Renault-dealer Hedin Automotive - Waalre Reviews

TrustScore 4 out of 5

Onze Lieve Vrouwedijk 43A, 5581 VX Waalre, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De service aan mijn auto was subliem! Het personeel was bijzonder klantgericht en klantvriendelijk. Het personeel van de werkplaats idem dito. Zowel bij aflevering danwel na reparatie wordt je als k... See more

Rated 4 out of 5 stars

De beurt is goed en deskundig uitgevoerd. Rond lunchtijd stond onze auto buiten. We hebben als gevolg van de lunchtijd geattendeerd dat we graag willen betalen. Uiteindelijk werden we geholpen om af t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Komen altijd de afspraken na, al vanaf de eerste dag bij de aankoop. Er was toen een onvoorzien probleem ontstaan wat uiteindelijk naar volle tevredenheid en meer dan voldoende werd opgelost door Roy.... See more

Company details

1. Car Dealer

About Renault-dealer Hedin Automotive - Waalre

Written by the company

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

745 reviews in the last 12 months

Write a review

Prima bezoek

July 22, 2026

Beste meneer/mevrouw van Kesteren,

Wat fijn dat je tevreden bent over ons. dank voor de review.

Rated 5 out of 5 stars

De service aan mijn auto was subliem!

De service aan mijn auto was subliem!
Het personeel was bijzonder klantgericht en klantvriendelijk. Het personeel van de werkplaats idem dito. Zowel bij aflevering danwel na reparatie wordt je als klant in het bijzijn van een vriendelijke en betrokken monteur duidelijk uitleg gegeven over de verrichtingen. Een prima bedrijf en zeker aan te bevelen!!!

July 7, 2026

Beste Thomas,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Rated 4 out of 5 stars

Goed en deskundig geholpen…

De beurt is goed en deskundig uitgevoerd. Rond lunchtijd stond onze auto buiten. We hebben als gevolg van de lunchtijd geattendeerd dat we graag willen betalen. Uiteindelijk werden we geholpen om af te rekenen

June 26, 2026

Beste Max,

Fijn om te horen dat de beurt goed en deskundig is uitgevoerd en wat fijn dat de auto rond lunchtijd weer buiten stond. Dank voor de review.

Zeer tevreden

We zijn naar volle tevredenheid geholpen met de aanschaf van onze auto door Sep Kanters. Hij had alle tijd en gaf goede adviezen en ook bij de aflevering nam hij alle tijd voor ons. Kortom een zeer goede ervaring bij deze dealer.

June 24, 2026
Unprompted review

Beste Jolanda,

Fijn om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen bij het aanschaffen van jullie nieuwe auto. Wij wensen je veel veilige kilometers. Dank voor de review en de mooie woorden.

Rated 4 out of 5 stars

Wij zijn op een snelle en vriendelijke…

Wij zijn op een snelle en vriendelijke manier geholpen.

June 23, 2026

Beste Peter,

Fijn om te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen. Dank voor de review.

Keurig geholpen

Keurig geholpen, wat beter kan was de snelheid. Achterband liep leeg, week moeten wachten op vervanging van de band, dit had wel sneller gemogen. Verder tevreden.

June 17, 2026

Beste Edwin,

Fijn om te horen dat je keurig bent geholpen en dat je tevreden bent. Dank voor de review.

Rated 4 out of 5 stars

Goede service en nemen gelijk actie…

Goede service en nemen gelijk actie toen er iets niet helemaal goed was gegaan zonder verder gezeur

June 10, 2026

Beste Dirk-Jan,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Beste Marij,

Fijn om te horen dat alles al jaren op rij prima is. Op nog vele jaren. Dank voor de review.

Goede service en oplossing problemen

Goede service en oplossing problemen

May 6, 2026

Beste John,

Fijn om te horen dat onze service en probleem oplossend vermogen jou goed zijn bevallen. Bedankt voor de feedback.

Zoals besproken !!

April 23, 2026

Beste meneer/mevrouw van Rooij,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze vestiging in Waalre. Dank voor de review.

