JustFit Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har efterhånden samarbejdet med en del coaches/trænere igennem min tid. Dog har jeg aldrig samarbejdet med en der er så kompetent og imødekommende som Troels. Har man et spørgsmål svare han altid h... See more

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk mann med hodet, hjerte og ikke minst kompetanse på plass. En som lytter, forstår og er alltid klar på å dele kunnskap, ikke bare en mat/treningsplan. Her får du ikke bare en coach men... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kørt et forløb hos Justfitby Troels ikke en gang, men to gange med tilfredstillende succes. Og det har jeg gjort forbi han er dybt kompetent og en fornøjelse at arbejde sammen med. Med Tro... See more

Company details

1. Fitness and Nutrition Service

Written by the company

JustFit hjælper mænd og kvinder i alle aldre med vægttab, muskelopbygning og sundhed - og med at integrere sunde og holdbare vaner i en travl hverdag. JustFit har hjulpet over 1000 danskere med at komme i form og opnå en langtidsholdbar og sund livsstil.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk, kompetent og menneskelig coach!

Jeg har været i forløb ved Troels i over et år. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Ikke bare resultatmæssigt har været fedt, men hele processen om at komme i bedre og skarpere form har været enorm lærerigt, hvilket også betyder at jeg står meget klogere til at kunne fortsætte selv. Han har givet fede ideer og fif. Der er selvfølgelig fulgt en plan hele vejen igennem, dog har der været plads til også at leve. Det er det lange løb og ikke bare sprint! Har du brug for en coach der virkelig brænder for det, og kan hjælpe dig ind i de helt rigtige rutiner og rytmer med en menneskelig tilgang, så vil jeg anbefale at smide troels en besked!

July 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Coaching på et utroligt højt niveau!

Har efterhånden samarbejdet med en del coaches/trænere igennem min tid.
Dog har jeg aldrig samarbejdet med en der er så kompetent og imødekommende som Troels. Har man et spørgsmål svare han altid hurtigt og præcist og alle spørgsmål bliver taget seriøst af ham.
Hans kostplaner er lækre og nemme og få tilpasset en travl hverdag hvilket der bliver lagt stor vægt på.
Kan kun anbefale og køre forløb ved ham.😊

July 1, 2023

Rigtig dygtig coach👍

Rigtig dygtig coach, han har helt styr på at lave nogle lækre planer som man sagtens kan følge👍 Han hjalp mig i mål, samt jeg har lært utrolig meget fra forløbet hos Troels. Han kan klart anbefales👍💪

July 3, 2023

5-stjernet coach

Det er en fornøjelse at skulle anmelde Just Fit v. Troels Hansen.
I 1 1/2 år har jeg været under vingerne ved Troels. Troels er en meget kompetent coach med stor viden og engagement indenfor området. Troels er utrolig sympatisk og meget hjælpsom. Han er altid klar med gode råd og opbakning. Han stiller ikke store og urealistiske mål, og han har altid haft mig som klient i centrum. Der er hurtig responstid, og der er aldrig spørgsmål, der for ham er for dumme. Han svarer altid med stor opmærksom og kompetence. Det er tydeligt, at Troels ved hvad han taler om, det er både indenfor træning og kost. Har jeg behov for hjælp igen, så tøver jeg ikke med at kontakte Troels⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

June 17, 2023

Dygtig Coach Justfitby Troels

Med Troels ved sin side kan man altid regne med at han respondere hurtigt på ens check-ins, frustrationer og spørgsmål. Han er lyttende, sympatisk, motiverede og meget velformulerende.
Han er ekspert på sit felt og god til at dele ud af sine erfaringer, viden og metoder - efter et forløb hos Troels er videns rygsækken fyldt op, og man er fuldt ud klar til det videre forløb på egen hånd.
De største anbefalinger herfra 💪

May 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vil til en hver tid,anbefale Troels…

Vil til en hver tid,anbefale Troels Hansen,og justfit,hvis du har brug for at forløb,som enten er muskelopbygende,eller at man ønsker at forbrænde fedt…der er simpelthen styr på alt,lige fra kostplaner til træningsplaner…bliver bakken for stejl undervejs,så er der altid hjælp og hente,uanset hvor stort eller lille problemet er 💪💪
Jeg tabte 11kilo,og fortsætter med at følge planen,efter endt forløb 💪💪

May 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Personlig og dedikeret coach i særklasse.

