Ikwilkoopjes.nl Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Product besteld maar komt gewoon van Ali express en anderhalve maand later pas ontvangen en er moest nog €11,38 aan inklaringskosten betaald worden. Volgens de klantenservice zou dit terug betaald wor... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling van begin maart jl. nog steeds niet bezorgd! Je krijgt ook geen compensatie. Ze antwoorden niet eens. Bij deze firma wordt je gewoon opgelicht!

Rated 1 out of 5 stars

Ja twee flinterdunne plastic naaldoogrijgers. Gewicht enkele grammen...9,95 euro...Bijna een maand later geleverd vanuit het buitenland. Extra kosten aan invoerrechten 4,51 euro. Schandalig deze wijz... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ontevreden over deze partij, ze versturen letterlijk goederen van AliExpress. Levering duurde 1,5e maand. Verkopen het product voor 20 euro terwijl het op Ali €1,50 kost, een grote oplichterij. De... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

ing P.Lentze

L.S. 04/20/2022

Het bestelde pakket besteld op maart 3, 2022. bij ''IKWILKOOPJES.NL'' ONDER N0 62082 en betaald op maart 07,2022VIA e-COMMERCE MOLLIE !
Bij postnl afhaal punt werd mij verteld dezen morgen April 19.2022, dat het pakket is terug gestuurd!
Het pakket werd afgeleverd op addres van postnl afhaal punt op april 09,2022.
IK KREEG DE SCHRIFTELIJKE MELDING van Postnl= kaartje in de brievenbus --MET
T&T N0 L105703940PAS op april 19, 2022 OM 16.45 hrs, TOEN IK DE BRIEVENBUS OPENDE!
M.A.W.--PAKKET TERUG GESTUURD DOOR DE SLECHTE SERVICE VAN POSTNL.
POSTNL keert de kosten niet alhoewel de fout aan hen ligt

Ik verzoek met snelle bewerking dat de gemaakte kosten euro 23,75 op mijn rekening te storten

April 20, 2022

besteld 12 februari

besteld 12 februari, nu 13 april geen levering , oplichters mogen van mij het artikel in een kanaal steken waar de zon nooit komt.

April 13, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ook iets besteld en betaald op 24…

Ook iets besteld en betaald op 24 januari.. nog altijd niets ontvangen.. ik reken er ook niet meer op.. eerste en laatste keer !!! Ik begrijp niet dat ze nog mogen adverteren via Facebook !!

March 17, 2022

Opgelicht

Slechte ervaring,armbandjes eerst niet geleverd, 2e keer verstuurd,kon ik het pakje ophalen bij afhaalpunt,moest wel €7,35 inklarings kosten betalen ,ik ging ervanuit dat het Nederlands was,blijkt het uit China te komen....

March 10, 2022

ijskrabber

Een ijskrabber besteld van 12.95 en krijg een mail om 19.01 toeslag te betalen schandalig laat je niet vangen door dit bedrijf 😡

February 19, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Wegblijven van deze webshop!!

Wegblijven van deze koopjeswebshop! Je denkt in Nederland te kopen, maar blijkbaar wordt je bestelling doorgestuurd naar een bedrijf in China. Na meer dan een maand wachten krijg je een rekening in de bus om invoerrechten te betalen (die niet vermeld werden op de website)! Mijn aankoopbedrag was € 24,60, de invoertaks €18,23, een toeslag van zo maar eventjes 74%. De kwaliteit van het product is gewoonweg slecht, en een retour adres is nergens te vinden…

February 10, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb besteld voor 9.95.

Ik heb besteld voor 9.95.
Moet nu mijn pakje ophalen voor 7.95.
Bij een post. Nl service. Betaal dus bijna de helft meer!!! NIET mee in zee gaan.

January 30, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf belazerd je waar je bij…

Dit bedrijf belazerd je waar je bij staat, ze zetten bestelling door naar china. Voor een veel te hoog bedrag en ook nog extra invoerkosten. Je kunt beter bestellen bij Ali express, duurt ook lang maar is goedkoper en er staat bij of er invoer kosten zijn, zelfs dan nog goedkoper.

January 29, 2022

Oplichters, niet intrappen!

Product totaal niet naar waarde, levertijd eindeloos lang, je wordt niet op de hoogte gehouden, zelf achteraan gaan. Product niet bezorgd maar ophalen bij PostNL omdat er ook nog rembours betaald moet worden, totaal €8,20. Oplichters!

January 7, 2022

Schande.

2 December wat bestelt voor kleindochter voor kerst betaald en niet gekregen schande Dit vind ik niet kunnen van iemand met aow😡😡

December 28, 2021

bestel hier nooit !

03/10 oorbellen besteld voor de kleindochter - 20/10 mail ontvangen dat de bestelling onderweg is - 26/10 mail van Bpost dat ik € 18,52 extra moet betalen voor invoerkosten - ikwilkoopjes.nl gemaild dat ik dit niet betaal - hun antwoord : Beste,

Bedankt voor uw bericht.
Deze extra kosten zijn inderdaad niet voor u. Helaas maakt Bpost de laatste tijd wat fouten omdat dit niet de bedoeling is. Wij weigeren deze kosten dan ook altijd, u hoeft hier niks meer mee te doen.

Kan ik voor u kosteloos een nieuw pakket opsturen?

Tessa

ik gereageerd dat ik deze idd kosteloos wil ontvangen - op 28/10 een nieuwe bevestigingsmail ontvangen :
Discount AANGEPASTE KORTING

€0,00
Totaal

€0,00 EUR
Je hebt bespaard €23,90
op 09/11 een nieuwe mail dat mijn bestelling verzonden is - op 12/11 een nieuwe mail van Bpost om extra invoerkosten te betalen - opnieuw naar hen gemaild : vandaag 21/11 nog steeds géén reactie en blijkbaar is de website niet bereikbaar...What happened?
This store is unavailable
What can I do?