Wat een professionele vakman. Werkt hard, komt alle afspraken perfect na en levert kwalitatief een uitstekend product. Zeer aan te bevelen deze top profi!! Hans Van Es Zeist
See what reviewers are saying
Via mijn moeder in contact gekomen met hem,waar hij eerst geweest was en zei erg tevreden is geworden. Toen ik het zag wou ik het ook!hij heeft ze opmaat besteld en had keurig werk geleverd. Erg blij... See more
Een hele aardige man. Echt vakmanschap. Verstand van alle soorten ophangsystemen. Goed advies geleverd. Wij hebben lastige draai kiep deuren en hij wist hier wel raad mee. Ruime keuze uit material... See more
Company replied
Wat een snelle service! Via schoonzus dit adres doorgekregen, appje gestuurd en direct reactie. Binnen 2 dgn kwamen ze met stalen en div mogelijkheden voor gordijnen en houten jaloezie. Geweldig nie... See more
Company replied
Company details
Written by the company
De gordijnen en raamdecoratie website van Hollandse Gordijnen.
Contact info
Ilya Frankstraat 6, 1341 EE, Almere, Netherlands
- 0640292560
- info@holg.nl
- hollandsegordijnenhuis.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dank je wel
Wat een verandering van mijn woning.
Wat een vakmanschap van deze heer, alles voor onze gehele woning volgens afspraak en op maat geleverd en geplaatst. Top hoor, en de prijs dat mag er zeker zijn, veel goedkoper dan heel Nederland.
Nogmaals dank u wel en ga zo door!!

Een aanrader!
Ruime keuze uit materialen en kleuren. De gordijnen en jaloezieen waren binnen 3 weken klaar. Hij is ze komen ophangen en dit was binnen een paar uur klaar. Afmetingen perfect en professioneel opgehangen. Kosteloos heeft hij nog een plankje gemaakt en gemonteerd zodat er helemaal geen licht meer binnen komt. De materialen zijn duurzaam en van goeie kwaliteit. Kortom, aanrader!

Reply from Hollandse Gordijnen
Service en een fijne samenwerking
Service en een fijne samenwerking! Vertrouwen is goed hier!

Reply from Hollandse Gordijnen
Wat een bedrijf …… geweldig geholpen en…
Wat een bedrijf …… geweldig geholpen en er wordt met je meegedacht en ook geluisterd naar je wensen . Daarbij is de service TOP, en een hele snelle levering

Reply from Hollandse Gordijnen
Prima prijs voor mooi product!
Prima prijs, goede communicatie en mooie houten jaloezieën!

Reply from Hollandse Gordijnen
Goed en snel advies van een vriendelijke man
Via mijn dochter bij Hollandse Gordijnen terecht gekomen voor houten jaloezieën en een duo rolgordijn.
Meneer reageert gelijk op je bericht en is snel beschikbaar voor een gratis advies aan huis. Eenmaal besteld is de levering snel en montage Top.
Snelle service van een hele vriendelijke man. Binnen 3 weken kunnen genieten van mijn jaloezieën en duo rolgordijn.
Inmiddels ook hor gordijnen aangeschaft.
Ik ben een hele blije en tevreden klant. Mocht ik weer wat nieuws nodig hebben weet ik Hollandse Gordijnen te vinden.

Reply from Hollandse Gordijnen
Super mooie gordijnen geleverd door…
Super mooie gordijnen geleverd door hollandse gordijnen!

Geweldige klantenservice
Geweldige klantenservice - dit is wat ik leuk vind aan hen, afgezien van de kwaliteit van de jaloezieën die ze voor mij doen. Elk detail dat ik wil is goed verzorgd. Daarom beveel ik ze van harte aan.

Reply from Hollandse Gordijnen
Een bedrijf met goede service en advies
Een bedrijf met goede service en advies. Ondanks ons karakteristieke dijkwoning, dat aardig wat scheve punten heeft, zijn wij professioneel geadviseerd en alles netjes ingemeten. Hij gaf aan dat levertijd 10-15 dagen was, maar na een week kreeg ik een app dat hij dezelfde avond kon bevestigen als dat uitkwam. Super fijn en heel netjes te werk gegaan. Ook echt een vriendelijk persoon, die oprecht vraagt hoe het gaat. Snel opgehangen en dat in eentje. Respect en petje af! Er zijn meer mensen in mijn omgeving die ik al heb verwezen naar Hollandse Gordijnen.

Reply from Hollandse Gordijnen
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit. Pasvorm van gordijn perfect gedaan. Erg tevreden.

Reply from Hollandse Gordijnen
Hele goede service is echt Top…
Hele goede service is echt Top kwaliteit en de man is erg vriendelijk en denkt mee hoe of wat .. 👍👍

Reply from Hollandse Gordijnen
Een hele goede service ook na het…
Een hele goede service ook na het ophangen.
Duo,s
Wij zijn heel tevreden ,goeie service ,kwaliteit goed en de prijs ook natuurlijk.

Reply from Hollandse Gordijnen
Ik ben zeer tevreden met Hollandse…
Ik ben zeer tevreden met Hollandse Gordijnen! Top kwaliteit! Top service! Klantvriendelijk! Hij denkt graag met jou mee.
Ik heb voor houten jaloezieën gekozen.
Netjes gemonteerd en afgewerkt. Strak en mooi! Ben superblij! Echt een aanrader!!!
Ze zijn MEER dan 5 steren Waard!

Reply from Hollandse Gordijnen
Alles hangt prima en strak voor de…
Alles hangt prima en strak voor de ramen. Dus ik zal deze zaak zeker onthouden voor eventuele toekomstige bestellingen.

Reply from Hollandse Gordijnen
Super mooie gordijnen kwaliteit is…
Super mooie gordijnen kwaliteit is perfekt.
Klantvriendelijk snelle service.
Echt een aanrader!

Mooie gordijnen geleverd!
Mooie gordijnen geleverd, supergoede kwaliteit voor een hele mooie prijs. Goede service inclusief montage. Een echte aanrader!

Reply from Hollandse Gordijnen
Perfecte service en prijs-kwaliteit verhouding
Super vriendelijk, geeft goed advies en perfecte service. Binnen 2 weken besteld en gemonteerd. Aanrader! Prijs kwaliteit verhouding is top!

The Trustpilot Experience