Helt igennem et fantastisk forløb, med en coach der skaber resultater! Startede hos Matti med et håb om en simpel, billig og nem kostplan og et træningsprogram der ku mærkes, og det leverede han udove... See more
See what reviewers are saying
Dedikeret og ambitiøs! Jeg kom til Matti for 3 måneder siden. Da jeg igennem mange år har haft svært ved at tabe mig og se resultater. Det var den bedste beslutningen nogensinde. Udover et drøm... See more
Matti har været en stor hjælp i at få mig ordentligt i gang og har givet mig den nødvendige viden, jeg tidligere manglede. Længe gik jeg rundt uden at vide, hvordan jeg skulle spise og træne korrekt,... See more
Hasn’t replied to negative reviews
Han fik mig i bedre from han gav nogen…
Han fik mig i bedre from han gav nogen god kost plan og god trænings programmer når jeg en dag bliver støre og folk spørg ind til hvordan så vil jeg 100% anbefale de skal gå til Matti
Kæmpe hjælp det har været en rigtige…
Kæmpe hjælp det har været en rigtige fed oplevelse 10 kg på tre måneder der helt sygt
Jeg har været på et forløb med Matti…
Jeg har været på et forløb med Matti over en forholdsvist kort periode da jeg blev nød til at springe fra efter en måned. Men den tid jeg havde ham som coach var fantastisk! Jeg fik simple og detaljeret trænings og kost planer og så kunne jeg få fat på Matti næsten døgnet rundt hvis der var brug for noget. Derfor er det 100% noget jeg kan anbefale hvis man vil opnå sin drømme fysik eller hvis man bare hat brug for hjælp til at holde diciplinen.
Kan klart anbefales
Det var et fantastisk forløb hos Matti. Har lært fkn meget.
Kan klart anbefales.
Høj klasse!
Forløbet med Matti har været helt fantastisk.
Gode træningen, samt gode madplaner der fungere til en travl hverdag.
Ikke mindst et rigtig godt menneske at have hjælp fra.
Klar anbefalede herfra💪
Gode træningsplaner og madplaner i forhold til dit fitness mål, og til en fornuftig pris. Overall god service
Forløb hos Matti
Mit korte forløb hos Matti har været rigtig givende.
På nogle måneder har jeg tabt mig 5 kg, efter at jeg fortalte Matti at jeg ville stå klar til sommeren. Når man fortæller ham om sine forventninger, og han så siger at det er muligt, ja så passer det ogs.
Matti er motiverende når han ugentligt tjekker op på én. Hans korte videobeskeder gør det meget personligt hvilket er et kæmpe plus.
Jeg vil helt sikkert hyre ham igen i fremtiden.
Matti er en super Nice person som…
Matti er en super Nice person som elsker at hjælpe andre mennesker med at opnå deres drømme
20 ugers forløb med Matti
Havde et 20 ugers sammen med Matti. Fantastisk coach, som gjorde tingene efter mine egne behov og som fik mig til at give 110%.
Har haft forløb med 2 andre end Matti før, og ville altid anbefale Matti frem for nogle andre. Du får alt den hjælp du kan bruge og en som vil se resultater lige så meget som dig selv.
Jeg har haft et super godt forløb med…
Jeg har haft et super godt forløb med Matti! Han er virkelig en go træner og får motiveret en til og komme ud over personlig græner
Matti isho er en sindssyg god coach
Matti er en sindssyg god coach
Bro har hjulet mig med min træning fra start til slut jeg startet hos ham fordi jeg ville ramme det næste level
Begrund af ham har jeg bygget meget muskel masse anbefaler HELT KLART!
Sindssyyyyg oplevelse
Sindssyyyyg oplevelse, som er helt unik. Du føler en tilstedeværelse af Matti, med en hidsig træningsplan, kostplan og træningsplan, som forandre hele din træningsoplevelse med forandring. 100% anbefalet
Kan 100% anbefale!
Kan helt klart anbefale, der er god kontakt og klarhed, god madplan, søvn plan, træningsplan og alt hvad der følger med. Sindsygt god oplevelse!
God oplevelse
Havde en kort fornøjelse af Matti, da jeg fik en skade efter nogle uger og derfor ikke kunne træne mere. På trods af dette var det nogle fede træningsprogrammer og en del forskelligt at vælge imellem ift kosten
Hvis du overvejer at starte et forløb hos Matti
Hvis du overvejer at starte et forløb, så synes jeg klart, at du skal gøre det hos Matti. Han sørger for, at din træning og kost er tilpasset til dine behov! Derudover arbejder han altid på at forbedre sig for at give dig den bedste oplevelse. Matti er dedikeret til at skræddersy et program, der ikke kun passer til dine mål, men også til dine præferencer. Han sikrer, at du opnår fremragende resultater og samtidig nyder oplevelsen.
Hjælp til kostplan
Ærligt, hvis man mangler viden til ens kost, som hvad man skal spise for at tage på, hvis det er det man har svært ved, så hjælper Matti en med det, han finder det hele til dig, som 4 måltider om dagen, og til hvert måltid kan du vælge mellem 3 retter
Ha Matti som træner har virkelig været…
Ha Matti som træner har virkelig været en game-changer for mig! Han har hjulpet mig med at opnå de sygeste resultater. Det har været en fantastisk rejse, og jeg er virkelig taknemmelig for hans hjælp og støtte! 💪🌟
Konge forløb
Konge forløb, intet at klage over! Man ser resultater med det samme!!!
Motiverende,Tålmodig og Engageret
Matti er en extremt tålmodig men også god og hjælpsom træner. Han giver dig alt du skal bruge og meget mere for at bygge den sommer krop/drømme krop du altid har villet have. Han er nem at få fat på hvis du har problemer og vil med glæde hjælpe dig, så kommunikation og motivation fra ham er der nok af. Kan helt klart anbefales :)
Vil du være stor så er det ved Matti isho
Nu har jeg været elev ved Matti, og det har været helt fantastisk. Han giver alt hvad man skal bruge, madprogram, træningsprogram, motivation og mere.
Det jeg elskede mest er at han tænker på sine elever og altid søgere for at de har det godt og får gjordt ders ting.
Jeg kan 100% anbefale Matti isho til at være din online træner