Kan varmt anbefale Ingemannsgravering. Thomas er virkelig dygtig og laver det man bestille til top karakter 🙏🏻 Bruger den tid der skal til for man er enig inden han går i gang. Kæmpe respekt f... See more
See what reviewers are saying
Jeg har i dag modtaget 2 meget smukke stjerner i træ - hvor jeg har fået indgraveret navne på 2 nære relationer - som desværre ikke længere er blandt os ! Jeg hænger dem på juletræet og glæder mig... See more
Vi er amerikanske faetre, hvis bedstefar emigrerede til USA som 18-arig med sin bror, der bosatte sig i Colorado. Vi fik at vide om Stjernholms vabenskjold som Ingemanns Gravering havde lavet til paro... See more
Company replied
Vi fik en ide om et navneskilt med 3D motiv, Thomas fik ideen til at blive til virkelighed, alt i alt en idé fra tanke til montering på væg gennem et forholdsvis nemt forløb med tanker og rettelser.... See more
Written by the company
Skaber unikke våbenskjold i træ. Høj kvalitets træarbejde i forbindelse med logoer etc. Unikke Graveringer på glas og andre materialer etc.
Bøgekildevej 8, 8361, Hasselager , Denmark
- +4561300053
- thomas@ingemannsgravering.dk
- ingemannsgravering.dk
Levering var i top
Levering var i top, bestilte d. 8 december og modtog min bestilling d. 12 december, det er ekstremt hurtigt især når det er med indgravering. De er lavet ekstremt godt og tror min familie bliver meget glad for et minde som denne. Elsker at man for et håndet skrevet kort med, det viser glæde for det man laver og ekstremt god service. Kan kun sige at jeg vil til hver en tid bestille her igen.
Top klasse håndværk.
100% flot håndværk. Tæt kontakt fra bestilling til den er leveret
Meget meget Flot
Så smuk en måde at mindes vores søn på.
Vi bestilte 2 mindestjerner til minde om vores søn, som simpelthen blev så smukke! Vi har nu en hængende på juletræet og en på vores mindevæg. Vi havde valgt en lidt for lang tekst, men resultatet blev så fint! Tusind tak for at gøre Thors stjerner så flotte! Og tak for 4x ekstra god service ;)
Fik en super flot mindestjerne i dag…
Fik en super flot mindestjerne i dag med posten. Jeg havde fået skrevet forkert på min bestilling, men en hurtig mail reddede ordren, og alt er som det skal være. God service og et smukt produkt. Thomas får mine varmeste anbefalinger
Har aldrig oplevet en person der…
Har aldrig oplevet en person der brænder så meget for sit håndværk som Thomas gør👍det har været 100% i orden hele vejen på alle måder,at han så osse laver det smukkeste,fik lavet vores våbenskjold,og det er intet mindre end perfekt…… kan kun anbefale Ingemanns gravering,var der 10 stjerner fik han dem.. tak thomas
Super lækker produkter. Rigtig god service.
Rigtig flot produkter. God service. Behagelig samtale.
Vi har lige fået 2 mindestjerner
Vi har lige fået 2 mindestjerner, for begge vores forældre. På trods af problemer på hjemmesiden vedrørende bestilling, og at vi derved fik bestilt 2 sæt, altså min mand fik bestilt en, da den ikke gik igennem, prøvede jeg. Og pludselig havde vi bestilt 2 sæt. Thomas fik slettet den ene, så høj service. Vi er glade for stjernerne
Jeg har lige fået 2 mindestjerner hjem
Jeg har lige fået 2 mindestjerner hjem:
Den ene til min søster for, at hun for altid kan minde hendes bedste kammerat der døde, da han var 18. Den anden til mig og min kæreste, der nu har et minde til at forevige vores første jul i vores nye lejlighed.
Jeg elsker at mindestjernen kan bruges på mange måder!
Håndværket og servicen er til perfektion - og duften af et godt stykke træ, er altid godt :)
6/5 stjerne hvis jeg kunne
5 stjerner for 2 fine stjerner
5 stjerner for 2 fine stjerner! Desværre en fragtskade som Thomas håndterede hurtigt og professionelt. Fin service!
Rigtig flot arbejde!
Hej Thomas
Jeg har lige været nede for at hente mine Mindestjerner, og holda op hvor er de flotte.
Jeg er sikker på at min søster bliver rigtig glad, for at få dem i julegave.
Så Thomas tak for et flot stykke arbejde, og tak for hjælpen.
Med venlig hilsen fra.
Ib Jepsen en glad og tilfreds kunde.
Tusinde tak for den virkelig flotte…
Tusinde tak for den virkelig flotte mindestjerne, virkelig lækkert håndværk. De varmeste anbefalinger her fra.
Ingemann laver de smukkeste…
Ingemann laver de smukkeste mindestjerner med indgravering. En varm og dejlig måde for familien, at mindes børnene vi har mistet. Tusind tak.
Fantastisk service
Flot og gedigent arbejde efter ønske, hurtig og god korrespondance om emnerne. Hurtig levering. Kan absolut anbefales. Hilsen Claus.
Trampe - Våbenskjold
Vi fik udført Trampefamiliens våbenskjold, der har utrolig mange detaljer.
Det blev utrolig flot.
God dialog and service.
Bronzestøberi med øje for detaljen
Bronzestøberi med øje for detaljen. Thomas går op i at lave unikke ting. Super spændende foredrag om hvordan tegning bliver til bronzefigur.
Super arrangement og spændende at høre…
Super arrangement og spændende at høre om din rejse fra start til slut. Dejligt at få mulighed for at se dit værksted. God kage 😀
Ingemanns Gravering professionel produkter
Ingemanns Gravering levere professionel produkter og kommunikation er helt i top. Det bestilte produkt levede til fulde op til forventninger. Flot med en lille personlig helsen i kassen. Firmaet kan varm anbefales til dit næste projekt.
Fremragende service og håndværk
Fra start til slut var kommunikation og service i top! Med gode tegninger på projektet som var at støbe et logo i massiv Bronze efter eget design.
Bronze logoet der er modtaget lever fuldt ud op til forventningerne og er endda modtaget før planlagt!👍🏼
De varmeste og største anbefalinger herfra
Ikke sidste gang jeg har bestilt noget hos Thomas / Ingemanns gravering
Jeg har fået lavet lady justice…
Jeg har fået lavet lady justice udskåret i egetræ med “black “ finish, og på trods af mine manglende evner til at kommunikere mine ønsker så er det et sindssygt flot stykke arbejde som Ingemanns gravering ( Thomas ) har udført. Kæmpe ros herfra med et ønske om at han fortsætter i mange år, jeg skal helt sikkert have lavet noget andet af han en dag ude i fremtiden 😃😃😃