Onderhoud en APK netjes uitgevoerd en ik kreeg de auto netjes schoongemaakt weer terug aan het einde van de dag. Vriendelijk personeel en ik werd snel geholpen.
Varenschut 9, De Weyer, 5705 DK Helmond, Noord-Brabant, NL
Company replied
Ik heb mijn auto Peugeot 208 op vrijdag 12-6 gebracht en hij is direct onderzocht. Het termostaathuis bleek defect te zijn. Op nota stonden kosten die m.i. vallen onder mijn Peugeot Contract. Na conta... See more
Company replied
Klantvriendelijkheid Ronald is perfect 👍🏻 Maar de eerlijkheid over de mankementen is ver te zoeken. De distributieketting rammelde . De monteur zei dat de tandwielen van tijd af waren (... See more
Written by the company
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Varenschut 9, De Weyer, 5705 DK, Helmond, Noord-Brabant, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Buitenspiegels reageerden niet meer, gratis gemaakt zonder dat ik afspraak had. Koffie gehad en in de showroom rondgekeken. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam.

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Snel en makkelijk en afspraak maken. Komen hun afspraak goed na.

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Medewerker aan de balie was vriendelijk en duidelijk. Ik was ook tijdig gebeld toen de auto klaar was.

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Het ontvangst was niet echt gastvrij. Bij de vraag van mijn kant hoe laat de auto klaar zou kunnen zijn, i.v.m. een ziekenhuisbezoek rond 15:00uur, kreeg ik het antwoord dat de afspraak van 08:00 tot 17:00 uur gepland staat. Uiteindelijk werd op de bon 15:00uur genoteerd. De auto was ook om 15:00 klaar. En er stond een verkeerde onderhoudsbeurt ingepland. Hij was aangemeld voor een 92.000 km beurt. Er was echter groot onderhoud ingepland. Ik heb hier om 10:00uur over gebeld. De eerste reactie was: Daarom laten wij u ook de werkzaamheden vooraf zien. Dat klopt ook. Daarom ben ik thuis de facturen door gaan nemen en zo constateerde ik dat de foutieve beurt ingepland was. De beurt is daarna aangepast. Hier zou nog contact over komen, maar dat is niet gebeurd. De man aan de receptie heeft bij het ophalen excuses aangeboden voor het inplannen van de verkeerde onderhoudsbeurt.

Klantvriendelijkheid Ronald is perfect 👍🏻
Maar de eerlijkheid over de mankementen is ver te zoeken.
De distributieketting rammelde .
De monteur zei dat de tandwielen van tijd af waren (?) .
Dit kan alleen als de ketting flink opgerekt is , of als de hydraulische spanrol defect is .
Dit was volgens de monteur niet , ketting was maar lichtjes opgerekt .
Dan kan er geen verschuiving van de tandwielen zijn .
Of is de nieuwe ketting er een jaar geleden niet goed opgelegd door dezelfde garage ?
Update :
Na mijn review heeft de garage (Ronald) contact met mij opgenomen om alles piekfijn uit te leggen .
Dit was voor mij een hele geruststelling, en heeft mijn beoordeling verhoogd van 3⭐️⭐️⭐️ naar 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bedankt Ronald 👍🏻👍🏻👍🏻

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Onverwachts pech (lekke band). Auto afgeleverd tijdens zomervakantie. Er was geen grote haast bij, maar auto toch zelfde dag gerepareerd.

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Eerlijk, duidelijk advies. Prettig geholpen. En probleem snel opgelost.

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Uitstekende service en bemiddeld in coulance regeling

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Klantvriendelijk en een belangrijke reparatie, waardoor het rijden veel beter lijkt

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Ben door het personeel van de dealer prima geholpen vandaar de 5 sterren.
Een aandachtspunt voor de totale organisatie is het feit dat de keuze is gemaakt om centraal een paar voorraadlocaties in het land te hebben waarvandaan de onderdelen moeten komen. Dit kan tot lange wachttijden bij relatief eenvoudige reparaties leiden. In dit geval was de defecte ruitensproeierpomp gedemonteerd en moet gewacht worden op de nieuwe.

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Eerste afspraak onduidelijk: we hadden geen wachtafspraak. Is handiger als men bij het maken van de afspraak aan de telefoon vraagt of men er op wil wachten. Blijkbaar heb ik dat in het verleden zelf steeds aangegeven.
Tweede afspraak helemaal okay. Zelfs het bedrag voor de onderhoudsbeurt viel mee.

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Afspraak via Peugeot online was niet goed doorgegeven. Toch nog gezorgd voor inplannen op de dag. Goede klantbenadering.

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond
Ik mocht de rekening thuis op mijn gemak betalen toen pinnen niet goed ging. Was toch een forse rekening. Maar dit kan na 1 jaar..
Auto doet het weer goed.