Reparatie is goed uitgevoerd. En de auto was eerder klaar dan afgesproken. Personeel is altijd heel vriendelijk.
Ringwade 2, 3439 LM Nieuwegein, NL
Company replied
Goede ervaringen met dit bedrijf altijd. De laatste keer ontbrak er een enorm stuk communicatie. Kreeg ook geen rekening want er moest nog een achterruitwisser besteld worden! Bij de vraag of de bat... See more
Written by the company
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Ringwade 2, 3439 LM, Nieuwegein, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
Kreeg ook geen rekening want er moest nog een achterruitwisser besteld worden! Bij de vraag of de batterij van de sleutel ook was vervangen, kreeg ik het antwoord komt wel bij het verwisselen van de ruitenwisser. Een maand later nu, nooit meer iets gehoord. Had het idee dat de Smart niet meer welkom was.

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
Aankoop Mercedes prima geregeld.
After sales een drama.
Mailen, bellen heeft geen zin, er wordt niet teruggebeld of gereageerd op mail.
Terugbel verzoeken worden niet opgevolgd.

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
Keuring ging zoals gewoonlijk prima, niets te klagen.
Alleen de rekening achteraf, bleek gewoon 100% (!!) duurder te zijn geworden....

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
Ik heb het gevoel dat er zorgvuldig en met liefde aan mijn Smart gewerkt is.

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
Wer 2 weken verder dan uw reactie en opnieuw niets vernomen. Is dit interne beleid?
Ik mailde laatst voor de grap en test iets over aanschaf auto en jawel in 2 dagen een reactie.
EXPLAIN !!
==
Geachte lezer van Hedin en Smart/Mercedes,
Mijn zeer langlopende probleem (2024 !!!) met zowel telefonisch als schriftelijke uitleg lijkt het opnieuw op de plank te landen. Op 18-04-2025 ben ik (opnieuw) teruggebeld door mevr M dat het doorgestuurd gaat worden.... Tot heden niets vernomen dus vandaag weer vriendelijke dame gesproken (Mevr M was er niet) met verzoek om WEER teruggebeld te worden MET een oplossing, Nu lijkt het constant erop dat het over de schutting gaat. Ik ben er van af en succes collega. En DIE collega pakt het NIET op.
Alle kosten zullen verrekened moeten worden daar het niet zo is dat het niet opgelost kan worden, maar er wordt gewoonweg niets mee gedaan aan de voorkant dwz naar mij toe !
Bezin voordat gij bij Hedin begint !!!

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
Te woord gestaan door Sebastiaan, erg open en toegankelijk. Goede adviezen en tips. Afspraken maken ging ook erg makkelijk en vol vertrouwen van I Auto.BV konden we de auto al meenemen terwijl de bank nog 2 dagen nodig had om alles te verwerken maar de goedkeuring daar al wel was,
Ik heb Sebastiaan om meerdere dingen gecontact
( beginners dingetjes) en hij was goed telefonisch bereikbaar en nam de tijd voor mij.
Kortom erg tevreden over alle gang van zaken met I Auto!
Wij hebben ons auto op dinsdag 3 oktober 2023 in de ochtend ter reparatie aangeboden (het cabriodak kon niet meer dicht). Pas op 15 oktober 2023 nam iemand van de werkplaats contact met ons op en vertelde hoeveel de reparatie zou kosten. Uw medewerker kon of wilde ons niet vertellen wanneer wij de auto weer konden ophalen. Op vrijdag 13 oktober 2023 probeerde ik Hedin eindelijk te bellen en werd 4 of 5 keer opnieuw opgehangen nadat iemand de telefoon opnam. Afgelopen vrijdag heeft iemand uit werkplaast eindelijk contact met ons opgenomen en gezegd dat alleen het dak dicht kon maar dat deze nog niet gerepareerd was en dat we in januari 2024 een nieuwe afspraak moesten maken. Wij zijn uiterst ontevreden over het reparatieproces en de manier hoe uw met uw klanten omgaan. Eigenlijk waren we van plan om onze auto te vervangen door een nieuwe, maar met zo een ervaring zijn we niet zeker of Hedin de juiste partner voor ons in de toekomst is.
Na de aankoop van een jonge Mercedes A250 in Duitsland wilde wij een beroep doen op de 24 maanden garantie jung Stern. De airco had waarschijnlijk helemaal niet gewerkt maar kwamen we pas achter toen het wat warmer werd. Hedin deed niets met de Jung Stern garantie in Nieuwegein. Hierop het bedrijf Das import die onze auto geïmporteerd heeft geraadpleegd en zij stonden direct voor ons klaar. We moesten een prognose laten uitvoeren bij Hedin. De proforma rekening naar hun opsturen en dit zou moeten leiden tot de oplossing. Nieuwegein was allemaal moeilijk en voorlopig geen tijd. Hierop Hedin Veenendaal gebeld. Keurig te woord gestaan. Auto voor diagnose gebracht. Zij hebben een esculaap ingedient bij Jung Stern. Alles opgelost. Super jammer dat de rit naar Nieuwegein voor niks was en de manier waarop we hier vooral niet verder geholpen werden zo is gelopen. Das import en Hedin Veenendaal bedankt voor jullie goede en fijne afhandeling.

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
vakkundige diagnose, snel uitgevoerd, snelle administratieve afhandeling, zeer vriendelijk personeel die zeer service gericht is...............top smartdealer

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
Het was heel erg lastig om een afspraak te kunnen maken voor de APK. Het toegestuurde online afsprakensysteem gaf alleen maar foutmeldingen en telefonisch lukte het pas na een paar dagen en eindeloos in de wacht te hebben gestaan om iemand aan de lijn te krijgen. Wel pas als je dan in het keuzemenu aangeeft dat je iemand van de verkoop wil hebben. De rout ewerkplaatsafspraak leidt tot niets. Helaas was de auto ook pas klaar helemaal aan het einde van de dag. Ik kreeg kort voor 18.00 uur het sms'je dat de auto weer klaar stond (wel zorgen dat deze er om 8.00 uur 's ochtends is) Kortom pas de volgende dag kon deze weer worden opgehaald. Voorheen kon ik altijd wachten op de uitvoeren van de APK met een kop koffie. Nu kost dit heel veel tijd met regelen van vervoer. De APK zelf is prima uitgevoerd en het baliepersoneel is zeer vriendelijk in Nieuwegein. De totaalervaring om alleen maar een APK te laten uitvoeren was buitengewoon vervelend.

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
Snel, eerlijk en correct. Houden aan afspraak en doen goed hun werk. Vooral eerlijke ondernemers (zeldzaam tegenwoordig)

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
Ik probeer al dagen telefonisch iemand te pakken te krijgen maar kom niet verder dan een bandje dat alle medewerkers in gesprek zijn. De zoveelste keer dat de service van Smart heel veel te wensen overlaat. Ik zal blij zijn als ik van de Smart en daarmee deze dealer af ben.

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
De dame aan de balie is uiterst vriendelijk. Alles ging goed alleen de rekening was erg hoog. Erg hoog. Auto was gewassen en uitgezogen hopelijk kan ik weer een poos rijden....

Reply from smart-dealer Hedin Automotive - Nieuwegein
keurig ontvangen, twee maal thee gekregen. Stoel teruggeplaatst. Dame van de werkplaatsreceptie uitermate vriendelijk.