Jeg deltog i kurset 'Grundlæggende Krisepsykologi' og kan varmt anbefale det. Kurset giver en solid og praksisnær forståelse af, hvad det vil sige at være i krise, samt konkrete redskaber til, h... See more
See what reviewers are saying
Zigge og Henrik er levende i deres undervisning og som kursist inddrages du med dine erfaringer. Jeg kan varmt anbefale Kantpysk som kursus udbyder. Tak for godt kursus. Mvh Bjørn M
Company replied
Ziggie og Henrik er nogen helt utrolig undervisere, man deltager fordi man har lyst til at udvikle sig og man går derfra med endnu mere lyst, efter alt den læring. Der skabes et så godt, trygt og... See more
Company replied
Ziggie og Henrik er nogle meget kompetente og nærværende undervisere. De formår at skabe et trygt rum for deltagerne i undervisningen, så deltagerne tør at være åbne og bruge sig selv. Højt fagligt... See more
Company details
Written by the company
KANT PSYK er krisepsykologi som aldrig før. Du får kursusoplevelser fra øverste hylde og vigtig viden du ikke kan læse dig til. Vi er kendt for at levere svært tilgængeligt stof i øjenhøjde og med praksis for øje. Det betyder at du kan gå hjem fra vores kurser og anvende de nye kompetencer med det samme. For os er det en æressag, at vi kan gøre en forskel for dig i dit arbejde. Derfor får du ikke udelukkende teori men i høj grad også metoder, teknikker og redskaber, så du er klar til at gå hjem og gøre den forskel for andre, du drømmer om. Vi moderniserer krisepsykologien, fjerner berøringsangsten og inviterer mere til handling end andre ville gøre. Velkommen indenfor i mørket, hvor inspirerende undervisning med tårnhøj faglighed guider dig gennem krisepsykologiens landskab.
Hovedgaden 55C, 2970, Hørsholm, Denmark
- mail@kantpsyk.dk
- kantpsyk.dk
No history of asking for reviews
Et super godt kursus med rigtig gode…
Et super godt kursus med rigtig gode undervisere.
Kan kun anbefales.

Reply from KANT PSYK
Meget lærerigt og praksisnært!
Kære Ziggie og Henrik. Tak for nogle virkelig spændende, lærerige og hyggelige kursusdage. Jeres måde at undervise på er levende og fængende, og jeg oplevede det særligt meningsfuldt, at vi hurtigt selv fik lov til at prøve kræfter med debriefing metoden. Jeg håber, jeg får muligheden for at deltage i nogle af jeres andre kurser.

To fantastisk gode undervisere
To fantastisk gode undervisere, der er i stand til at formidle viden på en måde, som kun få kan. Ziggie og Henriks tilgang er unik, spændende, realistisk og meget fængslende. De er begge personlige og humoristiske i deres undervisning, og der er mange gode praktiske øvelser og refleksioner i undervisningen. De giver oveni viden, som man ikke kan læse sig til, men kun erfare sig til, hvilket er så stor en del af uddannelsen.
Jeg har været til tre kursusforløb, og jeg har glædet mig til alle tre.

KANTPSYK DEFUSING OG DEBRIEFING KURSUS
Jeg har lige afsluttet et 2 dages kursus i Defusing og Debriefing og kan på det varmeste anbefale dette kursus. Med konkrete og virkelig brugbare metoder og teori er vi blevet ført igennem 2 vel strukturerede dage og klædt vanvittigt godt på! Ziggie og Henrik er engagerede, sympatiske, stærke fagligt og danner en professionel ramme, som føles tryg og inspirerende og vel funderet.Det udleverede kursus materiale er enormt informativt og brugbart - også på sigt som en opslagsbog.

Reply from KANT PSYK
Et rigtig godt og gennemført kursus
Et rigtig godt og gennemført kursus. Virkelige dygtige og engagerede undervisere. Kan varmt anbefales og er bestemt ikke kedeligt. 2 gode dage hvor udbyttet er 100 %.
Bør måske også sige at det var kurset defusing og debriefing med Henrik og Ziggie :-)

Reply from KANT PSYK
Bedre rustet til nye udfordringer
Kære Ziggie og Henrik,
Tusinde tak for et par lærerige dage på jeres kursus i Defusing og Debriefing. Med jeres inspirerende, velfunderet, solide erfaring og praksisnære metode føler jeg mig bedre rustet og motiveret til opgaven som gruppeleder. I skaber et trygt og tillidsfuldt rum med plads til forskelligheder og spændende processer. I har mine varmeste anbefalinger!!
Bedste hilsener, Rikke

Fantastisk underviser
Fantastisk underviser, meget kompetente begge to, samt suppleret de hinanden super godt.

Reply from KANT PSYK
Jeg har netop afsluttet et fire dages…
Jeg har netop afsluttet et fire dages kursus i struktureret krise- og traumebehandling ved Kant Psyk. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre, da det i den grad lever op til det, som loves. Tak for indsigt i en spændende og virksom metode i et trygt rum.

