Handske Manden

Company details

Ulovlig markedsføring

Jeg får også et hav af spammails, på trods af, at jeg aldrig har haft noget med Handskemanden at gøre, og på trods af, at jeg er reklamebeskyttet og på Robinsonlisten. Jeg blokerer mailadressen, men få bare fra en ny næste gang.
Jeg har også svaret dem, at de skal slette mig - helt uden held ligesom alle andre.
Jeg har netop i dag set, at Forbrugerombudsmanden har idømt et firma en bøde på kr. 20.000,00 for at sende EN reklamemail til en kunde, der ikke på forhånd havde givet accept, så vejen frem må være at anmelde til Forbrugerombudsmanden. Det vil jeg i hvert fald gøre næste gang, for der kommer tilsyneladende ALTID en næste gang.

November 6, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Modtager næsten dagligt mails fra…

Modtager næsten dagligt mails fra "Grossisten" .. Det er bare Worldmedico der er på spil igen igen. .

"Nyheds"mails med forældet handsker fra coronas tid.
"køb nu inden næste udbrud af covid" - det er deres markedsføring. ^^
Fravælg dem der spreder unødvendig frygt og prøver at lukrerer samtidig.

October 23, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Spammer folk konstant med handsker som man ikke har noget at bruge til

Sender mail hver dag, selvom man aldrig har haft kontaktet firmaet.
Man kan heller ikke afmelde ens mail, og selvom man blokere afsender, så sender de bare fra ny mail næste dag.
Og det nytter ikke så meget at nægte at det er jer der sender mails ud, da jeres telefonnummer 36981778 fremgår af mailen.
Så om i hedder World Medico eller dinhandskemand er totalt ligegyldigt, da det er jeres nummer som dukker op hver gang.

October 13, 2023

Spam mail

Spam mail
Selvom at jeg aldrig har haft kontakt med dem, har frabedt mig om ikke at få mails. Får dagligt mail.
Det er respektløs :(
Hilsen Johnny

September 17, 2023

Worldmedico.dk

Venner i skal anmelde “Worldmedico.dk” det her er deres datter selskab som de spammer fra og når du siger ja til at købe handsker, ringer de fra worldmedico og sælger dig forfærdeligt. Det her er deres “burner” hjemmeside

August 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

i skulle alle til at blive lidt voksen…

i skulle alle til at blive lidt voksen ik små venner. hvis i havde et firma ville i så ikke også rekleme med det, altså købte i jeres hjerne i ikea og fik iq fra min skraldespand forsøren i er alle nogen små babyer. de er super flinke at snakke med og giver god tilbud og forhandle gerne prisen nogen gange. lige nu fik jeg dem til 33kr så jeg ved ikke hvad i alle klare over. at i får mails, i får sikkert også 1000 vis af dem for alle jeres porno profiler rolig nu mine gamle babyer tag sutten og knut bøtten

February 14, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dettte er en spammer fabrik

Dettte er en spammer fabrik - jeg har forsøgt at slippe af med deres Elendige auto email reklame spam så mange gange de bliver ved med at dukke op hvad er pointen når man ikke gider handle med dem, at man ikke kan unsubscribe - jeg har iøvrigt aldrig haft kontakt med dem så de har selv tilføjet min mail.

til alle boykot deres spam

January 31, 2023
Rated 1 out of 5 stars

De ringede for at sælge deres åndssvage…

De ringede for at sælge deres åndssvage nitril handsker.

Jeg sagde nej tak.

De tilmeldte os så deres nyhedsbrev og kimede os ned på mail udover nyhedsbrevet og ringede fortsat.

Desperat virksomhed, elendigt.

November 18, 2022