Als ik een afspraak maak dan komt dat keurig voor elkaar, aparte vragen die ik stel voor de keuring plaatsvindt worden duidelijk beantwoord, Dus fewoon lrima.
Hogeweg 8, 1521 AZ Wormerveer, NL
Company replied
Mijn auto is voor de grote beurt en apk geweest. Ik werd keurig geholpen en alles is perfect en netjes gerepareerd. Wel wat prijzig allemaal maar de service maakt een hoop goed.
Company replied
Garage zelf is prima. Je wordt goed geholpen. Net personeel dat je kent. Telefonische bereikbaarheid minder. Je komt in een call center en niet meer direct contact met de werkplaats. Onnodig moeilijk.... See more
Company replied
Ik kwam tussendoor omdat mijn Fiat melding gaf. Ik kon wachten en hielpen mij direct. Ze hebben me na 2 weken nog opgebeld om te vragen of de klacht verholpen was.
Written by the company
Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland. Bij ons kun je terecht voor de merken: Abarth, Alfa Romeo, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, LEVC, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, smart, Subaru en Volvo. Met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je een auto kopen, leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen we je auto naar wens bestickeren. Uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij onze hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf.
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Hogeweg 8, 1521 AZ, Wormerveer, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Het grootste nadeel van dit bedrijf is dat er werkelijk nul passie of beleving in zit. Het voelt alsof er elke dag een stel robots rondloopt dat puur hun vaste klusje doet. Er kan geen glimlach of fatsoenlijk welkom vanaf.Dat bleek ook wel toen ik een afspraak maakte. Ik gaf van tevoren duidelijk aan dat er twee voorbanden vervangen moesten worden. Ze hebben hier al eens eerder banden vervangen, dus alle gegevens over het merk en de maat staan gewoon in hun computer. Je verwacht dus dat die banden klaarliggen. Maar nee: als je op de dag zelf om half 5 ’s middags maar eens zelf gaat bellen of de auto klaar is, hoor je dat er een vervolgafspraak gemaakt moet worden. Waarom? Dat wist niemand.Vervolgens krijg je een hele discussie over die nieuwe afspraak. Eigenlijk hebben ze helemaal geen tijd, wachten op de reparatie kan niet, en als je een vervangende auto wilt, moet je die meteen betalen. Service is ver te zoeken. En omdat bijna alle Fiat-dealers verdwijnen, ben je inmiddels wel verplicht om minimaal 30 minuten te rijden om überhaupt bij een dealer te komen.Bij de herhaalafspraak ging het gelukkig een stuk beter. We werden keurig geholpen door een dame, er werd vooruitgedacht en alle werkzaamheden waren netjes uitgevoerd. Maar het blijft toch bijzonder dat je de volgende dag ontdekt dat ze zonder overleg Continental banden aan de voorkant hebben gemonteerd, terwijl er achterop gewoon Pirelli's liggen. Waarom overleg je zoiets niet even met de klant?Als klap op de vuurpijl is er de showroom. De werkplaats en de showroom zijn gescheiden, en bij de showroom is voor klanten amper een parkeerplek te vinden. Nadat je de ingang tussen het onkruid hebt gevonden en binnenstapt, word je door niemand begroet.De showroom zelf is een rommeltje en nodigt absoluut niet uit om een auto te kopen. Er ligt overal troep en het aanbod is een beetje bij elkaar geraapt. Zo stond er een Jeep Compass zonder prijskaartje en misten de naafdopjes op de velgen. Ook stond er een gele Fiat 600e die heel slecht gepoetst was. Toen ik de kofferbak wilde bekijken, ging deze niet eens open. Het excuus? De auto stond in een speciale accubesparende modus.Al met al een vreemde ervaring. De herhaalafspraak maakte iets goed, maar de algehele uitstraling en communicatie van dit bedrijf zijn echt onder de maat.

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Daar ben ik weer, via trust pilot krijg ik wel een reactie van Hedin op trustpilot dat ze het gaan uitzoeken. Maar verder is het wederom stil, een klacht hoor je als bedrijf binnen een week op te lossen, ik ben al 3 maanden bezig. Dus ik doe het maar via trustpilot, dan lezen ze het wel. Want tja een slechte recencie willen ze niet, maar oplossen ook niet echt geloof ik.
Het is dat ik minimaal 1 ster moet geven anders kan ik niets maar liever gaf ik ze 0 sterren
Wel wat prijzig allemaal maar de service maakt een hoop goed.

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Aanvraag voor kleine beurt , geen reactie opgehad. Auto opgehaald bleek er spraken te zijn van grote beurt standaard na 2 jaar , ruim 600 euro . Wat van gezegd moets ik volgens dame achter de balie weten , maar ik kon er iets oververmelden in de tevredenheid enquête nou je raad het al nooit iets van terug gehoord , kennis van me heeft ook een Niro , ook 2 jaar en die kreeg wel een kleine beurt . Voel me behoorlijk opgelicht door HEDIN WORMERVEER/ service afdeling / onderhoud . Verkoop is goed maar krijg niks of onderhoud want je hebt gedoe !!!!!

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Ik werd beleefd en vriendelijk behandeld. Er werd accuraat meegedacht.

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Super geholpen! Snel en meedenkend met de klant! Te vroeg voor afspraak, maar werd meteen in oplossingen gedacht!
Karin Schouten

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Vorig jaar waren we zeer tevreden over het uitgevoerde onderhoud, maar het hoge dagtarief voor vervangende auto was ietwat teleurstellend. Bij onze vorige Fiat-dealer betaalden we alleen verbruikte brandstof, een stukje klantvriendelijkheid, maar we accepteerden het verlies.
Dit jaar moest onze auto door externe factoren een nacht blijven, maar kwam de rekening voor de extra dag leenauto bij ons te liggen. Bovendien hebben we sinds het laatste onderhoud last van een onaangename geur tijdens het rijden met gesloten ramen, iets wat doet denken aan brandstof of uitlaatgassen. De eerstvolgende mogelijkheid om ernaar te laten kijken was pas over een maand —onacceptabel bij een mogelijk veiligheidsrisico en een defect wat mogelijk erger wordt als je doorrijdt.
Als klant verwacht je bij specifieke problemen, helemaal na uitgevoerd onderhoud, snel geholpen te worden. Lange wachttijden doen vermoeden dat er te weinig personeel is of er niet efficient gepland wordt en dat er onvoldoende rekening wordt gehouden met spoedjes of acute situaties.
[Update 16-3-2026] Naar aanleiding van de reactie van Hedin op mijn review heb ik direct een e-mail gestuurd. Helaas heb ik hierop geen bevestiging of verdere reactie ontvangen.

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Goed geholpen en te woord gestaan. Wel moeilijk om m’n auto kwijt te raken bij de garage. Was erg druk en vol.

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Ze hebben me na 2 weken nog opgebeld om te vragen of de klacht verholpen was.

Dus fewoon lrima.

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
De service beter afhandelen compleet! En de gevraagde extra service serieus opnemen en afhandelen en terug koppelen naar de klant!

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Duidelijke informatie en uitstekende afhandeling van de Apk keuring en onderhoud beurt.

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Ontevreden over de klantvriendelijkheid en het feit dat ik 3x de auto kwijt was voor het programmeren van een sleutel. Na 2,5 maand pas geregeld. Wekt onnodig frustratie en boosheid op.

Reply from Fiat-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Auto weer in orde. Altijd vriendelijke mensen en goede uitleg wat er gedaan moet worden.
Eén van de receptionisten is op z’n zachts gezegd heel klantonvriendelijk .