Det bedste jeg til dato har gjort for mig selv. Startede mit forløb hos JustFit by Troels Hansen, både for at blive stærkere og få en sundere hverdag.
En uforpligtende samtale med Troels gjorde at jeg startede op med det samme. Efter blot 12 uger havde jeg nået mit mål og havde den vildeste følelse i kroppen.
Det har været og er stadig den vildeste rejse, og det er nu helt unaturligt for mig at leve som jeg gjorde før.
Troels er fantastisk, reel, nærværende og den vildeste til at videregive alt hans viden til os helt almindelige mennesker, så det er til at forstå og vedholde.
Kan jeg gøre det kan du også!! JustFit får mine bedste anbefalinger, jeg er ham evigt taknemlig.

September 30, 2022

51 år og jeg kunne

Jeg har været i et forløb hos Troels fra januar til slut september, et forløb hvor jeg ønsket at tabe mig og få mere energi. Og jeg har da aldrig fortrudt min opstart hos just fit, for hold nu op jeg er da i den grad kommet i bedre form. Min plan for at starte var at jeg var begyndt at tage nogen kilo på efter rygestop i 2021, og da jeg kunne både se og mærke at jeg var nødt til at købe tøj i større str, var jeg klar over at der skulle ske noget og at jeg ikke kunne gøre det selv. Da fik jeg anbefalet Troels og han har været så behaglig at snakke med igennem hele mit forløb, både når jeg bare syntes det hele var noget møg, og når man får de store sejre et drop i vægten, når jeg så kunne både se og mærke at mit tøj fra før jeg tog på begyndte at passe igen, ja så får jeg blod på tanden og får trænet. Samtidig er det virkelig en lækker madplan man får ved Troels, det er nemt at lave og det smager bare godt især pizza den er bare nr 1 her. Jeg skal nu selv i gang med at holde mit vægttab vedlige, 10 kilo fik jeg smidt og er blevet strammet lidt op, men med de værktøjer jeg har fået med fra Troels er jeg slet ikke i tvivl om at jeg nok skal lykkes. Tusind tak for din hjælp Troels og jeg er ikke bange for anbefale dig til andre, for du ved hvad det drejer sig om tusind tak. Hilsen Heidi Straarup

October 7, 2022

Mere end bare en coach

Jeg kontaktede Troels med det formål at opnå en højere forståelse for styrketræning og kost samt at stå i en skarpere form med mere muskelmasse.

I dag har jeg været i forløb hos Troels i 1 år, og alle ovenstående mål er fuldt ud indfriet. Troels er langt mere end bare en coach. Han er utrolig kompetent, og giver ikke kun vejledning ifm. kost og træning, men også diverse udfordringer man måtte have, som ikke er trænings- eller kostrelateret.

Efter et forløb hos Troels er jeg nu i stand til at føre de gode vaner videre og opnå resultater på egen hånd!

Jeg kan 100% anbefale Troels til enhver, der har et mål om at komme i skarpere form!

September 11, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Justfit er absolut pengene værd!

Justfit er absolut pengene værd!!
Her får man en coach som er med en hele vejen, han er ikke en som ser dette som et arbejde han blot skal tjene penge på, han er commitet hele vejen og sætter sig virkelig ind i ens behov og hvilke udfordringer man hver især har. Både min kæreste og jeg har været i forløb ved Troels og vi har kunne mærke hvordan han tager vores enkelte behov i betragtning og får vores ønsker opfyldt..
jeg har prøvet andre coaches, kurer og diverse forløb, men et forløb ved Troels har gjort jeg både har tabt fedt, bygget muskelmasse op og har kunne forblive under den ønsket vægtgrænse jeg personligt selv havde sat mig - what’s not to like??
Så skal du have en PERSONLIG træner, som tager det med personligt i højsæde og som prioritere dig? Så er det helt klart Troels du skal vælge🥳
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Her fra til en hver tid❤️

July 31, 2022

Klasse coach!

Troels er en coach, jeg helt klart vil anbefale til andre! Den måde han forklarer tingene på giver dig både forståelse, men også viden om din egen krop, så du en dag er klar til at stå på egne ben!
Lækre opskrifter
Lækre træningsplaner
Klasse coach som jeg klart ville bruge igen, hvis det skulle blive nødvendigt!

July 17, 2022

En coach uden sidestykke

Jeg har haft den fornøjelse at have Troels som coach i et 1 år. Og sikke en rejse, jeg har lært så meget og fået en bedre forståelse af min egen krop og hvordan den reagere. Troels er virkelig god til at tilrettelægge en plan så det kommer til at passe ind i ens hverdag. Derudover kommer Troels med gode tips til hvad man kan gøre, hvis man kommer til at sidde fast eller falder i.

