Vi har nu brugt hjertelyd og Helle to gange, begge gange med stor glæde og tryghed. Helle er omhyggelig og grundig, og man kan være sikker på, at er der det mindste der potentielt kan være ab... See more
Company replied
Den dårligste oplevelse, man kan forestille sig. I august var vi til scanning for at gøre hjertelyd. I stedet fik vi en voldsom prognose med alverdens udfordringer for vores lille barn. Jordemoder skr... See more
Company replied
Vi sender de absolut VARMESTE anbefalinger til Helle og hendes klinik. Simpelthen så sød, imødekommende, nærværende og dygtig! Vi har brugt hende op til flere gange i graviditeten og bruger hen... See more
Company replied
Mine varmeste og bedste anbefalinger! Helle udviser stor faglig kompetence og service på højt niveau! Hun gennemgik fosteret fra top til tå, alt imens hun hele tiden sørgede for vi var med. Hun gav... See more
Privat scanningsklinik hvor tiden er i højsæde. En graviditet er personlig og unik - og det skal jeres scanningsoplevelse også være. Alle former for Graviditetsscanninger fra uge 6 til uge 42. Mange års erfaring med både ukomplicerede og svære graviditetsforløb. Uddannet på Føtal medicinsk afsnit, Aarhus universitetshospital, Skejby. Som sonografer er vi uddannet og certificeret ved Fetal Medicine Foundation i London. Velkommen til en fantastisk oplevelse.
Denmark
No recent history of asking for reviews
Vi er to gange kørt vejen fra Aarhus til Herning for at blive scannet hos Helle, senest for godt en måned siden. Det har været en stor fornøjelse at se det lille liv på skærmen, mens Helle engageret og detaljeret fortæller, hvordan den lille udvikler sig.
Er man gravid og har brug for ekstra tryghed - eller bare et kig ind til baby - så vil jeg til enhver tid anbefale Hjertelyd.

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik
Vi har nu to gange forbi Helle's scanningsklinik. Første gang var kønsscanning. Fantastisk at se ens lille barn. Helle gennemgik lille mand fra top til tå. Og der var rig mulighed for spørgsmål, hvilket gav os en tryk fornemmelse og ikke mindst at hun var utrolig professionel. Anden gang, var i dag. hvor vi havde bestilt en 3D scanning. Sikke en udvikling. Helle tjekkede igen, lille mand fra top til tå. Vi fik bl.a. vægt at vide og at han voksede helt efter planen, derudover en masse andre guldkorn. Til slut, men absolut ikke mindst, så har vi fået både videoer og billeder, som var både printet og sendt digitalt :) En oplevelse vi på ingen måde ville være foruden.
DBH. Andy og Alberte

Reply from Hjertelyd Scanningsklinik