Jeg har været i forløb ved Troels i over et år. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Ikke bare resultatmæssigt har været fedt, men hele processen om at komme i bedre og skarpere form har v... See more
See what reviewers are saying
Har efterhånden samarbejdet med en del coaches/trænere igennem min tid. Dog har jeg aldrig samarbejdet med en der er så kompetent og imødekommende som Troels. Har man et spørgsmål svare han altid h... See more
Company replied
Jeg har kørt et forløb hos Justfitby Troels ikke en gang, men to gange med tilfredstillende succes. Og det har jeg gjort forbi han er dybt kompetent og en fornøjelse at arbejde sammen med. Med Tro... See more
Written by the company
JustFit hjælper mænd og kvinder i alle aldre med vægttab, muskelopbygning og sundhed - og med at integrere sunde og holdbare vaner i en travl hverdag. JustFit har hjulpet over 1000 danskere med at komme i form og opnå en langtidsholdbar og sund livsstil.
Eskærhøjvej 35, 6100, Haderslev, Denmark
- justfit@live.dk
- justfit.dk
No recent history of asking for reviews
People also looked at
Troels' hjælp til en stærkere krop
Troels bag justfit har gjort en kæmpe forskel I min hverdag. Jeg træner crossfit og løber 6 ud af 7 dage, så jeg har fundet ud af hvor vigtig kosten er for mig. Jeg har ikke haft styr på mængder, jeg vidste jo godt hvad der var sundt og usundt, men om jeg fik tilstrækkeligt el for lidt energi i den mad jeg indtog kunne jeg ikke finde ud af. Ved hjælp fra Troels fandt jeg ud af jeg fik for lidt mad og især for lidt protein. Efter et forløb på 3 måneder er jeg endda gået ned i fedtprocent, hvilket er helt vildt fantastisk. Både da jeg i forvejen havde gennemgået et vægttab på 25 kg efter 3 graviditeter, og faktisk ikke troede min krop ville være med til mere. Jeg er super glad for jeg tog beslutningen og føler mig stærkere både i krop, men også i sind.

Reply from JustFit
Troels har reddet mit liv🌟
Troels har reddet mit liv. Simpelthen! Jeg har døjet med selvværdet og følt mig utilpas i min egen krop siden mine tidlige teenageår. Jeg sad fast i gamle møsntre og følte mig fanget i en krop fyldt med inflamation. Efter at have fulgt Troels på instrgram gennem længere tid, voksede min imponering af ham og de resultater hans klienter opnåede. Jeg tog kontakt og opstartede forløb. Det er uden tvivl det bedste jeg nogensinde har gjort. Troels er verdens bedste! Han er top professionel og så uendeligt rar, positiv, jordnær og engageret. Han er der bare altid. Han hepper, presser, guider og griber når man falder. Man føler sig i dén grad tryg og motiveret sammen med ham. Dejlig mad på kostplanen, med gode variationsmuligheder. Særlige ønsker får han tilpasset den enkeltes plan og det hele er nent og ligetil. Alt er samlet i en app og kræver ingen IT-nørd at finde rundt i. Troels er super skarp til at lærer fra sig og er altid så sød til at forklare alting. Om man ønsker vægtab, muskelopbygning, almen sundere livsstil, er udfordret grundet sygdom eller skader - så ER Troels virkelig bare dygtig! Med fokus på både fysik og den mentale del, evner han at hjælpe en med at flytte bjerge. Mit mindset har ofte været min kæphest, men med Troels ved min side er jeg stærkere og gladere end nogensinde. Han får verdens største og varmeste anbefaling fra mig🌟

Reply from JustFit
Klart den bedste beslutning!
Efter at have forsøgt at tage mig sammen til et vægttab uden held på egen hånd igennem et år, besluttede jeg at bruge Troels. Klart den bedste beslutning! Efter blot 2 måneder er jeg nede på en vægt jeg har drømt om de sidste 5 år og det bedste er at vi ikke er færdige endnu!
Nem og overskuelig kostplan og en træningsplan med et motionniveau jeg kunne være med på fra start. Det hele samlet samme sted i en App hvor det ikke kræver IT-baggrund for at være med.
Lækker mad, let at lave og kræver ikke en masse special butikker at være med på. Selv som kræsenpind bliver man mæt, da det er muligt at vælge ting fra man ikke bryder sig om.
Troels er let at få fat på og kommer altid med gode og brugbare svar, så ikke man føler sig overladt til sig selv. Sågar på de mest tosset tidspunkter oplever jeg svar inden for meget kort tid.
Thumbs up og KÆMPE anbefaling herfra!

