Onze garage is behandeld tegen houtworm. Zeer tevreden over de manier van werken. Reageren snel, maken heldere afspraken welke dan ook prima nagekomen worden. Bedrijf maakt zeer nette en vriendelijke... See more
Company replied
We hadden een wespennest onder dakpakken. Na telefonisch contact is Gerard dezelfde dag komen inspecteren en de volgende dag met hoogwerker gekomen om het nest te behandelen. Heel fijn dat Hygie zo sn... See more
Company replied
We hadden last van muizen in ons appartementencomplex. Gebeld: snelle actie, goede en duidelijke informatie en advies. Vriendelijke medewerker die goed communiceert. De muizenvangst was helaas teleur... See more
Terugkomend van vakantie ontdekte we 2 wespen nesten. savonds gebeld en dag later stonden ze al op de stoep. Een vriendelijke man die zeer vakkundig te werk gaat, geeft ook uitleg wat hij doet en ho... See more
Company replied
Ongediertebestrijding Midden-Brabant is uw betrouwbare en professionele partner in het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Wij bedienen zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Ongediertebestrijding Midden Brabant is een erkend en gecertificeerd bedrijf.
Schoolstraat 16, 5165 TS, Waspik, Netherlands
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Geweldige service mannen, vanwege het warme weer eigenlijk laat gebeld maar vanmiddag al van een wespennest verlost, wat een service, ook bij temperaturen >32 graden.
Ron uit Dongen

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Na het vinden van een wespennest hygie ongediertebestrijding Midden-Brabant gebeld, zij kwamen direct om het wespennest te bestrijden. Ook een klantvriendelijke en duidelijke uitleg. Erg tevreden over de service.

Professioneel, snel & vriendelijk
Heel goed geholpen door Hygie! Kwamen dezelfde dag nog langs en lossen het netjes op. Kan ze zeker aanraden!

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
We hebben de volledige zolder van ons huis laten behandelen tegen boktor.
Duidelijk en deskundig advies en een duidelijke prijs vooraf.
De behandeling zelf werd snel en professioneel uitgevoerd. De medewerkers hebben keurig gewerkt.
Ons huis kan er weer 10 jaar tegen.

Snelle service duidelijke uitleg
Na 4 dagen moeten de wespen verdwenen zijn.
Bedankt namens de bewoners van De Waard Drunenseweg

Super snelle wespen bestrijding
We waren aan het klussen en konden niet verder door een wespennest. Hygy.nl stond binnen een uur op de stoep om de wespen te bestrijden, zodat wij weer verder konden klussen. Top! Super service! 👍🏻👍🏻

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Op zeker dag zag visite een muis de kelder binnenschieten. Vervolgens zijn wij met de achtervolging begonnen! Tevergeefs. Dus maar een professional ingeschakeld. In no time stond een medewerker van ongedierte bestrijding Midden-Brabant voor de deur! Geweldig, helder verhaal, goed advies, heel geruststellend. Het nodige aantal vallen en lokdoosjes later en met succes. Het muizenprobleem was in een paar dagen opgelost. Prijs kwaliteit prima. Zeer aan te bevelen professioneel deskundig bedrijf!

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Keurige communicatie , zeer accurate service !! Ons probleem was hun uitdaging 👊 aanrader dit bedrijf 👍

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Super vriendelijk personeel en hele snelle service. Wij zijn van onze wespen af!

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Zeer tevreden over de snelle en vakkundige afhandeling. Zelfs op zaterdagavond werden we binnen twee uur geholpen.

Reply from Hygie Ongediertebestrijding Midden-Brabant
Learn more about other kinds of reviews.