Anmeldelse af KB Installation ApS
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med KB Installation ApS i forbindelse med installation af el i vores hus, som skulle totalistandsættes. Fra start til slut har de været yderst professionelle, servicemindede og grundige.
Deres arbejde har været præcist og effektivt, og de har sørget for at alt blev gjort ordentligt og til tiden. En af de største fordele ved at arbejde med dem har været den klare gennemsigtighed, især når det kommer til priser. Der har ikke været nogen skjulte omkostninger, og vi har altid vidst, hvad vi kunne forvente.
En anden ting, der virkelig har imponeret mig, er, hvor hurtigt de har reageret og rykket ud. I en tid hvor det kan være svært at finde pålidelige håndværkere, har KB Installation ApS virkelig skilt sig ud som en virksomhed, man kan stole på.
Jeg giver derfor min allerstørste anbefaling af KB Installation ApS. Hvis du står i en jungle af håndværkere og leder efter en pålidelig og fair partner til dit projekt, så er dette helt klart virksomheden at vælge!