Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Buitenvaart 2102, 7905 SX Hoogeveen, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Beurt goed uitgevoerd. Alleen vreemd om op de rekenng ruitenvloeistof vulling te zien op de rekening terwijl de ruitenvloeistofreservoir helemaal vol was. Zal wel geautomatiseerd zijn....

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Recentelijk bij Hedin Automotive Hoogeveen een auto geleased. Het aanbod aan auto's was breed met een snelle levertijd. Het contact was fijn, ik werd ontzettend goed geholpen, waren altijd berei... See more

Rated 5 out of 5 stars

We stonden met pech op een carpoolplaats langs de A32. De hulpverleners van de MyCitroëncard wilden niet komen omdat ze ons niet konden vinden in hun administratie. Doorverbonden met de garage, zei di... See more

Company details

1. Citroen dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Service

About Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

167 reviews in the last 12 months

Write a review

Beurt goed uitgevoerd

August 31, 2026

Reply from Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Ik zet het door naar de collega van de vestiging voor een reactie. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Rated 5 out of 5 stars

prima garage kom er al jaren en ze…

prima garage kom er al jaren en ze staan altijd voor me klaar.

August 25, 2026

Reply from Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, snelle service.

August 26, 2026

De gastvrijheid

De gastvrijheid, de fijne medewerkers.
Gewoon de prettige manier waarop je wordt geholpen.
Prima voor mekaar.

August 19, 2026

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, lekkere cappuccino, kennis van zaken, er wordt goed naar je geluisterd ( wat wil je ), afspraken worden nagekomen, super service , kortom écht een aanrader 👍

August 15, 2026

Reply from Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je 5* beoordeling plus mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Rated 4 out of 5 stars

Ik miste een verslag van wat er gedaan…

Ik miste een verslag van wat er gedaan is. Verder wel goed.

July 27, 2026

Reply from Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat er geen toelichting op de uitgevoerde werkzaamheden is geweest. Dit is wel een standaardprocedure. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer! We gaan dan voor de 5*!

Rated 4 out of 5 stars

Heel vriendelijk personeel als je wat…

Heel vriendelijk personeel als je wat vraagt ze helpen jou direct

July 22, 2026

Reply from Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

Rated 5 out of 5 stars

Ondanks de drukte in de garage heeft…

Ondanks de drukte in de garage heeft men toch nog tijd vrij kunnen maken om onze auto te repareren, zodat onze vakantie door kon gaan.

July 20, 2026

Reply from Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag en vakantie gewenst en we zien je graag weer!

Zowel de ontvangst

Zowel de ontvangst, als de aflevering van de auto verliep zeer correct. Ik neem aan dat de werkzaamheden op de juiste wijze zijn uitgevoerd.

July 18, 2026

Reply from Citroën-dealer Hedin Automotive - Hoogeveen

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst. Fijne week en de volgende keer gaan we voor de 5*!

Rated 4 out of 5 stars

Alle afspraken zijn volledig nagekomen

Alle afspraken zijn volledig nagekomen. Klasse

July 4, 2026

Beste Jaap,

Fijn om te horen dat alle afspraken zijn nagekomen. Dank voor de review.

Beste meneer/mevrouw Boersma,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Werd gelijk geholpen

Werd gelijk geholpen, maar deze storing was volgs mij niet nodig geweest

June 24, 2026

Beste meneer/mevrouw Hille,

Fijn om te horen dat je gelijk werd geholpen. Dank voor de review.

Overbodige afspraak

We hadden een afspraak gemaakt voor een terugroepactie. Echter bij de garage bleek dat die al was afgehandeld een paar weken eerder bij een andere werkzaamheid. Maar aangezien de auto bijna een de eerste service beurt toe was heeft de balie medewerker deze ter plaatse in kunnen plannen en is uitgevoerd. Scheelt ons een ritje naar de garage. Chapeau.

June 23, 2026

Beste meneer/mevrouw Haagsma,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Snelle handeling

Snelle handeling. Keurig behandeld.

May 21, 2026

Beste meneer/mevrouw Dijkman,

Fijn om te horen dat alles snel en keurig is verlopen. Dank voor de review.

Alles ging goed geen op of aanmerkingen

Alles ging goed geen op of aanmerkingen

June 1, 2026

Beste Joop,

Fijn om te horen dat alles goed ging en dat je geen op of opmerkingen hebt. Dank voor de review.

Afspraak keurig op tijd

Afspraak keurig op tijd. Service naar huis en terug. Vlotte hulp

June 1, 2026

Beste Jan,

Fijn om te horen dat de afspraak keurig op tijd was en dat je vlot werd geholpen. Dank voor de review.

The Trustpilot Experience

Take a closer look