Reply from KANT PSYK
Et inspirerende kursus som gør en forskel - såvel fagligt som menneskeligt.
Jeg har i denne uge deltaget i et traumebehandlingskursus hos Kant Psyk, og det har været en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse. De to undervisere på kurset, Ziggie og Henrik, var dygtige, engagerede, indlevende og helt igennem inspirerende - man mærker tydeligt at de brænder for lige netop dét som der undervises i. Deres passion og faglige styrke var af mærke under hele forløbet. En særlig tak til jer!
Fra kurset tager jeg metodisk - og faglig indsigt med hjem, som jeg glæder mig til at dele med vores beboere såvel som kollegaer. Jeg er taknemlig for at have fået udvidet “værktøjskassen”, og har allerede en vision for hvordan dette kan bidrage til/implementeres i mit daglige arbejde med voldsramte kvinder, mænd og deres medfølgende børn.
Jeg ser allerede frem til de næste to kursusdage i Januar 2026. Kant Psyk - Ziggie og Henrik - får de allervarmeste anbefalinger herfra.
De bedste hilsner
Christina Pasbjerg - Socialrådgiver // Krisecenter.

Inspirerende kursus.
Jeg har haft 4 helt igennem fantastiske og intensive dage, hvor jeg virkelig har mærket mig selv på en ny måde. Forløbet har givet mig en oplevelse udover det sædvanlige – både på det personlige plan og gennem den undervisning, som var inspirerende, nærværende og langt mere givende end jeg havde turdet håbe på.
Derudover har jeg mødt en masse søde og hjertevarme mennesker, som har gjort dagene endnu mere mindeværdige. Det har været et trygt, lærerigt og berigende rum, som jeg varmt kan anbefale til alle, der ønsker at udvikle sig selv og få en oplevelse man aldrig glemmer. 😊

Reply from KANT PSYK
Et kursus der gør en forskel – både fagligt og menneskeligt
Jeg har deltaget i et traumebehandlingskursus hos Kant Psyk, og det har været en virkelig berigende oplevelse. De to undervisere var både dygtige, engagerede og indlevende – man mærker tydeligt deres faglige styrke og passion for emnet.
Kurset har givet mig både faglig og metodisk indsigt, og jeg er taknemmelig for at kunne tilføje denne metode til min “værktøjskasse”. Metoden kommer uden tvivl til at hjælpe de voldsramte kvinder og mænd, jeg møder i mit arbejde.
Jeg ser allerede frem til de næste to kursusdage i januar. Kant Psyk – Henrik og Ziggie – får mine allervarmeste anbefalinger.
De bedste hilsner
Jeanette – socialrådgiver på krisecenter

Reply from KANT PSYK
Forhåbentlig et længere varende bekendtskab…
Har netop afsluttet fire intensive dage med Ziggie og Henrik. De formår at skabe trygheden, så man åbner op og virkelig får mærket metoden på egen krop. Super fed oplevelse. De og kurset har mine varmeste anbefalinger - om du er pædagog, socialrådgiver osv det giver noget til alle!

Varm varm anbefaling
Helt fantastisk kursus i krise- og kollegastøtte med konkrete og virkelig brugbare metoder til at hjælpe kolleger med stort og småt. Kan varmt anbefales! Ziggie og Henrik er dygtige formidlere, og man føler sig tryg ved at deltage og dele oplevelser med de andre kursister.

Reply from KANT PSYK
To vildt inspirerende og lærerige kurser
Vi har i vores kriseteam været på to kurser med KANT PSYK. Det har været virkeligt godt og lærerigt og kan
varmt anbefales - det er praksisnært og de mindre hold gør, at der er rum for fordybelse og plads til at bevæge sig ud øvelser i et trygt rum!

Reply from KANT PSYK
Har lige været afsted på Krise- og…
Har lige været afsted på Krise- og Kollegastøtte kurset, som jeg kun har de varmeste anbefalinger til. Det er anden gang at jeg har fornøjelsen af at være med på et af Henrik og Ziggies kursuser, hvilket igen bekræfter mig i deres fremragende, nærværende og faglige undervisning.

Kan varmt anbefales :)
'Krise- og Kollegastøtte'-kurset er virkelig godt! Du kommer derfra med helt konkrete redskaber til at kunne gennemføre hjælpende samtaler og psykologisk defusing og debriefing. Der er god tid til værdifulde øvelser i mindre grupper, inspirerende eksempler og samtaler undervisere og kursusdeltagere imellem.

Rigtig spændende kusus
Rigtig spændende kursusdag med en masse brugbar praksisnær viden om, hvordan man bedst hjælper mennesker i sorg og kriser. Også virkelig dygtige og søde formidlere.

Virkelig spændende
Virkelig spændende, velforberedt og nærværende kursus. Det var tydeligt, at Ziggie og Henrik har virkelig meget viden inden for deres felt og de er meget gode til at videreformidle det. Jeg lærte rigtig meget og gik der fra med virkelig god energi.

Reply from KANT PSYK
Meget spændende og praksisnært kursus
Meget spændende og praksisnært kursus. God variation i indhold.

Reply from KANT PSYK
Super kursus i defusion og debriefing
Meget velforberedte og strukturerede undervisere.
God indføring i metoden, der især læres igennem praktiske øvelser.
Trygt læringsrum.
Jeg føler mig klar til at lave både defusion og debriefing.