Heb dit hoveniersbedrijf ingehuurd voor het bestrijden van onkruid. Goed uitgevoerd. Zijn een tijd bezig geweest.
See what reviewers are saying
Onze tuin is helemaal opnieuw gedaan door dit bedrijf en we zijn er super blij mee. Heerlijke chill plekje geworden.
Tuin laten aanpakken, netjes gedaan en prijs was gewoon normaal
Werk is goed uitgevoerd. Betaalbaar bedrag voor de werkzaamheden
Company details
Written by the company
Bij Hovenier Amsterdam zijn we trots op onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige tuinierdiensten in Amsterdam en omgeving. Met jarenlange ervaring en een passie voor groen, bieden wij een breed scala aan tuinierdiensten aan die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe tuin, het onderhouden van bestaande groenvoorzieningen, of het aanleggen van vijvers en terrassen, ons team van deskundige hoveniers staat voor u klaar. Wij begrijpen dat elke tuin uniek is en wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en deze om te zetten in realiteit. Onze diensten omvatten onder andere tuinontwerp, beplanting, snoeiwerk, gazononderhoud, en het aanleggen van bestrating en houten structuren. Wij gebruiken alleen de beste materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw tuin er op zijn best uitziet.
Contact info
Zekeringstraat 17A, 1014 BM, Amsterdam, Noord Holland, Netherlands
- +31203695691
- contact@hovenieramsterdam.org
- hovenieramsterdam.org
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Netjes & normaal geprijsd
Tuin laten aanpakken, netjes gedaan en prijs was gewoon normaal
Onze tuin is helemaal opnieuw gedaan…
De jongens waren vriendelijk en hebben…
De jongens waren vriendelijk en hebben onze tuin prachtig opgeknapt!
Top hoveniersbedrijf
Top hoveniersbedrijf. Als je een hovenier in Amsterdam zoekt moet je heir zijn.
Hele mooie tuin laten aanleggen
Werk is goed uitgevoerd
Werk is goed uitgevoerd. Betaalbaar bedrag voor de werkzaamheden
Ben super tevreden met de uitgevoerde…
Ben super tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.
Vriendelijke hovenier
Heel vriendelijke hovenier, doet het onderhoud altijd met veel plezier.
Moest nog wat tuinonderhoud gebeuren…
Moest nog wat tuinonderhoud gebeuren hier en dat is netjes uitgevoerd afgelopen week door dit bedrijf.
Altijd hele vriendelijke medewerkers
Altijd hele vriendelijke medewerkers. De tuin hier is weer helemaal klaar voor de winter.
Vriendelijke man
Vriendelijke man. Doet ons tuinonderhoud en valt niks over te klagen.
Mooie tuin laten aanleggen
Mooie tuin laten aanleggen. Hebben onze wensen goed verwerkt in het eindresultaat.
Door Vinctor onze tuin onkruidvrij…
Door Vinctor onze tuin onkruidvrij laten maken. Goed uitgevoerd voor een nette prijs.
Onze tuin is prachtig geworden
Onze tuin is prachtig geworden. Krijgen alleen maar complimentjes van buren en vrienden.
Onkruidbestrijding is nooit meer een…
Onkruidbestrijding is nooit meer een probleem sinds ik ditt bedrijf heb ingeschakeld, zijn echt de beste hierin. Top!!
Hele vriendelijke ondernemer
Hele vriendelijke ondernemer. Iemand die echt gepassioneerd met zijn vak bezig. Wat een kennis van bomen geweldig.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.