Hjertelyd Scanningsklinik Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu brugt hjertelyd og Helle to gange, begge gange med stor glæde og tryghed. Helle er omhyggelig og grundig, og man kan være sikker på, at er der det mindste der potentielt kan være ab... See more

Rated 1 out of 5 stars

Den dårligste oplevelse, man kan forestille sig. I august var vi til scanning for at gøre hjertelyd. I stedet fik vi en voldsom prognose med alverdens udfordringer for vores lille barn. Jordemoder skr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi sender de absolut VARMESTE anbefalinger til Helle og hendes klinik. Simpelthen så sød, imødekommende, nærværende og dygtig! Vi har brugt hende op til flere gange i graviditeten og bruger hen... See more

1. Medical Diagnostic Imaging Center
  2. Maternity Store

Written by the company

Privat scanningsklinik hvor tiden er i højsæde. En graviditet er personlig og unik - og det skal jeres scanningsoplevelse også være. Alle former for Graviditetsscanninger fra uge 6 til uge 42. Mange års erfaring med både ukomplicerede og svære graviditetsforløb. Uddannet på Føtal medicinsk afsnit, Aarhus universitetshospital, Skejby. Som sonografer er vi uddannet og certificeret ved Fetal Medicine Foundation i London. Velkommen til en fantastisk oplevelse.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

En kæmpe fornøjelse at komme hos Helle

Helle er super dygtig til sit arbejde. Vi har nu været til scanning ved hende et par gange. Hun er så god til pege og forklare, svare på spørgsmål og tage sig god tid til alt der nu skulle være derimellem. Jeg kan kun varmt anbefale hende, og kommer klart til at bruge hende igen en anden gang.

November 24, 2020

Kære Camilla - og Mads 😉
Tusind tak for de fem stjerner og den fine anmeldelse af min lille klinik 🙏🏻
Jeg er glad for I føler jer godt taget af, og I er selvfølgelig altid velkomne.
Nu kører jeg glad hjem fra tirsdagens besøg af glade kommende forældre og babyer. TAK.
KH Helle

Vi anbefaler <3

Super behageligt sted at komme. Masser af god info og tid til spørgsmål. Det er dejligt at der er tider om aftenen/efter arbejde så begge parter har mulighed for at komme med.

November 19, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Hvis man vil have i scanning at sit…

Hvis man vil have en scanning at sit kommende barn, så er det 100 % Helle i skal vælge.
Om man kommer 1. gang eller 5. så bliver man taget godt imod. Hun er meget grundig, og er man lidt usikker som jeg var, var hun god til at fortælle og scanne til jeg var helt tryg.
KAN SÅ MEGET ANBEFALE HELLE!

Tak søde Mette 🤗 Håber jeres lille familie har det godt. KH Helle

Tryghed for alle pengene

Vi valgte på grund af COVID-19 situationen at få lavet nakkefoldsscanning hos Helle, så far kunne være med. Det er den absolut bedste beslutning vi har taget i graviditeten. Helle fortalte hvad vi kiggede på og viste baby fra hoved til hale og forklarede hvad de forskellige ting hun målte var til. Hun håndterede endda den grædende vordende moster der var med på videochat.
Vi følte os så trygge i Helles hænder og priste os lykkelige for at vi havde fået scanningen hos hende, før jeg fik nakkefoldsscanning alene på sygehuset, som var en horribel oplevelse på alle parametre.
Helle var så sympatisk og vi var så glade for vores første oplevelse i hendes at hun også fik lov til at lave en kønsscanning af vores lille småkage.
Kun ros og de bedste anbefalinger herfra ❤

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik

Kære Pernille. Jamen jeg er rørt til tårer. - 4. anmeldelse i dag. Tusind tak ❤️ KH Helle

Rated 5 out of 5 stars

Det kan 100% anbefales at blive scannet…

Det kan 100% anbefales at blive scannet hos Helle ❤️
Begrundelser:
1. Det er altid dejligt at se sit guld i maven
2. Helle er super sød, behagelig og rigtig professionel
3. Kvaliteten af billederne er helt vilde

Jeg har fået 3D/4D LUX scanning af begge mine børn i 2017 og 2019 og det er så dejlig et minde/ før billede af børnene inden de kommer ud til os ❤️❤️ Fortryder ingen ting

Dagens 3. anmeldelse 😅 Tusind tak for dine fine ord Nanna 🤗 KH Helle

Helt fantastisk!

Vi var hos Helle flere gange da vi ventede vores datter i 2018/19, og vi blev fra aller første møde, mødt med åbne arme og følelsen af, at Helle havde al den tid vi havde brug for. Alt foregik stille og roligt, både en god samtale inden og under scanningerne. Helle er super grundig, og gør alt hvad hun kan for et perfekt “foto” af den lille i maven ❤️ Og så holder hun ind imellem nogle fine konkurrencer på facebook, som vi var så heldige at vinde en af.

