Begin augustus 2021 in hotel mijdrecht geweest. Het verblijf was helemáál TOP. Mooi ruime kamer met prima bedden. Ontbijt plus diner was uitstekend. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.... See more
Company replied
Company replied
Wij verbleven in een goed hotel met een vriendelijke receptie. De pluspunten die wij ondervonden waren: goede fietsenstalling Interieur gaf iets chiques.... See more
Reserveer online via onze website altijd tegen de beste prijs en zonder extra reserveringskosten.
Provincialeweg 3, 3641 RS, Mijdrecht, Netherlands
Het hotel en dus ook de kamers zijn keurig verzorgd, gezellig ingericht en vrij nieuw. Het personeel is ontzettend vriendelijk. Het is gezellig vertoeven in het restaurant en het driegangen Meesterwerk-diner kan ik aanbevelen. Heel prettig verblijf, goede parkeergelegenheid en prima als uitvalsbasis naar allerlei leuke plaatsjes/steden.
De ligging is aan een grotere doorgaande weg, dus ik vind het echt een hotel om te gebruiken als je op doorreis bent of een weekendje weg en lekker wilt dineren waarna je zo naar je hotelkamer kunt.
Een prima hotel voor korte verblijven of een fietsweekend langs de Vinkevense plassen.
Dit hotel is prima. Ontbijt goed en een goede prijs kwaliteit verhouding
We waren met ons gezin voor een nacht in hotel Mijdrecht. Hebben een heerlijke tijd gehad. Gezellig restaurant, mooie kamers en 's morgens lekker ontbeten. Voor herhaling vatbaar.
Aan het einde van een geslaagde dag verrast door het warme welkom aan de receptie. Het is druk maar niet storend. Hele mooie kamer met alles erop en eraan. In het restaurant gevraagd of wij zonder reservering met 2 kunnen eten. Het is vol maar voor 2 is er nog plek. Gastvrijheid op een nivo wat ik lang niet meer heb mogen ervaren. Jonge spontane mensen die plezier in hun werk hebben. Niets is te gek en bij alles een duidelijke uitleg met flair en vakkennis. Volle bak maar je hebt geen moment het gevoel dat er stress is door de drukte. Genoten:-) Kamers zijn royaal en goed geïsoleerd. Klein zitje buiten. Kingsize bed aan de zachte kant. Heerlijk geslapen. Ontbijt royaal met ook weer een fijne vriendelijke staf. Gastvrijheid en vriendelijkheid is hier ongewoon goed. Interieur is ietwat over the top maar is ook heel warm en .huiselijk. Dit hotel is een insiders tip! 100 % tevreden. Een aanrader.
Prima, goed verzorgt en mooi ingericht hotel! Qua ligging ideaal voor een dagje Utrecht of Amsterdam. In de nabije omgeving veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Voor herhaling vatbaar!
Afgelopen weekend hier overnacht, erg naar ons zin gehad! Upgrade naar een luxe kamer zeker de moeite waard! Tevens heerlijk gegeten in het restaurant.
Het is echt een sfeervol goed hotel met vele mogelijkheden op een centraal gelegen locatie. Ik vind het erg aangenaam om een tussenstop te maken voor mijn werk, zowel doordeweeks als in het weekend. Het restaurant en de kamers zijn erg goed en het personeel is zeer attent en vriendelijk. Ga zo door!
Gelegen in de gebied ronde venen ligt een goed uitziende hotel. Met een restaurant erbij is het een prima verblijf om te overnachten en lekker te kunnen eten. Dit restaurant is het mogelijk om een uniek meesterwerk te nemen door een plank te bestellen met 4 gerechtjes per gang. Je kunt jou dieeeten doorgeven om het gewenste meesterwerk te kunnen genieten. Kortom een prima bedrijf om je te laten verwennen
Dit hotel heeft een sfeervolle uitstraling. De kamers zijn groot met een mooie badkamer. Het personeel is vriendelijk en erg behulpzaam. Het restaurant is niet zo groot, maar dit en het cafegedeelte heeft dezelfde sfeervolle uitstraling als het hoetel en het eten is zeer goed. Het is een echte aanrader.
Ik ben daat een paar keer geweest, mooie kamers, uitgebreid ontbijt.
Lekker geluncht en gedineerd. Prijs/ kwaliteit erg goed.
Het personeel erg vriendelijk.
Met moederdag naar de high tee geweest ook zeer goed en erg gezellig.
het is een leuk hotel zowel zakelijk als prive in het weekend
aardige gastvrouw en heer , geen fratsen de keuken is goed
het hotel ligt centraal zowel voor Amsterdam als voor
Scheveningen voor de zon in de zomer en in de winter
voor een theater bezoek in Amsterdam en als je van ver
moet komen zeg maar twente is dit een goede stop
eet en slaap plek en niet te duur
Het Hotel is sfeervol ingericht. Gelegen middenin het polderlandschap en dicht bij Amsterdam en Utrecht. Zeer gastvrije werknemers. Ze beschikken over een goed restaurant waar je heerlijk kunt lunchen en dineren.
Mooi hotel met een zeer mooie inrichting. Vriendelijk personeel dat je warm ontvangt en erg behulpzaam is. In het restaurant erg goed gegeten. Mooie eerlijke gerechten met pure smaken en een goede prijs kwaliteits verhouding
Gezellig hotel, goed restaurant.
Klantvriendelijke benadering. Je voelt je er snel thuis.
De uitstraling van het hotel en de kamers is zeer warm en sfeervol. Daarbij de medewerkers van het hotel met het bijbehorende restaurant die je meteen het thuisgevoel geven en je voelt je helemaal in de watten gelegd.
Je voelt je direct op je gemak als je het Hotel binnenkomt ze verwelkomen je echt persoonlijk en wij zijn met de kerst 5 dagen wezen logeren en nu 6 februari weer 2 nachten en wij zijn zeer content met de gang van zaken zoals het in het hotel gaat , het kerst buffet was echt geweldig en op 6 februari het diner wat we met onze kinderen hadden was ook heerlijk alle lof voor iedereen .
Een duidelijk en overzichtelijke website van een prachtige locatie , en laat gemakkelijk de vele mogelijkheden ter plaatse zien. Geeft ook uitstekend de sfeer weer.....
wij hebben genoten van een heerlijk weekend in dit hotel ,alles was schoon en super bediening en heerlijk gegeten , komen hier zeker nog een keer terug.
Learn more about other kinds of reviews.