Havlykke Håndværk ApS Reviews 42

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jonas er meget behagelig at lave aftaler med. Han er rimelig i pris og man kan regne med ham og hans medarbejdere. Meget pålideligt firma. Vi er så glade for vores nye facade og træterassen ved... See more

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Nylig flyttet til Rødby/Lolland. Købt og overtaget et-plans hus fra 1968. Taget belagt med de kendte eternitplader indeholdende asbest. Tid for udskiftning til nyt ståltag. Ligeledes udskif... See more

Company details

1. Carpenter

Written by the company

Havlykke Håndværk er din lokale tømrer beliggende i Nykøbing Falster. Vi arbejder udelukkende med de bedste materialer, og vi tilbyder solide og holdbare løsninger, som du kan have gavn af i mange år. Hos Havlykke Håndværk er vi stolte af den kvalitet, som vi leverer både undervejs i byggeprocessen, og når det færdige resultat står klar. Det er vores helt store styrke.

4.8

3-star
2-star
1-star

dygtige og behagelige håndværkere

Vi er så glade for vores nye facade og træterassen ved sommerhuset. det ser super flot ud.
Skal vi have lavet mere ved sommerhuset, vil det helt sikkert være dem vi ringer til.

Tak til Havlykke håndværk.
med venlig hilsen
Jes og Maybritt

March 28, 2026

Kære Maybritt og Jes
Mange tak for jeres fine ord om vores arbejde og fremgangsmåde. Det betyder meget for mig, at I har lyst til at dele det. I skal være så velkomne næste gang, I står med et projekt som kræver en hjælpende hånd fra en tømrer.
Bh Jonas

Tak for godt samarbejde👍

Vi har været yderst tilfredse med Havlykkes arbejde. De har gennem hele processen været meget fleksible og punktlige og er kommet med gode råd og løsningsforslag. Ud over at det er kompetente og dygtige håndværkere, som både er venlige og imødekomne, så er prisen også rimelig.
Vi har været super glade for vores samarbejde og kan varmt anbefale Jonas og han dygtige folk👍.

April 15, 2026

Hej Per
Tusinde tak for denne anmeldelse! Det betyder meget for os. Det har været en fornøjelse at arbejde hos jer og projektet har været super sjovt. ☀️
Tak for denne gang.

Rated 5 out of 5 stars

Dygtige håndværkere og god…

Dygtige håndværkere og god kommunikation. Det er ikke sidste gang vi bruger Havlykke.

January 30, 2026

Hej Adam.
Tak for ordene. Vi har været glade for at kunne hjælpe dig med dine seneste 2 projekter.
Jonas Havlykke

Fantastisk god service

Fantastisk god service, grundig gennemgang og udførligt arbejde.

January 29, 2026

Reply from Havlykke Håndværk ApS

Hej Thue. Tusinde tak for de fine ord. Det betyder meget for mig, at I er glade for det arbejde vi udfører.
God dag

Fantastisk service

Hasteopgave vedrørende hul i taget, som blev lavet inden for 24 timer. Stor ros til Jonas, som arbejdede professionelt, effektivt og samtidig havde tid til rådgive om, hvad han foretog sig på taget. Kan kun anbefale firmaet, herunder Jonas, til andre.

December 16, 2025

Vel udført arbejde

Altid mødt til tiden og overholdt alle aftaler
Arbejdet udført som aftalt og af særdeles god kvaliteten og til aftalt pris
Meget venlige og kompetente chef og medarbejdere

November 5, 2025

Hej Henrik.
Tusinde tak for den fine tilbagemelding. Det betyder meget, at du har været tilfreds med os og vores arbejde. Tag endelig fat i os igen, hvis vi kan være behjælpelige med andre tømreropgaver.
God weekend

Rated 5 out of 5 stars

Godt udført arbejde - til aftalt tid.

Seriøs og imødekommende. God dialog. Godt udført arbejde med reparation af tag og skotrende - endda før aftalt tid. Høflige håndværkere, der ryddede pænt op efter sig. Rimelig pris.
Absolut anbefalelsesværdigt firma, som jeg gerne benytter mig af igen.

October 4, 2025

Reply from Havlykke Håndværk ApS

Hej Susanne. Jeg er meget glad for, at du kan lide det arbejde, som vi har udført hos dig. Jeg er glad for, at vi har kunne hjælpe dig med at gøre dit tag tæt igen.

