Company replied
Ny på klinikken. Venligt personale, og super fine priser. Vil helt klart komme igen.
Vores kattekilling fik taget blodprøve, scanning osv hvor vi kom af med 4000 kr forgæves (de kunne ikke svare hvorfor katten ikke kunne gå ordentligt). En anden dyrlæge fortalte os at det var en kat... See more
Dyrehospital i Randers med kærlighed og kompetence for dit kæledyr.
Normansvej 10, 8920, Randers NV, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Vi fik vores hund tilset på grund af en mulig byld i munden. Dyrehospitalet anbefalede tandrensning med undersøgelse og røntgen til en startpris på 4.200 kr., men vi kunne “komme billigere” om det ved at melde os ind i Aniplan og få det til ca. 3.800 kr.
Derudover fik vi et bud på en diagnose, som skulle skyldes bivirkninger af vores hunds allergimedicin. Det lød alvorligt, så vi opsøgte en anden dyrlæge for at få det be- eller afkræftet – og denne dyrlæge afviste fuldstændigt diagnosen.
Imens modtager vi en regning fra Dyrehospitalet i Holbæk på 1.070 kr. for konsultationen alene. Hos den anden dyrlæge endte vi med at få udført tandrensning, undersøgelse og behandling for 1.017 kr. – altså under en fjerdedel af den oprindelige pris, og uden behov for medlemskab eller ekstra gebyrer.
Jeg sidder tilbage med en klar følelse af at være blevet misinformeret og presset til en unødvendigt dyr løsning. En rigtig skuffende oplevelse, og vi kommer ikke tilbage.

Reply from Hornbæk Dyrehospital
Mit og Evas favoritsted. Søde, smilende og super gode “stik piger”Ærligt, elsker Eva jer nok ikke helt så meget som sin mor. Men tak for jeres altid søde smil. For gode råd og for at give Eva en første klasses behandling 🐈

Reply from Hornbæk Dyrehospital
Jeg har måtte tage afsked med tre af mine dyr i løbet af de sidste 7-8 års tid. Aldrig har jeg oplevet så professionel behandling af både dyr og ejer. Alle gange blev der taget tid til grundigt at undersøge min kære firbenede ven, og de behandlingsmuligheder der var. Når jeg efterfølgende er gået derfra er det med en stærk følelse af, at der blev gjort absolut alt, hvad der kunne gøres, uden at den bette ven led unødvendig smerte.
Jeg giver Hornbæk Dyrehospital min største anbefaling, og ønsker dem alt det bedste fremover.

Reply from Hornbæk Dyrehospital
Min hunkilling skulle steriliseres og chippet. Prisen er til at overkomme og så er de søde og venlige. Det bliver den dyrlæge jeg vil vælge fremover, helt klart køreturen værd.

Reply from Hornbæk Dyrehospital
Jeg har længe ledt efter en RIGTIG dygtig dyrlæge, som var for dyrene og ikke pengepungen, som jeg desværre har oplevet ved andre Dyrelæge i Randers ( begge 2 )
Men her i Hornbæk Dyrelæge var de der for mine 2 skønne misser !
Jeg følte virkelig de var der for dem, og ikke
Min pengepung !
Fik den befales rådgivning og behandling af dem !
Og min ene kat som både er bange for at kære bil, og Dyrelæge, hun var helt rolig hos dem !
Klart 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra, og de bedste anbefalinger fra ejer, Gokke & Preben

Reply from Hornbæk Dyrehospital
Aldrig har jeg nogensinde oplevet dårligere fagligt personale, total vildledende og ikke nødvendig overgreb på en hundehvalp på 13 uger
De tænker kun på penge og ikke på jeres dyr
Ikke engang deres såkaldte veterinærsygeplejerske ved noget som helst, jeg brækker mig virkelig over den behandling man møder hos dem og flabet i telefonen
Fantastisk dyrehospital.
Både dyrelæger og veterinærsygeplejesker skaber tryghed ved besøget. Vi oplever at der er god tid både til undersøgelser og information til ejer - samt nus og godbidder😊
Virkelig kompetent personale, der lytter til ejer og lærer dyret at kende.
Vil til en hver tid anbefale Hornbæk Dyrehospital!

