See what reviewers are saying
Hvis du overvejer at starte et forløb, så synes jeg klart, at du skal gøre det hos Matti. Han sørger for, at din træning og kost er tilpasset til dine behov! Derudover arbejder han altid på at forbe... See more
Dedikeret og ambitiøs! Jeg kom til Matti for 3 måneder siden. Da jeg igennem mange år har haft svært ved at tabe mig og se resultater. Det var den bedste beslutningen nogensinde. Udover et drøm... See more
Matti har været en stor hjælp i at få mig ordentligt i gang og har givet mig den nødvendige viden, jeg tidligere manglede. Længe gik jeg rundt uden at vide, hvordan jeg skulle spise og træne korrekt,... See more
Hasn’t replied to negative reviews
Efter 12 ugers Cut med Matti
Efter 12 ugers Cut med Matti, fik jeg lært meget om kost og træning og ikke mindst mig selv. Det ville jeg ikke kunne have gjort uden Matti. Fantastisk coach, som ved hvad han snakker om. Kæmpe anbefaling, hvis du ligesom jeg gjorde, leder efter en coach som kan sin ting
Bedste coach!
Sindssyg coach! Hjælper med hvad som helst når som helst! Matti er den person, der tænker kun på dig. Derudover så hjælper Matti med at opnå dit mål. Hvis man mister motivationen, motiverer han dig! Bedste coach!
Hjernedød coach
Hjernedød coach. Han ændre ens syn på al kost og træning. Ik nok med at han lægger din kost og træning. Så gør han også så man får en bedre forståelse og overblik over hele processen. Kan 100% anbefales
Super oplevelse
Jeg har lige afsluttet et 4 måneders forløb med Matti. Matti har stor fokus på kontakt med sine klienter og det kan mærkes tydeligt da du bl.a får videobeskeder hver uge. Som virkelig gør en stor forskel da det ligesom bliver et mere direkte samarbejde.
Igennem forløbet kørte jeg en “cutting” periode og jeg fik med mattis hjælp smidt i alt 11 kg!!
Så hvis du er klar på at lave en vanvittig transformation, så tøv ikke med at kontakte Matti.
Kan klart anbefales.
Kan klart anbefales.
Jeg kom hen til Matti og fortalte ham gennem et telefon opkald, at jeg har tabt mig 29 kilo, sommeren i 2020, så kom corona osv og fik taget nogle kilo på. Matti fik så en opgave om at sætte mig igang, med forskellige opgaver. (Kost plan + træning) jeg kom virkelig godt igang, og føler mig allerede mere motiveret, selvom det ikke varede så længe. Føler jeg har fået mange forskellige former for markeringer ved kroppen, og alt i alt en supper fed og godt online coatch. Kan klart anbefales! Hvis jeg sku vælge en online coatch, så sku det være ham!
Dedikeret og ambitiøs!
Dedikeret og ambitiøs!
Det var den bedste beslutningen nogensinde. Udover et drømme vægttab har Matti også formået at give mig den vildeste livsstilsændring, selvtillid samt glæde i hverdagen. Matti giver den vildeste motivation til at opnå ens mål og er til rådighed 24/7. Så hvis du vil have hjælp til et vægttab, lean gains, muskelopbygning eller andet, så tøv ikke med at tage kontakt til Matti.
en dedikeret coach der ikke skuffer
Jeg kan klart anbefale Matti om du er en der lige begyndt at træne eller mere erfaren. Jeg er selv erfaren men fik en masse nyde viden og gode tips omkring træning.
Matti giver den vildeste motivation til at opnå det mål der er sat. Han er altid til at kunne skrive med hvis det er nogen tvivl og han laver de vildeste kostplaner så ens mål virkelige kan ske.
Fik taget 5 kg på og det vilde er det skete kun på 4 uger så kæmpe anbefaling til at prøve Matti og du erfaren eller Ej, så ring eller skriv til ham i vil ikke fortryde det
En seriøs coach der skaber resultater!
Helt igennem et fantastisk forløb, med en coach der skaber resultater! Startede hos Matti med et håb om en simpel, billig og nem kostplan og et træningsprogram der ku mærkes, og det leverede han udover mine forventninger. Hvis du leder efter en coach som virkelig vil se dig lave fremskridt, følger op på dig løbende og virkelig skubber dig i den rigtige retning så er Matti manden! Kæmpe anbefaling herfra!
online coaching
For 5 måneder siden kom jeg til Matti med en ambition om, at han kunne forandre mig til en helt ny person. Det vidste jeg godt ikke kunne ske, men Matti beviste godt nok det modsatte. Vi fik en god snak, om det vi gerne ville opnå og vi blev enige om, at vi skulle ud i et lean gain forløb. Jeg vidste en lille smule om kost og træning, men over hovedet ikke det store. Matti hjalp mig med kostplan, træningsplan og en masse motiverende videoer. 5 måneder senere stod jeg 7+ kg tungere og en helt ny person. Giv Matti et kald eller en Dm på insta, i vil ikke fortryde det.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, Matti forstår sig på hvad det vil sige at have en høj forbrænding og var derfor virkelig god til at hjælpe mig med at bulke. Virkelig motiverende og dygtig!
Verdensklasse coach
Jeg har været i forløb hos Matti i 6 måneder, hvor jeg er blevet mødt i øjenhøjde af en coach der virkelig brænder for det han laver og tydeligt kan fornemme hans passion indenfor træning!
Vi har primært har fokus på muskelopbygning, som har resulteret i at jeg har taget 16,2kg på.
Klar anbefaling herfra!
Bedste coach du kan få
Matti er en mand der ved hvad han snakker om. Jeg startede hos ham for at komme i gang igen med at træne, og få ordentlig styr på min kost - og det gjorde jeg også. Manden laver skræddersyrede kostplaner præcis efter hvordan du vil have det. Oven i det giver han træningsprogrammer som ikke kan undværes. Han er ikke bare en personlig træner men også din ven, til at hjælpe dig alt det du har brug for. Han står altid til rådighed med spørgsmål og motiverer dig nok til du vil træne hele tiden. Kæmpe anbefaling herfra, det er i hvert fald et forsøg hver, nu hvor prisen er minimal i forhold til hvad man får ud af ham, og i forhold til andre personlige trænere.
Bedste investering min krop har taget
Jeg startede hos Matti, da jeg synes han selv så vanvittig ud og derfor kunne se han havde styr på sine ting . Han en dialog med ham omkring hvordan min hverdag er osv og det medførte til jeg gerne ville samarbejde med ham! Siden den dag har han altid været der for mig selv i de perioder hvor jeg har ramt rock bottom! Jeg er lige nu på pause grundet en operation, men kan ikke andet end at vente til at samarbejde med ham igen! Han kunne tilpasse min hverdag hvor jeg arbejder en del! Udover det er han nok noget af det sødeste menneske du kan finde der rent faktisk er der for dig når du har brug for det- han er en man kan skrive til når man har spørgsmål osv og en der lytter til en! Han hjalp mig med st sætte struktur over større skoleopgaver osv!
Kan i bund og grund sige at hvis du vil investere i din egen krop så kontakt Matti! Han kan sin del og hvis du er villig og dedikeret nok skal du nok komme i mål!
Hjælpende hånd
Hjælpende hånd
Jeg har været hos en del coach’s enden Matti og jeg må bare sige at han klar det lige så god som de andre også selvom han slet ikke har ligeså meget erfaring. Han var hjulpet med struktur og været med til at gøre det hele en leg. Kæmpe anbefaling her fra