Horsensdyreklinik Reviews 24

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kort og godt: Den sødeste og mest engagerede dyrlæge vi har besøgt so far. Fem stjerner uden at blinke! *****

Rated 1 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Har i sommer været i klinikken med katten Kirsten 14,5 år første gang. Har ikke tidligere haft behov for dyrlæge. Desværre har det nye foder ikke kunnet forhindrer at Kirsten var gammel og ikke kunn... See more

4.4

1-star

Bedste i byen

November 27, 2025

En virkelig god dyreklinik

Vi føler altid at Helle tager vores bekymringer seriøst og behandler vores hund med omsorg og sikkerhed. Helle er faglig dygtig og altid imødekommende, venlig og rolig. Vi anbefaler i høj grad Horsens dyreklinik!!!

November 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Helle er byens bedste dyrlæge

Helle er faglig dygtig, meget empatisk, rolig og utrolig tillidsvækkende. Hun finder altid en tid hurtigt, lytter og undersøger mine hunde og formår at berolige mig samtidig med. Jeg anbefaler Helle Grann til ALLE jeg kender, der har kæledyr. Byens bedste dyrlæge!!

October 11, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig Kundeservice

Så vi ringet igår for få bestilt tid til aflivning til idag vi fik afvide vi bare skulle ringe til dem idag da det intet problem vil være med få samme dag så vi har ringet og ringet hele dagen men viser sig så de har blokkert mit nummer så vi forsøger med hemmeligt nummer de tog så ik tlf så vi efterlod en talebesked og fik så kort tid efter en sms hvor der stod de ik havde flere ledig tider idag synes det så useriøst af dem og føler faktisk ik de tager ders arbejde seriøs har intet andet at sige ud over kæft jeg er chokeret og skuffet over det her når vi enda ringet dagen før og fik afvide vi bare skulle ringe....

August 23, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Min elskede hund fik konstateret…

Min elskede hund fik konstateret knoglekræft og det havde bredt sig til den ene lunge. Helle kom hjem og var god til at får snakket aflivningen stille og roligt igennem. Tak for alle de mange år du og Sandra har været der for Osbourne.

August 22, 2024

Aflivning i eget hjem

Vores gamle hund skulle aflives, og selv om vi ikke tidligere har været forbi Horsens Dyreklinik, var det dem der hjalp os. Det foregik hjemme hos os selv.
Selv om det aldrig er sjovt at sige farvel til sin hund, så endte det med at bliver en "god oplevelse". Begge vores børn (8+11år) var tilstede og Helle var rigtig god til båd det faglige og til at "håndtere" situationen med 2 børn der skulle være med til aflivningen. Tak for den gode behandling.

January 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste dyrelæge man kan få

Den bedste dyrelæge man kan få, så utrolig sød og rar, og utrolig god ved dyrene.
Vores lille puddel pige har desværre fået sukkersyge, men Helle er så god en støtte og er der det mindste med vores lille pige skal vi bare ringe, og hun beder altid om opfølgning over tlf, for og høre indtil hvordan det går. Helle er der for dit dyr, hun er ikke en der tænker ind og ud hurtig af klinikken. Vi er så glade for Helle og er så utrolig glade for at vi har fundet hende. Hendes assistent Sandra er også utrolig sød og rar, ja begge to er vidunderlige personer. og kan kun varmt anbefale Helle, og man føler sig virkelig velkommen og hørt

September 30, 2022

En helt igennem dygtig

En helt igennem dygtig, empatisk, nærværende og lyttende dyrlæge samt en sød og serviceminded klinikassistent. Tak for en rigtig god oplevelse for både hund og ejer.

March 15, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale horsens dyreklinik…

Kan varmt anbefale horsens dyreklinik sød og venlig , man føler sig taget godt imod, og vi plejer at skal have vores 14årige tæve op på et metal bord ved vores gamle dyrlæge men slap vi heldigvis for idag Helle var så sød at tjekke hende på gulvet, så god oplevelse for mig som ejer og godt for vores hund at hun slap for det stress og kæmpen for at komme ned og jeg slap for at holde hende fast nok med stress over at hun er ved dyrlægen så det stress mindre idag var en lettelse og trods stress over at hun ikke vil være der så lovret hun med halen når jeg snakket til hende og det plejer hun ikke ved dyrlæge besøg så det tegn på det var mindre stress for hende idag. Så god dag. 😊 jo og prisen var til at betale så ekstra plus.

January 24, 2022

Topklasse Dyreklinik

Desværre har det nye foder ikke kunnet forhindrer at Kirsten var gammel og ikke kunne redes 😔
Vi har fået en fantastisk varm, omsorgsfuld og professionel behandling. Horsens Dyreklinik kan kun anbefales som et helt igennem super godt sted ☆☆☆☆☆

September 27, 2021

100 0/0 tillid

Jeg har kun godt at sige om Horsensdyreklinik. Har brugt den gennem 14 år, og kan ikke sætte en finger, på noget som helst1

September 9, 2021

Tryg, imødekommende og dygtig

Tryg, venlig og kompetent behandling.
Jeg har to gange haft min hund i klinikken til en tandrensning i fuld narkose.
De er enormt imødekommende og dygtige.
Jeg vil til enhver tid anbefale andre at gøre brug af klinikken.

October 19, 2020

FANTASTISK dyrlæge.

Den mest FANTASTISKE dyrlæge jeg længe har mødt. Vi bruger altid Helle og anbefaler hende altid til andre. Hun har både emperti for dyr og os mennesker som ofte står i en trist situation med vores kære dyr, hun tager sig god tid, til hver enkelt patient. Hun er utrolig god til at forklare. Hun reddede min kat som pludselig fik hjertestop. Jeg er hende yderst taknemmelig dagligt. Hun får min varmeste anbefaling..

September 25, 2020

Is this your company?