Jeg vil klart anbefale Troels til alle dem som ønsker at opnå resultater, om det er vægttab eller muskel opbygning.
Jeg har opnået nogle resultater som jeg aldrig troede var muligt for mig, Takket været Troels og hans støtte😊.

July 6, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig godt forløb hos Troels!!

Rigtig godt forløb hos Troels!!
Altid den bedste opbakning og vejledning i forhold til kost og træning! - både når det bare går derudaf og når det indimellem bliver lidt svært
Den varmeste anbefaling til JustFit, Troels!!

July 1, 2022

Dedikeret og personlig coaching

Jeg har været under Troels vinger i fire måneder, og det har været en stor fornøjelse. Jeg har oplevet en dedikeret og seriøs coach, der med en veltilrettelagt trænings- og kostplan samt løbende justeringer, vejledning og sparring, har fået mig til at rykke mig rigtig meget både både fysisk og mentalt.

Troels har endvidere altid været på pletten med et hurtigt og personligt svar, når jeg har været i tvivl om noget ang. søvn, kost eller træning.

Troels skiller sig på mange parametre positivt ud i en branche, der desværre er domineret af selvudnævnte coaches og personlige trænere. Derfor får han og JustFit min varmeste anbefaling.

May 4, 2022

Bedste anbefaling herfra

Har været i et længere forløb hos Troels (Just Fit) på 10 mdr og det har været fantastisk. 20 kg mindre på vægten og jeg er nu langt mere glad for det jeg ser i spejlet hver dag. Jeg havde brug for en til at holde mig lidt i ørene. Motiverer mig når det haltede og sukkertrangen blev for stor. Troels har været en så god støtte og har givet mig så gode redskaber til at kunne fortsætte den gode livsstil, hvor jeg generelt bare tænker mere over hvad jeg spiser og er mere aktiv i hverdagen. Stor anbefaling herfra.

April 3, 2022

De bedste anbefalinger

Det har været en fantastisk oplevelse at være unger vingerne hos Troels;) Han er en person der altid er karl til at hjælpe dig, det er lige meget hvad det er så står han der. Troels er hurtig at besvare dine beskeder og der er altid en god forklaring med på det du spøger om. I et forløb der er gået meget op og ned i en meget travl hverdag. Med Troels med på sidelinjen har det været så nemt at komme igennem og jeg kunne nå mit mål, faktisk mere end jeg kunne have håbet på. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til Troels.

April 1, 2022

Engageret coach!

Troels er en fantastisk, behagelig coach, der altid er til at få fat på. Der er ingen dumme spørgsmål, og der bliver altid sat tid af til grundige forklaringer og brugbar feedback. Det er tydeligt at mærke, at Troels har en stor viden indenfor mange relevante områder. Ved hjælp af lækre, nemme retter og god vejledning gør Troels det nemt at være på forløb. Troels har styr på kost og træning, men der er også stor fokus på at have hovedet med i processen. Troels har ikke kun hjulpet mig med en gode fysiske resultater, men også med at opbygge gode vaner og få struktur på hverdagen. Det er tydeligt at mærke, at han brænder for det, han laver, og jeg vil anbefale ham til alle.

March 27, 2022

Perfekt coaching

Jeg sender de varmeste anbefalinger til fantastisk dygtige Troels. Han er et dejligt menneske, som brænder for det han laver, og hvor man føler sig tryg hele vejen igennem, når man er i forløb hos ham. Jeg havde ikke brug for et stort vægttab, men mere for at få en forståelse for mekanismerne i kroppen, vigtigheden af sammenhængen imellem kost, træning, søvn osv. og for at få sat en struktur i alt dette. Troels hjælp mig med at sortere i tingene, så jeg fik det med, der var relevant for mig. På denne måde blev alt mere overskueligt og nemt at gennemføre og bibeholde. Han forblev rolig, hvis jeg gik i panik, når tingene ikke rigtig vil lykkes undervejs. På denne måde fik jeg hovedet med igen og var i stand til at lære og anvende værktøjerne, som jeg har fået af ham. Han støttede mig når det var svært, glædede sig sammen med mig når tingene lykkedes og skubbede mig tilbage på sporet når jeg havde brug for det. Ved hans hjælp var jeg i stand til at opbygge en sund livsstil med gode vaner, som jeg helt naturligt fortsætter med efter 9 måneder i forløb hos ham. Tak for al din hjælp Troels!

March 14, 2022

Anbefaling

Har haft et rigtigt godt forløb hos Troels, og kan kun anbefale andre, som vil i gang med en livsstilsændring, at starte op hos Just Fit.

March 9, 2022

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look