Renault-dealer Hedin Automotive - Oss Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Kantsingel 24, 5349 AJ Oss, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Altijd correct en netjes behandeld en volgens afspraak,kom hier al jaren en weinig of geen problemen.

Rated 5 out of 5 stars

Al jaren met grote tevredenheid klant bij Automotive Hedin in Oss. Wordt altijd vriendelijk, klantgericht en professioneel benaderd door de medewerkers van zowel de werkplaats als verkoop. Naar tevred... See more

Rated 5 out of 5 stars

De baliemedewerker (Kees) heeft zeer adequaat gehandeld en gezorgd dat ik weer snel mobiel (leenauto). Duidelijke en transparante communicatie. Nam de tijd die nodig was, ondanks dat het relatief druk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Erg goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe Clio. John wist precies wat we zochten en daardoor waren we er snel uit. Het hele proces verliep prettig en professioneel. Ook was hij flexibel met he... See more

Company details

1. Car Dealer

About Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

757 reviews in the last 12 months

Write a review

Fijne service!

Fijne service!

June 9, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Goed te lezen dat u onze service fijn vind. dank u wel voor deze positieve feed back.

Rated 4 out of 5 stars

Ik ben tevreden over de service die…

Ik ben tevreden over de service die jullie hebben geleverd

June 4, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! We waarderen uw feedback en hopen u snel weer van dienst te zijn.

1e service beurt Dacia Jogger

Op 22 april 2025 kreeg onze Dacia Jogger zijn eerste service beurt bij Hedin Renault hier in Oss omdat hij bijna een jaar oud was. Toen wij een afspraak gingen maken werd er ook gezegt dat het LPG filter vervangen moest worden. Wel fijn dat het van re voren gezegd wordt. Mijn man ging de auto tegen 8 uur in de ochtend weg brengen en hij kreeg een fiets mee zodat hij niet naar huis terug hoefde te lopen, wij wonen gelukkig dichtbij. Aan het eind van de ochtend kreeg hij een telefoontje dat de auto klaar was. Dus echt super snel. Wij zijn nog steeds erg blij dat we gekozen hebben voor een auto die op LPG rijdt. En de auto geeft een melding wanneer je moet voor de service beurt. Echt super en goede service.

April 22, 2025
Unprompted review

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen tijdens de eerste servicebeurt van uw Dacia Jogger. Het is fijn om te lezen dat u de servicebeurt snel en efficiënt heeft ervaren, en dat u blij bent met de melding die u ontvangt wanneer een servicebeurt nodig is.

Het is ook fijn om te horen dat u tevreden bent met de keuze voor een auto die op LPG rijdt. We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw Dacia Jogger.

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijke en behulpzame…

Zeer vriendelijke en behulpzame service. Ik heb al meerdere malen hulp van hen gekregen. Ik raad het aan.

April 28, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

perfect

Zoals altijd perfect, bedankt

April 26, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service.

Goede service, vriendelijk , transparant

Netjes en vriendelijk te woord gestaan, goede uitleg werkzaamheden, verwachte kosten helder,service optimaal

April 10, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service. We streven ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden en we zijn verheugd dat we dat in uw geval hebben kunnen doen.

Prima service!

April 12, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Dank u wel voor uw positieve review, wij zijn blij te lezen dat u onze service als positief heeft ervaren.

conform afspraakgoed advies

conform afspraak

April 10, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service en Het gegeven advies.

Prima

Open communicatie mbt de (hoge) kosten,
Mij even afgezet op werk,
Auto nog door de wasstraat gehaald na reparatie.
Allemaal kleine zaken misschien, maar wel positief

April 9, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat open communicatie over kosten belangrijk is en we streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren. Fijn te lezen dat u onze service als prettig ervaart. wij proberen onze klanten een optimale service te bieden

goed adres

kundig advies,.prima geholpen .

March 31, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden was met het advies en de hulp die u heeft ontvangen.

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.

Rated 5 out of 5 stars

Netjes geholpen en vooraf goede tekst…

Netjes geholpen en vooraf goede tekst en uitleg gekregen van Kees

March 29, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service van Kees.

Rated 1 out of 5 stars

De auto is 2 jaar en 3 maanden Kapotte dinamo

De auto is 2 jaar en 3 maanden oud
21 duizend kilometer op de teler
15 jaar kland 2 keer een nieuwe auto gekocht afgelopen week ging de dynamo kapot het gaat over een clio
Ze hebben een voorstel gedaan
Niewe dynamo en een mooi bedrag van 235 € ik heb het met protest laten maken
Maar toch
Ik was een klant
Einde verhaal met deze praktijken

March 20, 2025

Beste mijnheer,
Natuurlijk vinden ook wij het erg vervelend dat er een defect aan uw Clio is opgetreden. We dachten een mooie coulance te hebben toegepast op vervanging van de dynamo. Wat vervelend om te lezen dat u hier toch geen prettig gevoel aan heeft overgehouden. We danken u voor het achterlaten van uw feedback en hopen u desondanks, ook in de toekomst weer te mogen ontvangen in Oss.

Groeten,
Saskia van Hedin Automotive

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Het is fijn om te horen dat u altijd netjes wordt behandeld. We streven ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden.

Weer uitstekend geholpen

Ook nu weer uitstekend geholpen. Met dank aan werkplaatsreceptie (Kees) die alert was dat na een laatste incidentele reparatie nu een minder dure onderhoudsbeurt nodig was.

March 7, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

We zijn blij te horen dat u weer uitstekend geholpen bent. Het is fijn om te horen dat Kees u heeft geholpen met een passende oplossing. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden.

De afspraken waren helder

De afspraken waren helder, zowel over APK, onderhoudsbeurt als aandachtspunten en prijs.
Werkzaamheden zijn adequaat verricht.

March 8, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de heldere afspraken, de uitgevoerde werkzaamheden en de prijs. We streven ernaar om onze klanten altijd een positieve ervaring te bieden.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen. Top service.

March 8, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Dank u voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

Rated 5 out of 5 stars

Ervaring is goed gezien ze…

Ervaring is goed gezien ze klantvriendelijk zijn.Helpen waar ze kunnen ook bij onvoorziene omstandigheden.

March 7, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Het is fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze klantvriendelijkheid. We streven ernaar om onze klanten te helpen, ook in onvoorziene omstandigheden.

nette service

nette service , vriendelijk personeel en uitgevoerd wat gevraagd was.

March 6, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en het personeel.

Mijn auto is 20jaar oud

Mijn auto is 20jaar oud
Er was een onderdeel in kapot en dit was niet meer aan te komen in het regulieren ciguit bij Hedin
Toen heeft de heer Rombouts verder geïnformeerd en na drie dagen was er een goed bericht dat hij het onderdeel had.
Dat vind ik service

February 22, 2025

Reply from Renault-dealer Hedin Automotive - Oss

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen. Het is fijn om te weten dat we u konden helpen met het vinden van het benodigde onderdeel voor uw auto. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look