Rated 2 out of 5 stars

Slechte communicatie

Slechte communicatie, auto is meerdere malen terug geweest omdat de storing steeds terug kwam en niet was opgelost.
in 3 maanden tijd is de auto meer als 7 weken in de garage geweest.
ook communicatie met Renault Nederland is heel slecht gegaan.
Rijd al meer als 40 jaar Renault, maar ben er nu een beetje klaar mee. Heel jammer.

April 7, 2026

Beste Dave,

Dank voor de review. We gaan dit intern bespreken en gaan contact met je zoeken.

Rated 4 out of 5 stars

Eerst bezoek aan deze vestiging was…

Eerst bezoek aan deze vestiging was eerst Hedin Valkenswaard maar auto ondanks extra kosten ( wat ook goed gecommuniceerd is) wwer een jaar zonder problemen kan rijden . Personeel is vriendelijk.

April 8, 2026

Beste Gert,

Fijn om te horen dat je weer een jaar zonder problemen kan rijden en dat je ons personeel vriendelijk vindt. Dank voor de review.

communicatie

Er is niet goed gecommuniceerd over het wachten ter plekke. Het schijnt dat als iemand zegt geen vervoer te hebben en wil wachten hij bij voorrang wordt behandeld. Dat is mij niet duidelijk gemaakt en ik zat daar van 'smorgens 9.00 tot 's middags 17.30 te wachten. Dit was mijn eerste kennismaking met dit bedrijf maar gelijk ook het laatste.

March 18, 2026

Beste Cor,

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring, had auto als Zzp’er hard nodig, donderdagmiddag bij jullie in de garage, leenauto moest vrijdag al terug, erg slecht! Verschillende keren moeten bellen voordat we wisten wat er aan de hand was. Uiterlijk kregen we te horen dat het een terugroep actie wat ook de oorzaak was van alarm, wisten hier niets van, deze actie. Auto een week later eindelijk terug. Kortom een hele slechte ervaring!!!

February 24, 2026

Beste Arnold,

We vinden het jammer dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. We nemen zo snel mogenlijk contact met je op.

Loekie van Hedin Automotive

Rated 1 out of 5 stars

Oneens met de berekende kosten.

Oneens met de berekende kosten.
Geen reactie ontvangen op onze klacht hierover.

February 5, 2026

Beste Joan,

Bedankt voor het delen van jouw feedback. Vervelend te horen dat je het niet eens bent met de berekende kosten en dat je geen reactie op jouw klacht hebt ontvangen. We gaan dit met de vestiging bespreken en zullen hun verzoeken te reageren.

Uitstekende service

de 2 terugroepacties en de daarna volgende problemen zijn erg goed opgelost.

February 6, 2026

Beste Erik,

Fijn om te horen dat de problemen na de terugroepacties goed zijn opgelost. We waarderen jouw feedback en zijn blij met de positieve ervaring.

Rated 1 out of 5 stars

Wacht nog steeds op belletje

De APK keuring was OK maar ik moet nog steeds gebeld worden voor de inruilprijs van mijn huidige auto , terwijl ik toch echt belangstelling had voor een andere auto

January 14, 2026

Beste Ad,

Fijn dat de Apk-keuring van de auto naar wens is verlopen. Het spijt ons te horen dat je nog geen terugkoppeling hebt ontvangen over de inruilprijs. We hebben de vestiging geïnformeerd en zij zullen contact met je opnemen.

snel en goed geholpen

January 28, 2026

Beste meneer/mevrouw van Kuijk,

Fijn om te horen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. Dank voor de terugkoppeling.

Rated 3 out of 5 stars

Omdat vaak lang duurt voordat je…

Omdat vaak lang duurt voordat je iemand aan de telefoon hebt en hen hrt gevoel dat iedereen langs elkaar heen loopt en de afspraken niet nakomen

January 14, 2026

Beste mevrouw Bax,

Het spijt ons te horen dat de communicatie niet geheel aan de verwachtingen voldoet. We zullen dit bespreken om onze service te verbeteren. Bedankt voor de feedback.

The Trustpilot Experience

Take a closer look