Venlig og dygtig tømrer

Venlig og dygtig tømrer. Udfører opgaverne præcis som aftalt med stor nøjagtighed.

July 18, 2025

Hej Lone

Mange tak.😊 Vi er glade for, at du er blevet tilfreds med resultatet og vil altid gerne være behjælpelig en anden gang.☀️

Superflot anneks

Havlykke Håndværk har bygget et anneks til vores sommerhus.
Vi er ovenud tilfredse med både resultatet og samarbejdet med Jonas og kan klart anbefale Havlykke Håndværk.

Reply from Havlykke Håndværk ApS

Tusinde tak for jeres fine anmeldelse.🙏🏼 Det har været super sjovt at få lov til at bygge jeres anneks. Det er altid en ære at være med til at bygge et hus fra grunden og hele vejen op.
Tag endelig fat i os igen, næste gang I ønsker at realisere en drøm.

God dialog

God dialog, hurtig og sikker udført arbejde til en reel pris.

July 6, 2025

Reply from Havlykke Håndværk ApS

Vi er glade for, at du kunne lide vores service.

Smukt arbejde

Godt udført håndværk, resultatet er meget tilfredsstillende

July 6, 2025

Hej Lone
Vi er super glade for, at du kan lide vores arbejde. Vi hjælper gerne til en anden gang.

Havlykke Håndværk ApS

Havlykke Håndværk ApS
Har lavet et virkelig flot stykke arbejde hos os.
Derud over er servicen helt i top.
Kan på det varmeste anbefale
Havlykke Håndværk Aps

Hej Henriette.
Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du værdsætter både den kvalitet og service vi leverede.

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en god oplevelse

Helt igennem en god oplevelse! Vi fik nye vinduer og skiftet vores træfacade ud på vores sommerhus.
Godt håndværk til aftalt tid, meget behagelig dialog og fin aflevering.
Kan varmt anbefales herfra!🤩

June 27, 2025

Hej Anette.
Tusinde tak. 🙏🏼 Vi har været super glade for at hjælpe jer med denne opgave. 🤩 Sommerhuset har fået nyt liv, og det kan nu danne rammen til endnu flere fantastiske familiestunder.

Rated 5 out of 5 stars

Fik repareret rækværk omkring teressen

Fik repareret rækværk omkring teressen. Flot arbejde udført som aftalt til aftalt pris. Vi kan nemt anbefale firmaet til byggeopgaver.

Reply from Havlykke Håndværk ApS

Vi er glade for at have udført opgaven som I ønskede. I skal være velkommen til at tage fat i os en anden gang.☀️

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er bestemt tilfreds med både…

Jeg er bestemt tilfreds med både arbejdet og servicen, som lige var dét ekstra 😊

May 15, 2025

Hej Freja.
Tak for den fine anmeldelse! Vi har været glade for, at vi kunne være med til at give din kvist nyt liv.

Havlykke Håndværk

Rated 5 out of 5 stars

Der blev leveret et flot tag som…

Der blev leveret et flot tag som aftalt. Grunden/haven var fuldstændig ryddet og udover nyt tag kunne man ikke se der havde været håndværkere.

April 15, 2025

Reply from Havlykke Håndværk ApS

Hej Peter. Vi er rigtig glade for, at vi kunne være med til at realisere jeres nye tag. Sig endelig til hvis i har brug for en tømrer en anden gang. Så står vi gerne til rådighed med den samme kvalitet og ordenlighed.
Havlykke Håndværk

Gedigent og smukt håndværksarbejde

Gedigent og smukt håndværksarbejde! Vinduerne er blevet udskiftet i hele huset, og det var en fornøjelse at se de dygtige og flittige tømrere transformere huset, mens de i øvrigt holdt alting pænt og ryddeligt undervejs. Jeg takker for god vejledning med at vælge de rigtige vinduer. Jonas Havlykke får min varmeste anbefaling.

March 26, 2025

Super dygtig og sød!

Venlig, fleksibel og villig til at gå den ekstra mil!
Jonas er fantastisk, serviceminded og vildt dygtig! Jeg vil til enhver tid anbefale Havlykke Håndværk!

March 17, 2025

Take a closer look