mega goede adviezen
Joyce heeft mega goede adviezen, verdiept zich in de materie en heeft professionele mails. Zij heeft duidelijk plezier in wat ze doet en is deskundig.
Ik zie altijd ernaar uit van haar info over outlook/excel te ontvangen.
trainingen op maat
Voor onze administratieafdeling waren we op zoek naar een outlook training die praktisch was en gericht op onze werkwijze. Via een collega ben ik bij Joyce terecht gekomen. We hebben in een gesprek in kaart gebracht welke onderwerpen er behandeld zouden worden. Tijdens de training is er ook ruimte om onderwerpen aan te passen.
Alle collega's hebben de training toe kunnen passen in hun werk. Het naslagwerk wat je ontvangt zorgt dat je de uitleg snel terug kan vinden. Via de nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft.
Goede uitleg
Het wordt altijd goed uitgelegd door Joyce, in de nieuwsbrieven en in haar boek die ik heb mogen aanschaffen van mijn werkgever.
Joyce!
Joyce, ja, ik ben heel blij met Joyce. Sinds ik Joyce ken, heb ik zoveel nieuwe dingen geleerd over Microsoft Office! De challenges sneltoetsen, de blogs over diverse onderwerpen, de nieuwsbrieven waarvan je elke week weer iets nieuws leert, de webinars en trainingen waarvan ik er een aantal heb gevolgd. Facebook en LinkedIn met tips. En niet te vergeten de online leeromgeving. Wat een makkelijke en snelle manier om weer even iets bij te leren. Omdat het zo gedoseerd is, kan je de tips snel toepassen. En op een vraag via e-mail krijg je ook antwoord. Ik heb me veel tips en sneltoetsen eigen gemaakt, waardoor ik mijn werk veel efficiënter kan doen, heerlijk! Dank Joyce!
Ik volg de training Haal meer uit…
Ik volg de training Haal meer uit Microsoft bij Joyce. In een groepstraject bestaande uit 9 trainingen nemen we onder de bezielende leiding van Joyce Microsoft Office door. Handige weetjes en tools krijgen we aangereikt waardoor het werken met Microsoft Office ons tijd bespaart en het 'in control' zijn gevoel bevordert. Joyce is zeer kundig en als ze een vraag niet direct kan beantwoorden, komt ze er in een volgende online training of via de Q&A snel bij ons op terug. Kortom feestje om bij Joyce de training te volgen.
Aanrader!
Wij (secretariaat) hebben Joyce via verschillende kanalen leren kennen. We volgen haar volgen via nieuwsbrieven, hebben toegang tot haar site met veel informatie, podcast en hebben ook een korte workshop bijgewoond. Daarop hebben we met haar een training gepland om ons verder te helpen met outlook.
Haar enthousiasme is aanstekelijk en de tips helpen je zeker om sneller en makkelijker te werken!
Fantastisch!
Ik volg Joyce al jaren en heb ontzettend veel aan haar tips, op welke manier dan ook. Er is zoveel te leren over Microsoft, ook al werk je daar al jaren mee. Telkens blijkt dat iets nog handiger of efficiënter kan.
Zelfs met 30 jaar ervaring doe je nieuwe inzichten op!
Met ruim 30 jaar ervaring in mijn vak dacht ik dat ik alle handigheidjes wel kende, maar Joyce heeft me toch nog waardevolle tips gegeven die mijn werk merkbaar makkelijker en sneller maken. Haar praktische adviezen sluiten perfect aan bij de dagelijkse praktijk en zijn direct toepasbaar. Joyce is betrouwbaar, deskundig en weet haar kennis op een prettige en duidelijke manier over te brengen. Ik beveel haar dan ook van harte aan aan iedereen die zijn of haar werkproces wil optimaliseren.
Joyce is een expert in het vak
Ik heb Joyce via de NVDM , de vereniging voor Management Support Professionals ontdekt. Heb haar boek aangeschaft en enkele webinars gevolgd. Joyce is een expert en legt heel helder uit. Verder is zij behulpzaam want ik kon haar ook apart bevragen over onderwerpen Daarnaast is er altijd veel informatie beschikbaar en heb ik al veel van haar tips in praktijk kunnen brengen.
Een paar maanden geleden de…
Een paar maanden geleden de kennissessie Copilot gevolgd van Joyce. Duidelijke uitleg en praktische voorbeelden. Aan te raden!
Heel heldere en praktische tips
Heel heldere en praktische tips en uitleg. Regelmatig een nieuwsbrief met tips en ook via Facebook kun je veel informatie vinden.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.