I FORM Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Videoafspilning på iform.dk er defekt - Bonnier svarer ikke på henvendelser - ret dårligt når det er noget man betaler for. Når man skriver til dem på mail får man ingen form for svar.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg tegnede et digitalt abonnement for at få adgang til appen som jeg faktisk var blevet advaret om var dårlig. Efter tre forsøg hvor den stadigvæk ikke virkede henvendte jeg mig til kundeservice so... See more

Rated 4 out of 5 stars

Stor variation af øvelser/programmer. Skønt at der øverst i hjørnet vises næste øvelse. Er i gang med styrketræningprogram for begyndere. Dejligt at den spørger om opvarmning først, men desværre ikke... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har benyttet velkomsttilbud med gave. Jeg har læst bladene og synes at det er fine og relevante artikler. Fik velkomstgave fhv kort tid efter at have tegnet abonnementet, og gaven(en badevægt) funker... See more

Company details

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

5 km løbeprogram

Efter en længere træningspause var det med lave forventninger, at jeg startede med 5 km løbeprogrammet.

Jeg er nu igang med uge 4, og programmet er fantastisk❣️

Det er super let at gå til.
Det starter stille og roligt ud i et tempo, som alle kan være med på.
Det øger roligt intensiteten. Og det bedste for mig er, at programmet ligger der, er let tilgængeligt og bringer dig sikkert mod og i mål…🙏🤗

March 27, 2024

Mange tusinde tak for de rosende ord, samt de 4 stjerner!😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeg blev inspireret på alle kanter med…

Jeg blev inspireret på alle kanter med hensyn til sundhed og velvære jeg syns i er gode til at inkludere i alle aldre og jeg har været inspireret af jer siden 80’erne

March 27, 2024

Mange tusinde tak for de rosende ord, samt de 5 stjerner!😊

Jeg føler mig snydt!

Det er meget besværligt at opsige abonnementet. Efter endt periode af billigt abonnement får man automatisk et meget dyrt abonnement og så er det for sent at fortryde og det var kun muligt at ændre mit til et mindre dyrt tilbud med ekstra mange blade. Jeg har modtaget ét ekstra blad udover det tilbud jeg fik og jeg forstår ikke hvorfor man ikke kan få lov til at betale fuld pris for det ene blad og stoppe arrangementet!

March 26, 2024
Unprompted review

Reply from I FORM

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis.

Med venlig hilsen,
Felicia, Bonnier Kundeservice

Super godt løbeprogram

Super godt løbeprogram, gode opskrifter

March 22, 2024

Hej Pernille. Tusind tak for en flot anmeldelse og de 5 stjerner!😊

Har ikke haft tid eller mulighed at læse

Har ikke haft tid eller mulighed at læse

March 22, 2024

Hej Daisy.
Helle, Bonnier Kundeservice.

Dejlige brugbare artikler

Elsker jeres gode artikler, opskrifter og træning rip

March 16, 2024

Hej Tine.

Nybegynder løbeprogram

Jeg er i 5. uge af mit løbeprogram for nybegynder og 5 km. Det fungerer rigtig godt med talen og musikken. Det gør det nemmere for mig at komme ud og afsted.

March 15, 2024

Hej Lena,
Mange tusinde tak for de rosende ord, samt de 5 stjerner!

Skønt blad

Meget overskuelige trænings programmer,og dejlige mad opskrifter.

March 10, 2024

Hej Birgitte.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er kommet igang med styrketræning…

Jeg er kommet igang med styrketræning ud fra jeres app. Den fungerer rigtig fint, og det passer lige nu helt perfekt med 5 minutters opvarmning og så 10 minutters styrketræning, og der er mange programmer at vælge imellem.
Jeg har endnu ikke prøvet app´en til løbetræning, men det skal jeg til.
Virkelig fin app!

March 12, 2024

Hej Marianne.

Super godt løbeprogram

Super godt løbeprogram, nyder min tur og jeg lærer at tage den med ro.

March 4, 2024

Mange tak for din fine anmeldelse, samt de 5 stjerner!😊

Nemt

Let at bruge. Løbeprogram er mega motiverende

March 1, 2024

Mange tak for din fine anmeldelse, samt de 4 stjerner!😊

Det fungerer godt

Det fungerer godt. Jeg bruger specielt træningsvideoerne. Og der er desuden ret gode oplysninger om alt lige fra mad til yoga.

March 2, 2024

Hej Jytte. Tusinde tak for en flot anmeldelse og de 5 stjerner!😊

Rated 3 out of 5 stars

Mangler lyd på øvelserne ville gøre det…

Mangler lyd på øvelserne ville gøre det lettere at følge
Gode øvelser

February 26, 2024

Reply from I FORM

Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter din feedback, og den er hermed videresendt til redaktionen.

Take a closer look