Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Varenschut 9, De Weyer, 5705 DK Helmond, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Onderhoud en APK netjes uitgevoerd en ik kreeg de auto netjes schoongemaakt weer terug aan het einde van de dag. Vriendelijk personeel en ik werd snel geholpen.

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb mijn auto Peugeot 208 op vrijdag 12-6 gebracht en hij is direct onderzocht. Het termostaathuis bleek defect te zijn. Op nota stonden kosten die m.i. vallen onder mijn Peugeot Contract. Na conta... See more

Rated 5 out of 5 stars

Klantvriendelijkheid Ronald is perfect 👍🏻 Maar de eerlijkheid over de mankementen is ver te zoeken. De distributieketting rammelde . De monteur zei dat de tandwielen van tijd af waren (... See more

Company details

1. Peugeot dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Car Dealer
  4. Car Service

About Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

461 reviews in the last 12 months

Write a review

Onderhoud & APK

September 7, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Buitenspiegels reageerden niet meer

Buitenspiegels reageerden niet meer, gratis gemaakt zonder dat ik afspraak had. Koffie gehad en in de showroom rondgekeken. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam.

September 5, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je 5*beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Rated 5 out of 5 stars

Snel en makkelijk en afspraak maken

Snel en makkelijk en afspraak maken. Komen hun afspraak goed na.

August 31, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fije dag gewenst en we zien je graag weer.

werd snel geholpen

August 24, 2026

Rated 4 out of 5 stars

Medewerker aan de balie was vriendelijk…

Medewerker aan de balie was vriendelijk en duidelijk. Ik was ook tijdig gebeld toen de auto klaar was.

August 17, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je beoordeling en mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Rated 3 out of 5 stars

Ontvangst en type onderhoud.

Het ontvangst was niet echt gastvrij. Bij de vraag van mijn kant hoe laat de auto klaar zou kunnen zijn, i.v.m. een ziekenhuisbezoek rond 15:00uur, kreeg ik het antwoord dat de afspraak van 08:00 tot 17:00 uur gepland staat. Uiteindelijk werd op de bon 15:00uur genoteerd. De auto was ook om 15:00 klaar. En er stond een verkeerde onderhoudsbeurt ingepland. Hij was aangemeld voor een 92.000 km beurt. Er was echter groot onderhoud ingepland. Ik heb hier om 10:00uur over gebeld. De eerste reactie was: Daarom laten wij u ook de werkzaamheden vooraf zien. Dat klopt ook. Daarom ben ik thuis de facturen door gaan nemen en zo constateerde ik dat de foutieve beurt ingepland was. De beurt is daarna aangepast. Hier zou nog contact over komen, maar dat is niet gebeurd. De man aan de receptie heeft bij het ophalen excuses aangeboden voor het inplannen van de verkeerde onderhoudsbeurt.

August 17, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat je werkplaatsbezoek niet naar volle tevredenheid is geweest. Het is doorgezet naar de collega van de vestiging. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Rated 5 out of 5 stars

Klantvriendelijkheid Ronald is perfect…

Klantvriendelijkheid Ronald is perfect 👍🏻
Maar de eerlijkheid over de mankementen is ver te zoeken.
De distributieketting rammelde .
De monteur zei dat de tandwielen van tijd af waren (?) .
Dit kan alleen als de ketting flink opgerekt is , of als de hydraulische spanrol defect is .
Dit was volgens de monteur niet , ketting was maar lichtjes opgerekt .
Dan kan er geen verschuiving van de tandwielen zijn .
Of is de nieuwe ketting er een jaar geleden niet goed opgelegd door dezelfde garage ?

Update :
Na mijn review heeft de garage (Ronald) contact met mij opgenomen om alles piekfijn uit te leggen .
Dit was voor mij een hele geruststelling, en heeft mijn beoordeling verhoogd van 3⭐️⭐️⭐️ naar 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bedankt Ronald 👍🏻👍🏻👍🏻

August 12, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je beoordeling plus toelichting. Ik heb het doorgezet naar mijn collega Ronald omdat hij wordt genoemd en om je vraag te beantwoorden.
Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Rated 5 out of 5 stars

Onverwachts pech (lekke band)

Onverwachts pech (lekke band). Auto afgeleverd tijdens zomervakantie. Er was geen grote haast bij, maar auto toch zelfde dag gerepareerd.

August 11, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

Prima service

Prima, snelle service. Duidelijke informatie.

August 11, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je 5* beoordeling en opmerking. Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

Snel opgelost

Eerlijk, duidelijk advies. Prettig geholpen. En probleem snel opgelost.

August 10, 2026

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en bemiddeld in…

Uitstekende service en bemiddeld in coulance regeling

August 8, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne week gewenst en we zien je graag weer.

snel en netjes

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne week gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Klacht goed afgehandeld

Klacht goed afgehandeld

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Goed te lezen dat de klacht goed is afgehandeld. Fijne dag gewenst.

Werkplaatsbezoek

Ben door het personeel van de dealer prima geholpen vandaar de 5 sterren.

Een aandachtspunt voor de totale organisatie is het feit dat de keuze is gemaakt om centraal een paar voorraadlocaties in het land te hebben waarvandaan de onderdelen moeten komen. Dit kan tot lange wachttijden bij relatief eenvoudige reparaties leiden. In dit geval was de defecte ruitensproeierpomp gedemonteerd en moet gewacht worden op de nieuwe.

August 1, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je 5* beoordeling en het aandachtspunt in de toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Eerste afspraak onduidelijk

Eerste afspraak onduidelijk: we hadden geen wachtafspraak. Is handiger als men bij het maken van de afspraak aan de telefoon vraagt of men er op wil wachten. Blijkbaar heb ik dat in het verleden zelf steeds aangegeven.
Tweede afspraak helemaal okay. Zelfs het bedrag voor de onderhoudsbeurt viel mee.

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je 5* beoordeling plus toelichting. Ik denk dat het stellen van de vraag over het wachten afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de uit te voeren werkzaamheden, de auto wel of niet direct kan worden aangepakt, etc. Hoe dan ook de vraag moet inderdaad wel van ons komen.
Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Rated 5 out of 5 stars

Goed en behulpzaam geholpen.

Goed en behulpzaam geholpen.
Erg vriendelijk

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je 5* beoordeling plus toelichting. Fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

Goede service!

Afspraak via Peugeot online was niet goed doorgegeven. Toch nog gezorgd voor inplannen op de dag. Goede klantbenadering.

July 22, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Mooi dat het zo geregeld kon worden. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

tevreden

Ik mocht de rekening thuis op mijn gemak betalen toen pinnen niet goed ging. Was toch een forse rekening. Maar dit kan na 1 jaar..
Auto doet het weer goed.

July 29, 2026

Reply from Peugeot-dealer Hedin Automotive - Helmond

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Mooi dat dit zo geregeld kon worden. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*!

The Trustpilot Experience

Take a closer look