Ik volg Joyce al een aantal jaren en heb ook een online training bij haar gevolgd. Joyce is vriendelijk, betrouwbaar, helder en duidelijk in uitleg en weet gewoon alles van Microsoft. Ik kan haar kenn... See more
See what reviewers are saying
Joyce heeft een persoonlijke benadering. Ik heb het groepstraject gevolgd bij haar en ben blij met haar enthousiasme maar ook haar kennis die ze met veel energie overbrengt. Ze weet echt de laatste we... See more
Company details
Written by the company
Bij Haal meer uit Microsoft leer je hoe je slimmer werkt en hierdoor veel tijd bespaart en overzicht houdt met Outlook, OneNote, Teams en meer. Joyce Berndsen maakt Office praktisch, helder en toepasbaar – speciaal voor topsecretaresses die meer grip willen op hun werkdag. Heb jij een training gevolgd? Laat hier je ervaring achter!
Contact info
Ravenhorsterweg 105, 7103 AS, Winterswijk, Netherlands
- 0543-514174
- info@haalmeeruitmicrosoft.nl
- haalmeeruitmicrosoft.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snel op zoeken en dan bekijken per filmpje
Via LinkedIn heb ik kennis gemaakt met 'Haal meer uit Microsoft'. Nuttige tips werden er gedeeld die ik direct kon toepassen in de praktijk. Een abonnement is prijzig, maar je hebt alles bij de hand geen boeken, maar allemaal korte uitleg per filmpjes. Heel handig, want je kan ze heel vaak bekijken. Het gaat over alle programma's van Microsoft.
Ik ben heel enthousiast, je kan het altijd even snel opzoeken.
Voor een no-nonsense-uitleg moet je bij Joyce zijn.
Joyce is een no-nonsense-type dat op een prettige manier alle handigheidjes van programma’s uitlegt. Fijn én nuttig voor elke secretaresse om haar sessies bij te wonen.
Geweldig als je meer wilt leren over Outlook
Ze zeggen vaak: "de vent is de tent" en dat is bij Joyce echt zo. Zij IS haar bedrijf en zij is Echt Degene Die Het Verschil maakt. De trainingen zijn persoonlijk én professioneel. Ik vind het een echte aanrader.
Waterval aan informatie!
Joyce geeft heel veel informatie tijdens haar trainingen/workshops, het is net een waterval😀
Handige tips en informatie
Toen ik een paar jaar geleden management assistent was heb ik mij aangemeld. De tips en ook het boek hebben mij veel in het werk geholpen. Nu heb ik een andere functie, maar ontvang nog steeds de mailingen en haal hier nog steeds handige informatie en tips uit. Dus zeker een aanrader.
Veel goede tips.
Ik volg Joyce Berndsen al jaren. Zij is erg gedreven bezig met haar bedrijf en geeft veel goede tips welke direct bruikbaar zijn. Ga zo door Joyce!
Veel kennis en toegankelijk
Joyce heeft veel kennis en brengt dit op een hele toegankelijke manier. Ik heb heel veel aan haar tips en trics waardoor ik effeciënter werk.
Altijd nuttige en leerzame adviezen
Ik heb geen gebruik gemaakt van een learning, maar lees altijd graag de tips en adviezen op linkedin en via de mail over het werken met office. Nuttig en leerzaam.
Joyce is een kei in Microsoft
Ik sta ingeschreven voor de nieuwsbrief en volg Joyce ook op socialmedia. Zij geeft altijd duidelijke uitleg en goede tips en tops. In 2023 heb ik een webbinar bij haar gevolgd over Microsoft Teams. Zeer waardevolle tips gekregen.
Bij Haal meer uit Microsoft leer je…
Bij Haal meer uit Microsoft leer je niet alleen hoe je efficiënter werkt, maar ook hoe je écht grip krijgt op je werkdag. Joyce Berndsen weet als geen ander hoe ze de kracht van Outlook, OneNote, Teams en andere Office-tools praktisch en helder overbrengt. Geen droge theorie, maar direct toepasbare tips die je tijd besparen en overzicht geven.
Wat deze training uniek maakt, is de focus op topsecretaresses: professionals die veel ballen in de lucht houden en behoefte hebben aan structuur, snelheid en slimme werkwijzen. Joyce spreekt hun taal en biedt precies wat nodig is om met vertrouwen en rust te werken in een digitale omgeving.
Zeer aan te raden
Joyce heeft heel veel kennis omtrent microsoft office 365 waar ik als ondersteunend personeel enorm veel trucjes van heb geleerd en mijn werk een professionaliseringsslag heeft gemaakt.
Zeer aan te raden!
Een échte aanrader!
Je kunt geen betere uitleg krijgen dan die van Joyce. Of je ze nou volgt via Facebook , nieuwsbrieven, een (korte) training volgt of je je op haar website abonneert : het zijn allemaal hele toegankelijke tips/ handvatten met beeldende voorbeelden en zeer toegankelijk. Zelf heb ik dyslectie en haar aanpak spreekt me erg aan. Sinds ik Joyce heb ontdekt ben ik veel minder tijd kwijt aan het zoeken naar digitale oplossingen. Een échte aanrader!
Supernuttige en direct toepasbare Microsoft tips
Joyce heeft een tijd geleden een online workshop gedaan voor het bedrijf waar ik toen werkte. Het contact was erg prettig en de workshop heel nuttig en hands-on. Nu ontvang ik de wekelijkse nieuwsbrief en volg ik haar tips op LinkedIn, die stuk voor stuk handig zijn. Vooral het feit dat zij de research doet voor alle nieuwigheden en het in duidelijke taal weet te beschrijven, scheelt mij veel tijd. Er zijn best veel aanbieders op dit gebied, maar Joyce is mijn favoriet!
Joyce helpt je echt ontdekken wat de…
Joyce helpt je echt ontdekken wat de vele mogelijkheden zijn met het werken met Microsoft. Heldere en duidelijke taal. Ze is enthousiast en helder. Fijn om iedere keer haar artikelen en blogs te lezen.
De juiste tools om efficienter te werken
Haal meer uit microsoft heeft mij geholpen mijn werk efficiënter te maken. Joyce biedt praktische tips die echt zorgen voor meer structuur en efficiëntie. Zij geeft de juiste tools, biedt webinars met de meest recente ontwikkelingen binnen Microsoft aan. Zo blijft mijn kennis up-to-date en profiteer ik van het slimmer gebruiken van applicaties waar ik anders niet snel mee zou werken.
Groepstraject - echt een aanrader!
Ik heb bij Joyce het groepstraject gevolgd - echt een aanrader! Je denkt vaak dat je heel veel weet van alle apps in Office, maar Joyce ontsluit echt nog meer handige werkwijzen. Het heeft me veel effectiviteit en tijdswinst opgeleverd.
Enthousiast
Handige tips. daar heb je veel aan!
Maakt werken in oa office en teams gemakkelijker en je bespaart veel tijd! (en het enthousiasme van Joyce werkt aanstekelijk!
Altijd zeer duidelijke tips
Altijd zeer duidelijke tips, die er weer voor zorgen dat je nog makkelijker of sneller je werk kunt uitvoeren. Dankjewel hiervoor!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.