Var lidt skeptisk over, at skulle udsmykke min iPhone med de skins som de sælger. Overvejede kraftigt, om det var så enkelt som der blev givet udtryk for. Om den nu blev fyldt med luft-bobler osv. Skr... See more
See what reviewers are saying
Min søn havde tabt sin Iphone 4 og smadret bagskærmen. Tjekkede reparationspriserne hos forskellige butikker og kunne se at iCovers var de billigste. Tænkte at jeg ville give dem en chance. Kom ind me... See more
Fik anbefalet icovers da jeg skulle købe et nyt cover, og jeg kan kun anbefale andre at handle der også. God pris, hurtig levering og desuden FRI FRAGT selvom jeg kun bestilte for 159,-, Det bur... See more
Information provided by various external sources
iCovers.dk er en af Danmarks førende sites inden for mobil covers samt tilbehør - Vi har et bredt udvalg af covers og tilbehør til netop din mobil.
Petersmindevej 2, 8800, Viborg, Denmark
- 7199 5869
- support@icovers.dk
- icovers.dk
No history of asking for reviews
Lidt skuffende
Jeg modtog ikke det min søn havde bestilt, og da jeg så skrev- havde de ikke det mere. Så han måtte finde et andet, trods det var det han ville have.
Nu må vi se om det dukker op :-(
Jeg er meget utilfreds!
Jeg må sige at jeg er dybt skuffet over det cover i har sendt, det er allerede knækket i kanten og jeg har ikke tabt mobilen.desuden var det flosset forneden af coveret. Jeg synes det er alt for dyrt, når man ser på kvaliteten. Desuden er jeg chokeret over at I tager 25 kr for forsendelse når der er 9 kr frimærke. Så mange omkostninger er der ikke på at sende et brev. VH Grete Winther
God hjemmeside
Nem side at benytte og hurtig levering. Dog ikke helt tilfreds med farven på coveret i forhold til farven, der bliver vist på siden
Som der forventes af en online butik
Bestilte et cover, fik det dagen efter. Det var som det skulle være!
Rigtig god oplevelse at handle med iCovers.dk
Alt omkring handlen gik super fint
Ingen respons på mails eller sendt returvare
Jeg bestilte et cover til min iPhone 4 - nogle dage efter kom et cover til iPhone 5. Med det samme skrev jeg til icover support om fejlen - icover reklamerer med svar på mails inden for 24 timer. Jeg har efter en uge intet hørt. Dagen efter besluttede jeg mig for at returnere coveret og bad om at få mine penge tilbage både i et brev og i en mail - jeg har efter en uge stadig intet hørt og har heller ikke fået mine penge. Jeg er træt af icover. Handler der ikke igen.
Super nem og overskuelig hjemmeside. Lynhurtig levering!
Super nem og overskuelig hjemmeside - vil klart handle der igen. Vildt hurtig levering.
God butik at handle i.
Billede af produktet bør vise der kun er en side
Perfekt
Hurtig let og nemt,... super varer og vælge imellem ,
lige fra den ene dag til næste... varen var i hus.....Perfekt
Hurtig levering. God service
Vi har bestilt covers af flerer omgange, og vi har altid modtaget dem hurtigt, og coverne har været som forventet👍
Virkelig dårlig kvalitet. Varer sendes retur
Defekt knap på iPhone cover betyder coveret ikke er anvendeligt. iPad cover med revnet plast + det er af virkelig ringe kvalitet. Begge dele i en kvalitet som jeg ville forvente i en Tiger butik til 20 kr.
Fik en opringning fra leverandøren da det ene produkt jeg havde bestilt beklageligvis ikke var på lager alligevel. De tilbød derfor at sende et andet produkt.
Tak.
Hurtig og nem betjening
En god og overskuelig hjemmeside, rart at kunne vælge på denne måde især da jeg bor på en ø, ingen problemer med betaling eller levering, fuld tilfredshed med produktet, der ankom før jeg havde forventet. Venlig hilsen John Villadsen.
Man kan roligt bestemme derfra (:
Bestilte mine varer onsdag eftermiddag og havde dem fredag. Har intet at brokke mig over.