1. Alternative Medicine Practitioner
  2. Massage Therapist
  3. Reflexologist

Written by the company

Komplementær behandler der tilbyder Fysiurgisk Massage, Cupping, Zoneterapi, Ansigtszoneterapi, Baby/børnezoneterapi, Biopati og Kombinationsbehandlinger. Her bliver du, dit barn og din krop hørt og lyttet til. Jeg tager flere forskellige redskaber i brug, for at hjælpe dig på bedst mulige måde. Har du spørgsmål om hvilken type behandling er bedst for dig, så er du altid velkommen til at skrive

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

En klar anbefaling herfra!

Johanne er virkelig dygtig og har styr på det hun laver. Jeg har længe haft ondt i ryggen, men efter et par besøg hos Johanne, og nogle øvelser hun har anbefalet mig at lave, har min ryg det meget bedre.

March 16, 2026

Reply from Johannehartung

Tusind tak for din virkelig fine anbefaling – det betyder rigtig meget for mig at høre! 🙏
Jeg er så glad for, at du mærker en forbedring i din ryg, og at øvelserne hjælper dig 😄🌿

Rated 5 out of 5 stars

Den hjertevarme Johanne fjernede mine symptomer på en enkelt behandling

Jeg havde booket en tid hos Johanne, men måtte pludseligt til lægevagten, da jeg fik udfordringer med min blære. Johanne tog det stille og roligt, og gav mig muligheden for, at vi kunne finde en ny tid. Efter mit besøg hos lægevagten tænkte jeg, at det nok var fint at beholde min tid, nu når mit problem heldigvis ikke var så akut igen. Johanne gav mig en kombibehandling med zoneterapi og massage. Jeg kunne næsten ikke snakke bagefter, fordi jeg fik den skønneste ro i krop og sind. Da jeg så i dag kontakter min egen læge, så gør det nærmest ikke ondt, når hun trykker på min blære, hvilket det ellers gjorde i går hos lægevagten. Derudover har jeg sovet helt igennem fantastisk i nat. Jeg ved ikke, hvad hun har gjort, men et eller andet magisk har hun i hvert fald gjort for mine symptomer! Samtidig så er hun utroligt hjertevarm og giver en virkelig behagelig/nærværende behandling. Jeg kan kun give Johanne mine allervarmeste anbefalinger 🙏💝

March 15, 2026

Reply from Johannehartung

Tusind tak for din meget rørende anmeldelse 💛
Det betyder virkelig meget for mig at læse, hvordan behandlingen har hjulpet dig, og at du følte dig tryg og godt tilpas undervejs.
Jeg er så glad for at høre, at du både fik mere ro i kroppen og en bedre nattesøvn bagefter. 🙏✨

Rated 5 out of 5 stars

Har intet andet end ros til overs for…

Har intet andet end ros til overs for Johanne. Jeg kom med slemme spændinger efter en traumatisk oplevelse, og ikke alene har hun fået løsnet mine spændinger, hendes empatiske og lyttende tilgang har også hjulpet på en masse andre områder.

November 17, 2025

Reply from Johannehartung

tusind tak for din varme og rørende anmeldelse. Det glæder mig at behandlingen har kunne lindre dine spændinger og samtidig støtte dig på flere niveauer. Det betyder meget for mig, at du har følt dig lyttet til og tryg i forløbet. Mange tak til dig 🌿

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse! Johanne er bare så dygtig til sit fag, forstår at kombinere massagen med andre teknikker, og så føler jeg mig mødt på mine behov, hverken for hårdt eller for blødt, og ja, jeg er totalskadet efter en bilulykke, så min krop ved, hvad der er godt og hvad er er mindre godt. Og behandlingen var ikke kun god men super god!

November 3, 2025

Reply from Johannehartung

Tusind tak for den søde anmeldelse! Jeg sætter virkelig pris på den, og at du var tilfreds med behandlingen! 🌿

Dygtig og behagelig behandler

Dygtig og behagelig behandler. Lydhør og grundig. Johanne får mine varmeste anbefalinger

October 28, 2025

Reply from Johannehartung

Tusind tak for de skønne ord 🙏🏼🌿

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har været til mange forskellige…

Jeg har været til mange forskellige massører og Johanne er klart imellem de bedste. Har dog aldrig oplevet, at massagen skulle være så god, at jeg har været ved at falde i søvn .

August 3, 2025

Reply from Johannehartung

Tusind tak for den søde besked, det sætter jeg stor pris på. 🌿

God og afslappet

Har i dag været i behandling hos Johanne. Det var så dejligt at jeg faldt i søvn. Det kan anbefales. Da jeg gik derfra følte jeg mig så afslappet

May 21, 2025

Reply from Johannehartung

Dejligt at kunne give dig noget afslappende behandling 🌻

Fantastisk støtte under genoptræning

Johanne har hjulpet mig i tiden efter min hofteoperation i form af biopati, massage og Zoneterapi. Har også fået ansigtsbehandling, som jeg varmt kan anbefale. Det er virkelig afstressende og behageligt.

May 19, 2025

Reply from Johannehartung

Tusind tak for den søde besked. Jeg er så glad for, at du er vild med behandlingerne 😄

Take a closer look