Kan varmt anbefale Ingemannsgravering. Thomas er virkelig dygtig og laver det man bestille til top karakter 🙏🏻 Bruger den tid der skal til for man er enig inden han går i gang. Kæmpe respekt f... See more
See what reviewers are saying
Jeg har i dag modtaget 2 meget smukke stjerner i træ - hvor jeg har fået indgraveret navne på 2 nære relationer - som desværre ikke længere er blandt os ! Jeg hænger dem på juletræet og glæder mig... See more
Vi er amerikanske faetre, hvis bedstefar emigrerede til USA som 18-arig med sin bror, der bosatte sig i Colorado. Vi fik at vide om Stjernholms vabenskjold som Ingemanns Gravering havde lavet til paro... See more
Company replied
Vi fik en ide om et navneskilt med 3D motiv, Thomas fik ideen til at blive til virkelighed, alt i alt en idé fra tanke til montering på væg gennem et forholdsvis nemt forløb med tanker og rettelser.... See more
Company details
Written by the company
Skaber unikke våbenskjold i træ. Høj kvalitets træarbejde i forbindelse med logoer etc. Unikke Graveringer på glas og andre materialer etc.
Contact info
Bøgekildevej 8, 8361, Hasselager , Denmark
- +4561300053
- thomas@ingemannsgravering.dk
- ingemannsgravering.dk
Har fået lavet et monogram som hænger i…
Har fået lavet et monogram som hænger i vores stue og skulle bruges til en tatovering også.
Vildt og godt stykke håndværk.
Vi er meget tilfredse med det og kan kun give vores varmeste anbefaling.
Mvh Kenneth og Christa
Virkelig flot håndværk og god service
Virkelig flot håndværk og god service.
Vi købte et nummerskilt med navn som bryllupsgave og selvom det ikke var på ønskelisten, blev det virkelig værdsat og ser enormt flot ud.
Et skilt er ikke bare et skilt
Et skilt er ikke bare et skilt, Thomas bringer det til "The next level" - fuldstændig fantastisk smukt og et meget præcist og flot skilt vi har modtaget. Vi kan kun anbefale Ingemannsgravering, hvis du ønsker noget unikt og smukt. Thomas fra Ingemannsgravering hold os i hånden fra start til slut. Vi er ovenud tilfredse med hans flotte arbejde.
Solidt håndværk
Solidt håndværk! Det har været en rigtig god, inspirerende og lærerig oplevelse - fra start til slut - at bestille et våbenskjold i bronze. Thomas lytter meget, er meget åben om processen og har forståelse for, at det ikke er hver dag at man bestiller en “ting” i bronze 😉
Jeg er ud over alle grænser tilfreds med resultatet og det er blevet mange, mange gange bedre end jeg håbet og troet på 😃😃😃😃😃
Og så var prisen meget rimelig og noget lavere end jeg forventede 👍👍👍👍👍
Ingemanns Gravering får 5 stjerner…
Ingemanns Gravering får 5 stjerner herfra, for at producere fantastiske bogstaver støbt i bronze til vores hus. Vi giver Thomas de bedste anbefalinger.
Godt håndværk
Hej
Tusind tak for et rigtig fint husnummerskilt.
Det pynter meget på vores hus.
Du laver et rigtig fint stykke håndværk og rigtig fin kvalitet.
Er rigtig godt tilfreds.
Det er bare håndværk…
Det er en super ide og det er bare håndværk. Vi har fået det op at hænge på huset som vi lige har overtaget d.1-8-2025. Kan kun anbefale Thomas her fra… skal nok have lidt flere skilte af ham
Super fedt husnummer
Super fedt husnummer, som bare emmer af kvalitet og godt håndværk.
Thomas lavede et helt fantastisk…
Thomas lavede et helt fantastisk våbenskjold til os, som vi fik lavet til vores bryllup. Service og kommunikation var i top. Ikke mindst er han også bare utrolig dygtig til sit håndværk.
Flot udseende og god kvalitet
Ordre #8298.
Jeg bestilte et "stort" husnummer til min gamle Bungalow.
Det blev helt som forventet, rigig flot, og passer fint til huset !
mvh. Søren
Helt igennem fantastisk!
Helt igennem fantastisk!
Proffesionel og hurtig service, gode forklaringer og hjælp til at få ens vision ud i livet. Jeg har fået lavet et våbenskjold til familien til mine forældres 2 x 60 års, og det er blevet så flot jeg næsten ikke vil give det væk 😅 det var en fantastisk oplevelse og hurtigere og bedre resultat end jeg havde håbet! Tusind tak!
Verdensklasse!
Verdensklasse!
Super kommunikation, dialog og service samt et fremragende produkt!
Super professionel service
Super professionel service, kvalitet i topform.
Virkelig et flot stykke arbejde, hvor håndværket virkelig er i fokus.
Flot husnummer til vores ejendom
En kæmpe anbefaling.
Vi bestilte et husnummer med navn til vores ejendom. Det er virkelig flot håndværk. Fantastisk at man både kan støtte dansk kunsthåndværk, få noget smukt som sætter prikken over i’et på ens ejendom og samtidig til en fornuftig pris. Tak for snak og rådgivning.
Fantastisk imødekommenhed og…
Fantastisk imødekommenhed og professionelisme.
Flot produkt der lever 100% op til forventningerne.
Dejligt at der er nogen der holder traditionelt håndværk i live på en moderne måde.
Bestilling af skjold
Fra første kontakt med Ingemanns Gravering til levering af varen, var det en super oplevelse. Thomas er rigtig god til at vise produktet undervejs i forløbet og under fremstilling.
Resultatet som man modtager med posten er bare en flot produkt. Jeg kan klart anbefale Ingemanns Gravering,
Min familie mistede en 500 år gammel…
Min familie mistede en 500 år gammel udskæring af vores våbenskjold, så der var store forventninger til en ny udskæring, det leverede Ingemann 100% og vi er meget tilfredse med resultatet!
Hurtig svartid… nem bestilling
Hurtig svartid… nem bestilling. Hurtig levering og perfekt sevice
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.