Vi kommer 100% igen, hvis der engang kommer en lillebror/søster 👏🏼

Tak for din anmeldelse Maria og forhåbentlig på gensyn 🤗 KH Helle

Super god service

Super god service. Der var tid til at høre vores historie og rigtig gode forklaringe omkring scanningen. Det helt klar pengene værd.

October 25, 2020

Hej Henriette. Tak for din anmeldelse af mig og klinikken, KH Helle 🤗

Rated 5 out of 5 stars

Vi har besøgt Helle to gange

Vi har besøgt Helle to gange. Første gang til en kønsscanning hvor vi havde den fineste oplevelse. Der er god gennemgang og forklaring hele vejen igennem scanningen.

I går aftes besøgte vi Helle igen med de kommende bedstemødre. Vi havde dummet os og troede, vi havde bestilt tid hos hende, men faktisk bestilt til et andet sted. Trods vi ikke havde booket, tog Helle os ind og gav os alle fire en rigtig god oplevelse, hvor hun brugte rigtig fin tid på os alle. Det var udover alt forventelig service og endnu engang havde vi en god, tryg og grundig gennemgang. :-)

November 1, 2018

Kære Mette.
Tusind tak for din anmeldelse. Altid glad for at kunne give jer og jeres familie en god og tryg oplevelse. Lykke til fremover med jeres lille ny. KH Helle

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan helt klart anbefale Helle

Vi kan helt klart anbefale Helle!
Vi har nu været hos hende 2 gange, til en tidlig scanning og en 3D/4D scanning og begge gange har hun taget sig god tid til os! Hun forklarede alt hvad vi så på skærmen og gjorde hele oplevelsen super hyggelig :)
Man kan føle sig helt rolig i Helle's selskab!
De bedste anbefalinger herfra ! <3

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik

Kære Katrine. Tusind tak for dine søde ord. Og tak for besøgene i klinikken. Lykke til fremover. KH Helle

Rated 5 out of 5 stars

Fortjener klart de 5 stjerner.

Hjertevarme, professionalisme, tryghed.
Og i øvrigt en skøn service, at få tilsendt billeder og videoer kort tid efter besøget inkl. prisen + en sød lille kort skrivelse om babys trivsel ❤.

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik

Kære Jannie. Tak for din søde anmeldelse. Og billederne nåede frem i 2. omgang. Dejligt ;) KH Helle

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig varm og skøn oplevelse

Utrolig varm og skøn oplevelse. Helle er utrolig omhyggelig og meget rolig . Alt i alt en fantastisk oplevelse ❤️

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik

Kære Luise. Tak for dine varme ord. Det betyder meget for mig at høre, I gik glade og trygge ud af min dør. KH Helle

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale Hjertelyd …

Kan varmt anbefale Hjertelyd scanningsklinik.
Vi har en lille datter på snart 16 mdr. Og en lille søn på vej - ved begge børn er vi blevet scannet flere gange, gennem den søde ventetid, så vi kunne følge udviklingen - og hver gang har det været en fornøjelse, at få en meget professionel gennemgang af, hvordan den lille har det i maven. Vi har følt os i meget kompetente hænder, og er glade for at vi netop valgte en klinik der går meget op i kvalitet - i form af bl.a. uddannelse, så vi kunne føle os trykke hele vejen igennem ❤

February 6, 2018

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik

Tusind tak Frida for din anmeldelse. Det vil altid være helt centrale grundværdier; at mine kunder skal føle sig trygge og have tillid til at deres kommende barn bliver grundigt undersøgt HVER gang, men samtidig gå glade og underholdte fra deres besøg i klinikken. KH Helle

Rated 5 out of 5 stars

Bedste anbefalinger fra en lykkelig familie

Vi har haft nogle absolut fantastiske oplevelser hos Helle.
Tusind tak for dit unikt imødekommende væsen, din rolige udstråling og din helt ekstremt gode kompetence omkring vurdering, forklaring og forståelse for netop vores situation .
Du har fulgt vores lille prinsesse siden hun blot var en lille Spunk, og vi er dig supertaknemmelige for, at vi er kommet helskindet på den anden side af en masse bekymringer ...Nu glæder vi os til at møde vores dejlige sunde og raske lille pige til november .
Hendes søskende synes det var en helt særlig oplevelse at " møde lillesøster til scanning" og de synes du var SÅ sød ... De bedste anbefalinger til dig fra en lykkelig kommende storfamilie
Mange hilsner fra Gitte

August 28, 2017

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik

Kære Gitte. Jeg er meget taknemlig for dine rosende ord. Altid har det været dejligt at se jer i klinikken - også selvom der var følelsesmæssige hårde tider for jer, så stod I stærkt sammen. Glad for at jeg måtte gå lidt af vejen med jer. KH Helle

Rated 5 out of 5 stars

kæmpe ros til Helle og hendes klinik!

