Company details

1. Electrical Installation Service

Written by the company

Hjorth Elektrik udfører alle typer opgaver for private og virksomheder, som har brug for el-installationer i boligen eller i firmaet, hvor der er behov for en autoriseret elektriker til at udføre arbejdet efter gældende regler og lovgivning.Står du og mangler en elektriker så er du velkommen til kontakte os i dag! ☎

4.4

3-star
2-star
1-star

Sjældent god behandling

Oplevede en voldsom kortslutning omkring en vaskemaskine en (pinse)lørdag morgen. Jeg kontaktede Hjorth Elektrik og fik en aldeles suveræn behandling og rådgivning. Som vel at mærke var til min fordel som kunde. En sjældent positiv oplevelse, der hermed afføder den varmeste anbefaling. Jeg kommer i hvert fald ikke til at bruge andre hverken privat eller professionelt.

June 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Kære bedste oplevelse nogen sinde.

Kære alle. Jeg havde i dag besøg af Hjorth elektrik fra Frederikssund. Det var en af de bedste oplevelser jeg har haft med håndværker besøg i mit hjem. Det startede med en sms hvor jeg fik at vide at de var lidt forsinkede (5 min) bare det er man ikke vandt til. Det var chefen selv og en lærling. Begge meget venlige og sindssygt hurtige. Forklarede på en pæn måde at det jeg havde lavet ikke var helt efter reglerne , men det ordnede de samtidig med at de lavede det de skulle. Jeg havde fornemmelsen af at det var deres eget hjem. Alt foregik på en elegant og kyndig måde og de var i gang fra de kom til de gik. Det var en oplevelse af ordentlighed og på intet tidspunkt var jeg i tvivl om at de var der for min skyld og at de gjorde det bedste de kunne. Alt i alt den bedste oplevelse jeg har haft med folk der skal lave noget i mit hjem. Jeg har via mit arbejde meget kontakt med montører og teknikker i alle brancher, men dette er absolut den bedste oplevelse af dem alle. Kunne jeg give 10 ⭐️ gjorde jeg det. Tak til Ole og lærling.

April 25, 2025

Reply from Hjorth Elektrik

Tak for de fine ord, vi er bare glade for at kunne hjælpe og du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Rated 5 out of 5 stars

God service og veludført arbejde

Ole har hjulpet mig med opsætning af ladeboks til Elbil. God rådgivning, kom som aftalt, pænt udført arbejde, fint ryddet op og rigtig god service med hjælp til at få ladning i gang med råd om diverse App´s. Kom også tidligere en aften for en for mig presserende opgave. Jeg kan kun anbefale Ole Hjorth.

November 6, 2024

Fantastisk hurtig service.

Der var en elektrisk fejl i mit hus efter stormen, de fandt det og fik det super hurtigt.
De forklarede mig alt, og var meget hjælpsomme, også med at tale engelsk, for mit dansk er endnu ikke godt nok til at forstå teknisk slang. Så jeg siger mange tak.

January 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været igang med større…

Jeg har været igang med større renovering af køkken/ stue.
Har fået den bedste vejledning, nytænkning og service af Ole. Ole har formået at komme midt mellem ombygning og tilpasse og guide på bedst mulig måde.
Desværre er jeg røget i kløerne på Vordingborg køkken, som nu efter 2 mdr stadig ikke er nået i mål med mit drømmekøkken. Så mit sidste step på renoversionen er ikke afsluttet. Men ved min sidste loftbelysning også kommer i mål.
Kan på det varmeste anbefale Hjorth Eletrik. Du får en faglig, dygtig og behagelig betjening.

December 29, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået en virkelig god service…

Jeg har fået en virkelig god service ved udskiftning af min eltavle.
Jeg fik hurtigt en tilbagemelding på en pris for arbejdet og det blev udført samme uge, som jeg fik tilbuddet.
Jeg er meget tilfreds med Hjort elektrik! 😊

September 16, 2023

Reply from Hjorth Elektrik

Hej Mathilde, tak for den flotte anmeldelse af Hjorth Elektrik, jeg er glad for at kunne hjælpe.

Rated 1 out of 5 stars

Lad være med at bruge dem til mindre…

Lad være med at bruge dem til mindre opgaver, jeg skulle have trukket strøm en meter til en opvaskemaskine og lavet stik + have tilsluttet en ovn. Kun tilsluttes, der skulle ikke laves stik. Jeg blev faktureret for 4 mandskabstimer og så havde han været sød ved mig 😳

