Haarwereld.nl Reviews 35

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Ik had een enigszins slechte ervaring met deze zsite en had dan ook een eerder slechte review gezet van 2 sterren. Ondertussen, 2 a 3 weken later heb ik het product helaas nog niet mogen ontvangen, ma... See more

3.2

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Besteld omdat er bij stond volgende dag…

Besteld omdat er bij stond volgende dag geleverd . Ondertussen meer dan een week verder ,proberen te bellen tijdens de openingsuren geen gehoor …. Ik hoop snel iets te horen of mijn bestelling aan te krijgen zodat ik deze review kan aanpassen 🤞🏻

April 18, 2026

Prima klantenservice

Prima klantenservice, 1 van de producten is even niet leverbaar, kan gebeuren. De andere producten zijn wel direct opgestuurd. Fijn dat ik er persoonlijk over geïnformeerd ben.

October 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geen contact en geen bestelling ontvangen

Inmiddels 10 dagen geleden besteld en mailbericht ontvangen dat het onderweg is. TNT heeft echter niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbar en tot op heden ook nog geen reactie op mijn mailbericht

July 4, 2025

goede klantenservice

5 sterren voor de klantenservice. De levering was vertraagd. Hierover werd ik geïnformeerd middels een e-mail. Toen ik na een week nog niets had ontvangen heb ik gebeld en gevraagd of er mogelijk iets mis was gegaan met mijn bestelling. Het bleek dat de leverancier niet tijdig kon leveren. Haarwereld heeft een oplossing voorgesteld en de volgende dag had ik de spullen in huis.

April 9, 2025

Gewoon top

Gewoon top. Laagste prijzen, snelle verzending. Ik las de reviews voordat ik bestelde en was een beetje huiverig en ik kan de frustratie begrijpen als er iets niet goed gaat, maar ook gelijk 1 ster te geven vind ik wel overdreven. "Handgeschreven" bedankje was ook wel leuk bedacht.

February 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vijf sterren is nog te weinig

Vijf sterren is nog te weinig . Wat een fijn bedrijf en service . Krultang besteld voor mijn 18 jarige kleindochter haar verjaardag . Deze was niet op voorraad en na telefonisch contact te hebben gehad advies gekregen welke er geschikt was voor haar . Vanwege het ongemak cadeautje erbij in de doos . Wat lief dat er twee geuren sticks voor ons allebei inzaten . Verrast door dit … Ik bedank dit bedrijf enorm . Cadeau op tijd binnen voor haar verjaardag … Waarvoor dank 🙏

February 7, 2025

Top webshop!

Top! Ik had mijn spullen de volgende dag in huis en kon ook gebruikmaken van 20% korting. Ik bestel zeker nog een keer!

September 25, 2024

Zeer slechte service…

Normaal altijd goede ervaringen met Haarwereld, goede producten en snelle levering maar nu echter niet. Producten op 19 september besteld. Vervolgens mail dat producten 3 dagen later verzonden zouden worden.
Maar 26 september nog niets ontvangen. Familie zou ze voor mij meenemen naar Spanje alleen gaan ze morgen zonder mijn ontvangen producten. Klantenservice neemt nooit op.

September 26, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goede prizjen en op tijd geleverd

Ondanks enkele negatieve recensies besloot ik toch een bestelling te plaatsen, aangezien het door mij gewenste product nergens anders op voorraad was. Tot mijn tevredenheid werd alles de volgende dag keurig geleverd, en de prijzen waren bovendien lager dan bij andere winkels. Voor mij was dit een vijfsterrenervaring.

August 18, 2024

Waardeloos

9 juli bestelling gedaan en zou 10 juli geleverd worden. Ik heb nog niets ontvangen ondanks dat er ‘ een spoedzending ‘ uit Duitsland zou komen en meteen naar mij verstuurd zou worden bij binnenkomst. We zijn dus inmiddels 10 dagen verder.
Het was mijn 1e en tevens ook laatste bestelling bij dit bedrijf. Vandaag nogmaals 2 x gemaild maar geen enkele reactie.
Waardeloze klantenservice ook.

July 19, 2024

Niet wat ze beloven

Niet wat ze beloven. Staat op de site direct leverbaar en voor 22.00u besteld morgen in huis. Als je de bestelling plaatst krijg je ook te zien nog 17 minuten en dan morgen geleverd. We zijn nu een dag verder en het is nog niet eens overgedragen aan de bezorgdienst. Zeer kwalijke zaak. Is gewoon misleiding.

July 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Onwijs goede service heeft dit bedrijf

Onwijs goede service heeft dit bedrijf. Mag menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Alles snel verzonden, duidelijke communicatie en mocht er een probleem zijn word dat snel en keurig opgelost.

May 15, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look