Reply from Hornbæk Dyrehospital
Skønt sted! Dyrlæger og veterinærsygeplejerske, der faktisk vil dyret det bedste. Altid et højt serviceniveau og imødekommende personale. Dyrlægerne lytter faktisk til hvad du som ejer har af erfaringer med din hund - SÅ SKØNT! De varmeste anbefalinger!

Reply from Hornbæk Dyrehospital
Har lige hentet vores buster
Efter han havde blodøre og andet bakterie i ørene
I er simpelthen fantastiske.❤️
Hos jer skal man aldrig være bekymret for at aflevere sin hund
Tak for jer 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Hornbæk Dyrehospital
Jeg måtte desværre gribe telefonen og ringe efter vagthavende dyrlæge, en sen søndag aften, da min hund havde fået det skidt og kastede op. Jeg mødte op, med en meget utilpas hund, og her blev vi taget godt imod af Helle, som stod klar til at hjælpe ved vores ankomst!
Helle tog sig god tid til at spørge ind til forløbet og lytte. På trods af, at jeg aldrig har været på klinikken, føltes det virkelig trygt! Hun undersøgte min hund grundigt og gav ham den behandling, han havde brug for. Jeg kunne roligt køre hjem igen, med en hund der var væsentlig mere tilpas, end da vi kom!
Jeg havde forberedt mig på, at pengepungen ville være en del lettere, da jeg havde betalt, men stik imod forventningen, var prisen favorabel.
Virkelig et behageligt besøg! Tusinde tak!

Reply from Hornbæk Dyrehospital
Fantastisk dygtig og empatisk dyrlæge. Kom ind med en meget syg kat, som hun stod på hoved for at finde ud af hvad han fejlede. Desværre var min kat så syg, at han ikke kunne overleve.
Hun var så omsorgsfuld overfor katten og os. Klokken var langt over lukketid, men hun gav sig god tid til at vi kunne sige farvel på en pæn og værdig måde. Føler os meget velbehandlet.
Kan kun varmt anbefale denne dyrlæge, og kan så fortælle, at vi nu har fundet “vores” dyrlæge her i Danmark.
Tusind tak for hjælpen, og absolut på gensyn.

Eneste dyrlæger jeg stoler 100 % på
Er flyttet fra området for 10 år siden, men kører gerne de 60km hver vej for at være sikker på at komme til kompetente mennesker.

Reply from Hornbæk Dyrehospital
En anden dyrlæge fortalte os at det var en katteinfluenza uden overhovedet at have set katten. Og det var det.
Så enten er det inkompetence, ellers er det grådighed på fuld skrue !!
Virkelig den eneste dyreklinik jeg stoler 100% på. Jeg har over tiden prøvet nogle andre i omegnen. Men der er ingen der slår Hornbæk. Så søde og kompetente. Man bliver altid taget godt i mod, og jeg føler mig altid tryg når jeg aflevere mine hunde hos dem.
De kan virkelig anbefales!
Verdens dejligste dyrehospital - kærlighed og omsorg findes ikke bedre i denne verden ❤️
Jeg vil til en hver tid anbefale jer ❤️
Virkeligt dygtige og pålidelige!
Ikke den slags dyrlæger der bare prøver at sælge en masse overflødigt. Enormt kompetent behandling.
Har lige haft vores hund til operation hos Susanne Holst idag. Hunden afleveres ikke bare, men vi var med til blodprøver og lige indtil bedøvelsen. Det har vi ikke oplevet hos vores forrige dyrlæge. Da vores hund skulle hentes fik vi en for os menneskelig gennemgang af operationen og Susannes hjerte for hunden kunne mærkes. Prisen var absolut i den lave ende af, hvad vi var vant til fra tidligere og derfor kan vi kun give en meget hjertelig og varm anbefaling her fra Ninjas ejere Uffe og Judith. Flere af Susannes slags 👌🏻

Reply from Hornbæk Dyrehospital
I torsdags måtte jeg desværre sige farvel til min elskede 15 år gamle hund. Jeg ringede om morgenen da han havde været syg hele natten. Jeg var (er) så ulykkelig men vi blev taget rigtig godt imod og dyrlægen Jette var simpelthen så fantastisk sød. Hun forklarede alt hvor hun gjorde og hun lod mig få alt den tid jeg havde brug for. Og så er de helt klart de billigste jeg har været hos af dyrlæger. Helt klart en varm anbefaling herfra!.
Meget tilfreds med Hornbækdyrehospital i Randers.