Jeg vil gerne give hjertelyds- scanningsklink og Helle 5 kæmpe store stjerner, en skam man ikke kan give dobbelt op på stjerner! Jeg valgte at kontakte Helle angående en tid hurtigst muligt, og fik en tid lige med det samme. Det er et rigtig dejligt sted at komme, Helle giver sig rigtig god tid til at forklare og vise så man forstår og kan følge med, man går aldrig hjem uden svar på sine spørgsmål og føler sig rigtig tryg! Man føler sig altid velkommen i klinikken, Helle er altid imødekommende og klar på at hjælpe og vise hvad mavens hemmelighed viser, alt sammen meget professionelt men også personligt! Jeg har selv kommet en del hos Helle og kommer der stadig ofte, og får hver gang den bedste behandling! Jeg har kun rosende ord omkring Helle og klinikken, så kan kun anbefale alle til at besøge klinikken og se deres guld!

August 28, 2017

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik

Søde Nanna. Takker for din rosende anmeldelse af mig og klinikken. Du er altid velkommen :) KH Helle

Rigtig god oplevelse hos Helle

Rigtig god oplevelse hos Helle. Vi følte os i rigtig trygge hænder.
Hun gennemgik baby fra top til tå og sørgede for at vi hele tiden var med. Der var en hyggelig stemning og tid til spørgsmål. Vi fik billeder med og en mail med små videoer af vores lille pige - som er guld værd i den lange ventetid. En rigtig god oplevelse og vi vil give Helle vores Aller bedste anbefaling.

June 12, 2017

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik

Kære Rikke. Tak for dine søde ord og fine anmeldelse. Ønsker dig, J. og lille-pigen det bedste fremover. KH Helle

I de BEDSTE hænder!

Mine varmeste og bedste anbefalinger! Helle udviser stor faglig kompetence og service på højt niveau! Hun gennemgik fosteret fra top til tå, alt imens hun hele tiden sørgede for vi var med. Hun gav os tid til at stille spørgsmål og tid til bare at nye babyen på skærmen. Vi fik desuden både billeder udprintet og videoer på mail efterfølgende.
Vi følte os i de bedste hænder og gik derfra, med en følelse af tryghed!
Tusind tak for dejlig service - vi kommer snart igen ☺️

February 12, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Professionelt og hyggeligt :)

Der er milevid forskel på en scanning hos Helle og de almindelig sygehusscanninger ! Hos Helle bliver der gået i dybden, der er en hyggelig og mere intim stemning. Der er tid til uddybelser og dumme spørgsmål, hvilket man som forældre har brug for.

February 12, 2017

Fantastisk sted!

Vi har benyttet klinikken til 2 forskellige scanninger. Den første var en kønsscanning. Helle var utrolig grundig og gennemgik vores lille pige fra top til tå. Der var masser af tid til spørgsmål og så fik vil billeder med hjem, og en mail med både billeder og film!
Anden scanning var en luksus 3D/4D scanning. Vi havde 3 bedsteforældre med, det var super hyggeligt og Helle havde masser af overskud og tid til deres spørgsmål. Men scanningen var mere besværlig. Da der var gået 45 min og lillepigen overhovedet ikke villet samarbejde, fik vi en ny tid uden beregning. 2 gang var ligeså, ingen samarbejde fra lillepigen, så vi fik en ny tid og igen uden beregning. 3 gang var lykkens gang. Vi fik de mest fantastiske billeder og film.
Helle yder en helt utrolig service og hendes personlighed er helt fantastisk. Her er vi alle vilde med hende, gid vi kunne komme hver dag!
Vil anbefale Helle til alle gravide jeg møder på min vej!

January 4, 2017

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik

Kære Michelle. Tusind tak for dine søde ord - og tak for alle besøgene ;)
KH Helle

Service udover det sædvanlige

Tre gange har vi anvendt scanningsklinikken Hjertelyd, og alle gange er vi gået der fra med en overvældende god og personlig service. Helle er omhyggelig, utrolig dygtig og giver sig altid god tid til at besvare de spørgsmål man måtte have.

Der er ikke en finger at sætte på den service man får hos Hjertelyd. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger her fra.

Mange hilsener Trine og Christian

December 20, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse og dejligt menneske!

Vi har været på hjertelydsklinikken to gange nu, og hver gang var fantastisk. Helle var utrolig sød, forstående og behjælpelig med alle de spørgsmål og bekymringer en gravid jo kan have. Vi følte os trygge og hjulpet rigtig godt igennem det begge gange.
Mine varmeste anbefalinger til denne klinik og til Helle.

Mange hilsner
Louise (nu halvvejs i graviditeten)

November 29, 2016

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik

tusind tak for dine søde ord. Louise.

Take a closer look