November 15, 2022

Hej Mette,
Du benytter Trustpilot til at lade din frustration gå ud over det, jeg gennem mere end 10år har opbygget. Derfor tillader jeg mig at præcisere forløbet så reelle bruger af trustpilot får hele historien med.
Du kontakter mig d. 05.10.2022 og jeg klemmer dig ind i min kalender dagen efter den 06.10.
Ankomst til huset 13.02 forladt 14.56.
Lærlingen går i kælderen og starter med at skære din eltavle fri af fugemasse, puds og maling. han bærer værktøj og materialer ned i kælderen og starter på installationen til din vaskemaskine.
Jeg bliver på etagen over og udfører den omtalte tilslutning af dit komfur og kontrollerer om det fungerer korrekt. Jeg gennemgår din installation i køkkenet og kontrollerer om de andre hvidevarer er tilsluttet til jord da samtalen falder derhen. Jeg konstaterer at din opvaskemaskine skal have en jordadapter og går derefter i firmabilen (du er ikke faktureret for jordadapter) herefter forklarer jeg dig hvad jordadapteren er god for. Jeg fortsætter til kælderen og hjælper lærlingen med kanal arbejde bag om faldstamme og vandrør og mens han monterer stikprop på din vaskemaskine og monterer stikkontakt under bordpladen på et meget snævert område, kan jeg arbejde på din eltavle hvor jeg indbygger en ny gruppe afbryder, tilslutter kabel klipper ud i tavlelåg og skærer kanal låg til. Jeg udfører lovpligtige RCD-test (som du ikke er faktureret for) herefter tester vi installationen. Vi rydder affaldet bort, fjerner værktøj rest materiel og lægger det på plads i bilen og fejer i kælderen efter os for borestøv og ledningsafklip. Vi mærker din eltavle op. Herefter flytter vi alt det som stod hvor vi skulle arbejde i kælderen tilbage hvor det stod og kører fra dig præcis 1time og 54 min efter vi ankom. Vi har samlet brugt 3 Svende timer og 3 lærlinge timer på at servicere dig som kunde, undladt at fakturere for RCD TEST og jordadapter og kørt fra Frederikssund til Værløse og tilbage Frederikssund (kørt 56km). Du er kun faktureret for 2 Svende timer og 2 lærlinge timer.
Da jeg rykker for betalingen, fortæller du mig at du faktisk har ventet på regningen (hvorfor rykker du ikke for den, hvis du har ventet på den??) Sammen finder vi via korrespondance ud af at jeg har brugt en forkert e-mailadresse. Den del får vi styr på og tak for det.
Din næste besked er den betaler du med det samme.
Du kontakter mig så efter noget tid og hævder vi højst var hos dig en time. Dette modbevises af GPS tracker og du bliver oplyst hvor mange timer vi i alt har brugt på dig, kørsel ud, grossist indkøb, tiden på adressen og kørsel tilbage på minuttet.
Herefter hævder du at vi umuligt kan have været hos dig efter 14.30, da du altid går kl. 14.30. Her hjælper jeg dig med at huske at "du var hjemme med barn syg?? og at vi forlod din adresse præcis kl. 14.56." Du vælger så at skrive "det er helt vildt at du skal betale for at jeg har lærlingen med ud og handle og at jeg ikke lavede noget i kælderen andet end at stå og vente på lærlingen som brugte for lang tid"
Du kom slet ikke ned og kiggede?
Afslutningsvis på vores korrespondance uden for dette forum skriver jeg at "der ikke er mere at gøre fra min side", hvortil du vælger at skrive din afsluttende kommentar til mig uden for dette forum "Super, jeg skriver en anmeldelse på trustpilot"

Bestiller du en håndværker så lav plads til ham, tilbyd i det mindste din håndværker et glas vand. Lyv ikke om tiden, arbejdes omfang eller den modtaget ydelse og bliver du snuppet i en løgn så lad være at bruge Trustpilot som en trussel mod din håndværker. Det er misvisende for andre reelle bruger som søger information for at kunne træffe en for dem vigtig beslutning, trustpilot er tiltænkt som et sted en forbruger kan søge og finde reelle vurderinger og anmeldelser for at være velinformeret for deres fremtidige beslutning. Jeg har aldrig skrevet eller sagt at jeg har været sød ved dig, det er dine egne ord.

Mvh
Ole Hjorth - Ejer Hjorth Elektrik

Rated 5 out of 5 stars

Fik Hjorth Elektrik ud og installere…

Fik Hjorth Elektrik ud og installere luft-luft varmepumper i huset medio juni. Jeg fik en igennem fantastisk imødekommen og venlig service. Endnu mere essentielt så var rådgivningen både før installationen, under, samt efter af en kvalitet hvor jeg hurtigt lagde mine mange spørgsmål som ufaglig på hylden, og overlod det fuldt ud til firmaet. Med andre ord, så følte jeg mig tryg i deres hænder. For mig er det essentielt. Resultatet efter installation er ikke at kæmmes af. Det er udført til UG og jeg kan se at deres arbejde er udført med sans for både ordentlighed og detalje. Kan ikke andet end at klappe i mine små hænder over min oplevelse og resultatet. Jeg kan kun anbefale Hjorth Elektrik.

July 30, 2022

Take a closer look