Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen Reviews

TrustScore 4 out of 5

Rostockweg 12, 9723 HG Groningen, Groningen, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Al 20 jaar ervaring met deze garage. Ik ben voor een apk en klein onderhoud bij de Opelgarage in Groningen geweest. Goddank (gezien de hitte en OV-staking), kon ik thuis gebracht worden. Ook 's midd... See more

Rated 5 out of 5 stars

Op advies mijn Opel GrandlandX naar Hedin gebracht voor onderhoud. Ze hebben bepaalde filters schoongemaakt die bij andere garages vaak vergeten worden! De auto heeft sinds in hem in bezit heb nog n... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ondanks dat er een fout met aanmelding in het computersysteem stond en ik die dag vlgns het systeem niet aangemeld was (wel zelf via internet aangemeld) kon ik toch geholpen worden, omdat het onderdee... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik moest onverwacht naar de garage. Mocht direct komen. Werd vriendelijk welkom geheten. Auto kon gerepareerd worden. Wachttijd was wat lang maar dat hoorde je bij binnenkomst. Het verliep sneller d... See more

Company details

1. Opel dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Dealer
  4. Car Service

About Opel-dealer Hedin Automotive - Groningen

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

819 reviews in the last 12 months

Write a review

Prima service

January 16, 2026

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor je positieve feedback. Fijn dat we je van dienst konden zijn met prima service.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle reparatie en goede haal en breng…

Snelle reparatie en goede haal en breng service

January 19, 2026

Beste meneer Coehoorn,

Fijn dat onze snelle reparatie en haal- en brengservice zo goed bevallen zijn. Bedankt voor de feedback.

Rated 1 out of 5 stars

Duur, onzorgvuldig, onpersoonlijk.

De auto was niet klaar op de afgesproken dag. Heen en weer moeten bellen, slechte bereikbaarheid op bepaalde tijden, via een centraal nummer.
Het onderdeel dat vervangen moest worden kostte 323 euro, maar op internet kwam ik dat onderdeel niet duurder dan 75 euro tegen.
Diagnose kosten 183 euro. Kreeg het defecte onderdeel niet te zien. De klacht was daarna niet verholpen. Maar ik ga niet meer terug. Niet nog een keer een aanvullende hoge factuur. Ik ben weg.

December 15, 2025

Beste meneer/mevrouw,

Het spijt ons te horen dat de auto niet op tijd klaar was en dat de bereikbaarheid moeizaam was. We vinden het vervelend dat er onduidelijkheid was over de kosten en dat het probleem niet is opgelost. We zullen dit intern bespreken.

netjes oké gewerkt

December 13, 2025

Beste Martien,

Dank voor je positieve feedback. Fijn te horen dat alles naar wens is geweest.

Aardige medewerkers

Aardige medewerkers

December 13, 2025

Beste meneer/mevrouw Hartman,

Dank voor de positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat je onze medewerkers waardeert.

Erg vriendelijk

Erg vriendelijk, behulpzaam en goede service!!

December 8, 2025

Beste Karin,

Fijn om te horen dat je onze service en vriendelijkheid waardeert. Hartelijk dank voor de feedback.

Rated 3 out of 5 stars

Verder prima geholpen met tip voor de…

Verder prima geholpen met tip voor de toekomst. Wel gevraagd om taxatie van de auto. Maar die heb ik niet gezien

December 3, 2025

Beste John,

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Onze excuses dat je de taxatie niet hebt ontvangen. We zullen dit intern bespreken met de vestiging. Bedankt voor de terugkoppeling.

Vriendelijke bediening

Vriendelijke bediening

December 2, 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor de positieve review. Fijn dat we je vriendelijk hebben kunnen helpen.

Ben niet anders gewend.

December 1, 2025

Beste meneer/mevrouw Walker,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze diensten. We waarderen de feedback enorm.

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

November 29, 2025

Beste Ton,

Bedankt voor je feedback. We zijn blij te horen dat alles prima geregeld was.

Rated 5 out of 5 stars

‘k Ben vanaf het begin (inplannen) tot…

‘k Ben vanaf het begin (inplannen) tot en met de onderhoudsbeurt incl. APK weer als vanouds zeer tevreden.

November 18, 2025

Beste meneer/mevrouw Wiepkema,

Wat fijn te horen dat je tevreden bent met onze service, van de planning tot de onderhoudsbeurt en APK. Hartelijk dank voor de positieve feedback. We hopen je nog vele jaren te mogen verwelkomen!

Rated 5 out of 5 stars

de grote beurt met bandenwissel is…

de grote beurt met bandenwissel is prima uitgevoerd.zeer tevreden met de reparatie - condensprobleem-van der echter koplamp voor een redelijke prijs.

November 7, 2025

Beste meneer Drenth,

Bedankt voor je uitgebreide reactie. Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en je tevreden bent over de prijs en service.

Rated 5 out of 5 stars

Niets meer toe te voegen aan bovenstaande opmerkingen

Directe bediening..netjes afgehandeld..binnen de afgesproken tijd opgeleverd...goed geïnformeerd.

October 22, 2025

Beste meneer Visser,

Wat fijn om te lezen dat alles vlot en volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Rated 2 out of 5 stars

Trage hulp verlening

Trage hulp verlening, afspraken niet nakomen. Dure reparatie met eventueel nawerk.

October 21, 2025

Beste meneer Hake,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de snelheid van de hulp en de communicatie rondom de reparatie. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

Rated 5 out of 5 stars

Snel en goed geholpen op een…

Snel en goed geholpen op een vriendelijke manier .

October 21, 2025

Beste meneer Poortman,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Toff geholpen

Duidelijke afspraak voor keuring en controle

October 13, 2025

Beste meneer De Jonge,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de keuring en controle duidelijk zijn verlopen.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent over onze betrouwbaarheid en vakmanschap.

Gewoon

Gewoon geholpen zoals het hoort.

October 6, 2025

Beste mevrouw Mraz Petrics-Scheerder,

Dank je wel voor je bericht. Goed om te horen dat je tevreden bent over de service.

The Trustpilot Experience

Take a closer look