Reply from JustFit
En fantastisk mann med hodet
En fantastisk mann med hodet, hjerte og ikke minst kompetanse på plass. En som lytter, forstår og er alltid klar på å dele kunnskap, ikke bare en mat/treningsplan. Her får du ikke bare en coach men du føler også du får en venn med på forløpet. En mann som virkelig vet hva han holder på med og som gir det lille ekstra.
Varme anbefalinger helt fra Norge🇳🇴

Reply from JustFit
Fuldt ud tilfreds forløb ved Troels
Jeg har aldrig været i et forløb før, men blevet anbefalet Troels. Så jeg kontaktet Troels og det hele blev sat i gang. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Selvom corona kom kort efter jeg var startet, så var Troels god at guide en og opmuntrer en! Jeg har aldrig fortrudt at jeg startede ved Troels, da jeg med det samme kunne mærke at han var den rigtige coach for mig. Han står klar til at hjælpe en med det samme, og få en på rette fod igen. Hvis man vil gøre noget godt for sig selv, som at komme i bedre form eller andre grunde så er Troels den helt rigtige at kontakte! Han sætter dig i fokus og har helt aldeles styr på hvad han laver.
Jeg giver 5 stjerner 👏🏻

Reply from JustFit
Top professionel og helt igennem…
Top professionel og helt igennem jordnær coach! ✨
Jeg har været igennem så mange forskellige online forløb og intet blev bare til det jeg ønskede inderst inde. Jeg fandt frem til Troels (Justfit) på Instagram og fulgte med et stykke tid og til sidst besluttede jeg at det skulle være og at jeg ville give det en sidste chance! Jeg har været i forløb hos Troels i over et halvt år nu og jeg er aldrig nået så langt i en livsstilsændring som jeg er her. Jeg får alt det jeg manglede hos de andre online coaches jeg har været igennem. I forhold til alt det praktiske hos hos Troels har man en app hvor både jeg og Troels kan følge med i selve processen og hvor kostplanen også ligger, alt hvad jeg skal bruge 1. Sted. Troels er top professionel og engagerer sig for sine klienter med alt hvad man nu skal have arbejdet på. Mit ønske til forløbet var er vægttab, men udover det har jeg skullet arbejde en del med min psyke og det har Troels også hjulpet mig med, udover det har jeg fået en kæmpe forståelse for kroppen og mad altså en kæmpe læring som jeg kan tage med og bruge resten af mit liv! Jeg vil til hver en tid anbefale Troels som coach hvis man ønsker en livsstilsændring og ikke bare en kur! Han er virkelig dygtig til sit arbejde, helt nede på jorden og altid positiv, og der er plads til det hele. Forløbet bliver designet helt så det passer til din hverdag og hvad man godt kan lide af madvarer! jeg stoler fuldt ud på ham og hans evner. Kæmpe og varm anbefaling herfra! 💪🏼

Reply from JustFit
Top professionel og helt nede på jorden!
Har gået med tankerne om at skulle prøve at ha en coach ved min side som kunne skubbe mig i den rigtige retning med bla. kosten. Har trænet i nogle år selv, men synes ikke rigtig at jeg flyttede mig nogle steder i forhold til den tid jeg bruger i centret. Har fulgt Troels igennem noget tid på Instagram, må sige at han virkede som den eneste som jeg tænkte, hvis det skulle være, så skulle det være ham! Vi startede forløbet for 4mdr siden, og må bare sige.. Han er yderst professionel og han er der bare for dig hele tiden, er virkelig nede på jorden og har altid et ærligt svar på alting 😊 Han er ikke bare en coach, føler mere at jeg har fået en ven. Om det er stort eller småt, uanset hvornår man har brug for hjælp, så er han altid hurtig med et svar. Han gør meget ud af at man lærer noget, så man kan klare sig selv i fremtiden. Han er min første coach, men han bliver helt sikkert osse den eneste. Kan klart anbefale ham til alle der overvejer at komme igang eller bare er gået i stå, som jeg gjorde 👌

Reply from JustFit
Professionel, positiv og helt igennem en fin fyr.
Jeg har kun rosende ord, omkring Troels. For det første så har han virkelig styr på alt mht. vægttab, muskelopbygning og generel sundhed. Jeg syntes at hans planer er nemme at følge, da de er tilpasset lige netop til mine behov.
Men vigtigst af alt, så er han simpelthen så rar og positiv. Han svarer med samme, hvis man har spørgsmål og har altid en god forklaring klar.
Jeg kunne ikke være nået til der hvor jeg er idag uden ham.
Største respekt herfra.

Reply from JustFit
Forandringer der kan mærkes i kroppen, I hovedet og I hjertet
Troels er en fantastisk coach, som virkelig kan anbefales🌟! Han er imponerende faglig kompetent, og kan ofte give dig svar på de spørgsmål du ikke selv kan finde svarerne på. Hos Troels, lærer du meget om dig selv og din krop og ikke mindst dit mindset, og der sker virkelig forandringer.😍 Han er nede på jorden, fortæller ærligt tingene som de er, og så kan han flytte folk som ingen anden.
Jeg selv er blevet meget stærkere, fået en langt bedre kondition, og et forbedret forhold til mad og min krop. Troels er min første coach som jeg har haft så stor tillid til fordi han bare er så dygtig.
Derfor bliver han også min sidste coach for ham vil jeg ikke af med igen !🌟