Vorige week bij Hedin in Assen geweest. Bijzonder vriendelijke medewerkers. Ik was vooraf keurig geïnformeerd over prijs en werkzaamheden en de auto is grondig gecheckt.
Company replied
Om dat wij zonder afspraak direct werden geholpen
Beurt is prima uitgevoerd. Kosten vooraf vermeld.vriennelijk personeel
Written by the company
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Aziëweg 9, Peelerpark, 9407 TC, Assen, Drenthe, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Op 22 mei 2026 onze nieuwe Peugeot-208 opgehaald. Al vele fijne kilometers mee gereden. Echter op Dinsdag 7 juli 2026 sloeg het noodlot toe. Ik heb getankt, betaald aan de kassa en toen ik terug kwam bij de auto zag ik een plas bij de auto. Ik heb het geroken en het bleek benzine te zijn. Gelijk onder de auto gekeken of het van mijn auto kwam en inderdaad er stroomde benzine op de grond. Ik ben gelijk naar binnen gelopen en dit doorgegeven. Medewerker bedankte mij voor de oplettendheid en heeft er zand overheen gestrooid. Omdat ik in Assen was ben ik direct naar de Peugeot dealer gereden en het probleem uitgelegd. De medewerker had weinig interesse in mijn verhaal, had geen vervangende auto voor mij en had voorlopig geen tijd. De medewerker heeft zelfs nieteens even naar de auto gekeken. Zo wordt je nu behandeld bij een groot concern met veel merken en veel verkooppunten. (Hedin). Omdat ik hem vertelde dat ik in Paterswolde woon en ik geen 50 km kan gaan lopen kwam er met moeite een paar sleutels boven water van een auto die ik dan wel kan meenemen. Zou wel een keer bericht ontvangen wanneer ze de auto gaan nakijken. Ik heb 'smiddags gelijk gebeld naar Ronnie van auto Koese in Etten-Leur en ook aan hem verteld wat er aan de hand is. Hij zou wel even naar de Peugeot garage bellen in Assen en zou spoedig iets van zich laten horen. Inderdaad een paar minuten later belde Ronnie mij terug met de mededeling dat Assen niets gaat worden. Wij zijn nummer 32 en staan onderaan de lijst. Ronnie stelt voor dat mijn Peugeot-208 donderdag 9 juli 2026 opgehaald wordt en de chauffeur neemt een vervangend vervoer voor mij mee. Ronnie zou donderdag 9 juli 2026 bellen als de auto in Assen is aangekomen. Inderdaad rond 10:00 uur belde Ronnie mij dat de auto is afgeleverd in Assen en mijn Peugeot-208 mee gaat naar Etten-Leur. Ik was rond 12:00 uur in Assen en moest maar even € 155,00 afrekenen voor de auto die ik heb gebruikt. Ik heb wel gezegd dat ik het met de hele procedure oneens ben en het een zeer kwalijke zaak vind hoe Hedin met klanten omgaat. Laat staan de auto die ik mee heb gekregen met een grote zwijnenstal in de auto. Daarna hebben we nog diverse aanvaringen gehad over hun werkwijze en ben ik uiteindelijk maar weggegaan. Toen kreeg ik plots donderdagmiddag een bericht van Ronnie dat de auto klaar is. Ik was perplex, 300 kilometer rijden naar Assen en 300 kilometer weer terug. De monteur had het in een klein half uurtje al gezien waar het probleem zich bevond en heeft het uiteindelijk opgelost. Dus nu ga ik in overleg met Ronnie vrijdagmorgen 10 juli 2026 rond 0500 uur vertrekken uit Paterswolde en de ruim 325 kilometer rijden naar Etten-Leur en de auto's weer omwisselen en dan maar weer 325 kilometer terug rijden. Jammer dat wij destijds zijn verhuisd maar zijn zeker zeer tevreden met auto Koese in Etten-Leur en zeker hoe Ronnie ons altijd fantastisch helpt. In de meeste gevallen met de aanschaf van een nieuwe auto en in dit geval met een pechgeval wat zeer professioneel is opgelost.

Beurt is prima uitgevoerd. Kosten vooraf vermeld.vriennelijk personeel

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Assen
Het is dat ik een ster moet geven, maar eigenlijk verdienen ze geen enkele ster. Vorige week mijn Peugeot 3008 bij deze mensen gebracht om hem te laten keuren (APK). Vorig jaar ook al een grote onderhoudsbeurt hier laten doen (circa €1000,00 kwijt). Nou dat kan nog, maar nu met de APK kwamen ze met het verhaal dat mijn CO uitstoot te hoog was en ik echt een nieuwe katalysator erin moest laten zetten. Daarnaast moest ik ook vier nieuwe banden. Wat kost het? €2550,00 mevrouw. Ik was hier niet blij mee en meneer begon ook nog even over dat ik absoluut niet meer met deze auto mocht rijden, want de politie kon mij aanhouden i.v.m. milieuvervuiling. Vervolgens veel rond gebeld en zelfs met iemand gesproken van het RDW. Er werd gezegd dat dit wel heel snel zou zijn voor zo'n jonge auto, en mensen geloofde het niet. Daarom toch maar naar een andere garage gegaan en het hier ook laten uitmeten (ik stond ernaast toen het werd uitgemeten), en het was gewoon prima in orde de CO uitstoot. Wellicht dachten ze een jonge vrouw te kunnen oplichten, maar helaas. Ik kom hier dus nooit weer terug en ik wil andere mensen ook graag waarschuwen voor HEDIN!