Ikwilkoopjes.nl Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Product besteld maar komt gewoon van Ali express en anderhalve maand later pas ontvangen en er moest nog €11,38 aan inklaringskosten betaald worden. Volgens de klantenservice zou dit terug betaald wor... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bestelling van begin maart jl. nog steeds niet bezorgd! Je krijgt ook geen compensatie. Ze antwoorden niet eens. Bij deze firma wordt je gewoon opgelicht!

Rated 1 out of 5 stars

Ontevreden over deze partij, ze versturen letterlijk goederen van AliExpress. Levering duurde 1,5e maand. Verkopen het product voor 20 euro terwijl het op Ali €1,50 kost, een grote oplichterij. De... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf! Geen reactie geen levering. Ik hoop dat ze eens wat gaan doen tegen dit soort bedrijven.
Reageren bijna niet terug.
Maar ook dit bedrijf komt zich wel eens een keer tegen, dat noemen ze KARMA

September 23, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Slecht en uiteindelijk duurder!

Slecht, slecht en nog eens slecht. Artikel gekocht van 12 euro. Is niet thuis geleverd, maar (na 3 weken!) bij een ophaalpunt. Dit omdat er nog inklaringskosten bij komen van 4,10 euro. Schandalig! Uiteindelijk meer dan 16 euro lichter voor iets wat je beter bij Ali kan kopen voor een paar euro. Levertijd is hetzelfde.

September 11, 2021

MISLEIDING????…

Ja twee flinterdunne plastic naaldoogrijgers. Gewicht enkele grammen...9,95 euro...Bijna een maand later geleverd vanuit het buitenland. Extra kosten aan invoerrechten 4,51 euro. Schandalig deze wijze van kennelijke oplichting. Ikwilkoopjes is een soort van Ali of Wish. Benieuwd wat deze kennelijk niet Nederlandse firma doet. Product te klein en te duur....Belasting dient voor rekening van deze fa te komen....Walgelijk....Laat deze Ikwilkoopjes links liggen...Fa Uwordtgenaaid. Geld terug garantie,????
Hans

July 31, 2021

Oplichters

Oplichters! Product wel (deels) ontvangen, maar info op de site bleek niet compleet. Hilarische bbq prikkers, bleken geen prikkers, maar alleen platte metalen plaatjes. De prikkers moet je dan nog zelf erbij zoeken. Zelfde product is voor 10 euro minder ook op wish te koop en daar komt het waarschijnlijk ook vandaan!

Vervolgens moeizaam contact via de mail en slechte dienstverlening!

July 22, 2021

begin april wat besteld

begin april wat besteld. Het zou 8 mei AL geleverd zijn bij ons tot nu toe nog niks. Nog nooit zo"n slechte ervaring gehad met iets als bij IK WIL KOOPJES.
Ik zal nooit meer hier iets bestellen. Tessa is haar naam.

May 14, 2021
Rated 1 out of 5 stars

In oktober iets besteld,iets van bijna…

In oktober iets besteld,iets van bijna 9euro. Zou er binnen 5 a 10d zijn
December nog steeds niets ontvangen stuur mailtje zou bij de douane liggen en komt dan door (iets van 9 euro,Douane 🤔) ondertussen februari en nog steeds is het niet aangekomen

February 12, 2021

Zeer slecht

Zeer slecht. Afzetterij. Het pakket was niet nieuw. Duidelijk al eerder gebruikt. En stuk.
Het was maanden onderweg, kwam vandaag aan en ligt nu bij het grof huisvuil.

December 10, 2020

Nooit Bestellen!

Bestellen gewoon producten van Ali Express waar je vervolgens ruim een maand op moet wachten, daarnaast zijn deze ook stuk duurder dan jezelf kunt bestellen via Ali Expres.. Adverteren met 5 tot 10 werkdagen bezorging, dit kunnen ze dus nooit redden!

November 26, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Heb een mondmasker besteld een maand…

Heb een mondmasker besteld een maand geleden.
Bij de bevestiging na de betaling zag ik pas dat er een levertijd van 3 weken of langer is.
Omdat zoals zovele ik hem zo snel mogelijk nodig heb, wilde ik vragen wanneer het geleverd zou gaan worden.
Het wordt verstuurd werd er gezegd na pas 2 weken later reactie te hebben gehad en kan niet geannuleerd worden.
Zijn nu 5 weken verder, er wordt niet gereageerd, kan niet annuleren en er is nog steeds niks ontvangen.
Voor t eerst dat ik zo n ervaring heb met een website.

November 20, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Pure oplichting en arrogantie ten top

De wijze waarop ze (Tessa) je tevens te woord staat is pure arrogantie. We wilde ons pakket retour sturen, deze is uiteindelijk kwijt geraakt. In plaats van dat er medeleven is of er een oplossing komt is ze blij dat ze je geen geld terug hoeft te geven.

October 14, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte levertijd! Alles komt uit China.

Pas na aankoop kom je erachter dat de levertijd zeer teleurstellend is (5-25 dagen) tenzij je de zeer kleine lettertjes (algemene voorwaarden) vooraf op de website opzoekt. Klacht wordt niet naar tevredenheid opgelost. Aankoop kan niet 24 uur later ongedaan worden gemaakt terwijl wettelijk is vastgelegd dat aankopen via internet 14 dagen bedenktijd hebben. Er zijn zoveel internetsite waar je wel keurig wordt behandeld dat ik deze ten zeerste moet afraden. Zo te zien trekken zij zich ook weinig aan van de slechte reviews die inmiddels geschreven zijn. Op de eigen website staan (heel slim) alleen maar positieve reviews. Koop er nooit!

October 8, 2020

The Trustpilot Experience