Jeg deltog i kurset 'Grundlæggende Krisepsykologi' og kan varmt anbefale det. Kurset giver en solid og praksisnær forståelse af, hvad det vil sige at være i krise, samt konkrete redskaber til, h... See more
See what reviewers are saying
Zigge og Henrik er levende i deres undervisning og som kursist inddrages du med dine erfaringer. Jeg kan varmt anbefale Kantpysk som kursus udbyder. Tak for godt kursus. Mvh Bjørn M
Company replied
Ziggie og Henrik er nogen helt utrolig undervisere, man deltager fordi man har lyst til at udvikle sig og man går derfra med endnu mere lyst, efter alt den læring. Der skabes et så godt, trygt og... See more
Company replied
Ziggie og Henrik er nogle meget kompetente og nærværende undervisere. De formår at skabe et trygt rum for deltagerne i undervisningen, så deltagerne tør at være åbne og bruge sig selv. Højt fagligt... See more
Company details
Written by the company
KANT PSYK er krisepsykologi som aldrig før. Du får kursusoplevelser fra øverste hylde og vigtig viden du ikke kan læse dig til. Vi er kendt for at levere svært tilgængeligt stof i øjenhøjde og med praksis for øje. Det betyder at du kan gå hjem fra vores kurser og anvende de nye kompetencer med det samme. For os er det en æressag, at vi kan gøre en forskel for dig i dit arbejde. Derfor får du ikke udelukkende teori men i høj grad også metoder, teknikker og redskaber, så du er klar til at gå hjem og gøre den forskel for andre, du drømmer om. Vi moderniserer krisepsykologien, fjerner berøringsangsten og inviterer mere til handling end andre ville gøre. Velkommen indenfor i mørket, hvor inspirerende undervisning med tårnhøj faglighed guider dig gennem krisepsykologiens landskab.
Hovedgaden 55C, 2970, Hørsholm, Denmark
- mail@kantpsyk.dk
- kantpsyk.dk
No history of asking for reviews
Kompakt kursus i Akut Krisehjælp – værdifulde værktøjer til 1. krisesamtale
Jeg deltog i min egenskab af psykoterapeut på en-dags kurset i Psykisk Førstehjælp aka Akut Krisehjælp faciliteret af KantPsyk, og det var en utrolig intens og lærerig oplevelse. Ziggie og Henrik er begge erfarne og uber professionelle krisepsykologer, og de formåede at gøre komplekse psykologiske begreber og modeller letforståelige på en engagerende måde. Tiden fløj afsted, og jeg gik derfra med en langt dybere forståelse for, hvordan man bedst kan støtte mennesker i akut krise efter voldsomme oplevelser som vold, trusler eller tab. Kurset giver værdifulde, konkrete værktøjer til at holde den første støttende krisesamtale, og det er en uvurderlig ressource for alle, der arbejder med mennesker. Kan varmt anbefales – spændende, lærerigt og meget vigtigt!

Den bedste kursusdag længe
Jeg var på dagskursus hos Ziggie og Henrik om Akut Krisehjælp.
Det var den bedste kursusdag i mange år. Jeg havde brug for et brush up på den akutte krisesamtale og jeg fik absolut dét, som jeg kom for og mere til.
Ziggie og Henrik er rigtig gode sammen og super dygtige til at formidle på en spændende måde. Jeg kommer helt bestemt igen :-)

Meget professionelle undervisere
Meget professionelle undervisere. Fik det teoretiske stof gjort meget nærværende og anvendeligt.

Reply from KANT PSYK
Fantastisk kursus i traumebehandling!
Jeg har lige været på kurset "Traumebehandling" og det kan klart anbefales! Høj faglighed og spændende undervisning indenfor psykotraumatologi!
Underviserne har stor faglig dygtighed og formår at guide dig igennem metoderne på en god måde.
Det er ikke sidste gang jeg skal på et kursus ved KANT PSYK.

Reply from KANT PSYK
Jeg var på et to dages kursus i…
Jeg var på et to dages kursus i debriefing og defusing.
Det var med høj faglighed, en god vekslen mellem teori og praksis, gode rammer og tryg stemning.
Kan klart anbefales 😊

Reply from KANT PSYK
Super professionelle undervisere samt…
Super professionelle undervisere samt meget gavnligt og lærerigt kursus.
Under hele kursuset får du den bedste behandling hvor du møder meget kompetente undervisere som sikre sig at du kommer igennem kurset med forståelse og tilliden i at kunne bruge det i eget fag.
Kun positive ord herfra.

Reply from KANT PSYK
Meget professionelt og lærerigt.
Meget professionelt og lærerigt.. man bliver taget i hånden og lærer den strukturerede tilgang til afdækning af et traume, og hvordan vi kan hjælpe klienten med at kunne håndtere dette...

Praksisnær læringstilgang
Praksisnær læringstilgang, hvor alt bliver meget konkret, baseret på cases. Henrik og Ziggie er erfarne ift. at holde gode kurser, og jeg glæder mig allerede til jeg skal afsted igen, som en del af min videre uddannelse i psykotraumatologi. De varmeste anbefalinger her fra.

Reply from KANT PSYK
Kort og godt et helt fantastisk kursus…
Kort og godt et helt fantastisk kursus i Krise- og Kollegastøtte. Vanvittigt spændende og helt utroligt, hvad man kan lære på 7 dage. Undervisningen er en god blanding af teori, baggrundsviden og masser af øvelse. Meget intensivt, men et fantastisk værktøj til at hjælpe kolleger og andet godtfolk.
Et utrolig dygtigt makkerpar til at undervise.
Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg kan komme afsted.

Ærligt og dybdegående
Ziggie og Henrik gør det igen. Hudløst ærligt deler de af deres store erfaring og viden. Gør det muligt for os alle at se ind i os selv og blive nysgerrig på andre. Med simple værktøjer og gode øvelser gør de det muligt, at blive klogere på hvordan et enkelt spørgsmål kan ændres så det bliver til en dybdegående viden om andre.

Defusing og Debriefing - varm anbefaling
Jeg var på Defusing og Debriefing kursus med Ziggie og Henrik, og jeg kan varmt anbefale kurset. Kursets indhold var med en rigtig høj faglighed, og Ziggie og Henrik var gode til at strukturere kurset og formidle indholdet, så det blev levende og spændende. Jeg følte mig helt tryg og meget inspireret undervejs, og jeg glæder mig til at skulle anvende det i praksis på mit arbejde.

Reply from KANT PSYK
Det var en virkelig lærerig oplevelse…
Det var en virkelig lærerig oplevelse at være med på kursus i Defusion og Debriefing. Så velstruktureret og gennemført med yderst relevant indhold. Deltagerne er meget engagerede i undervisningen. Jeg føler mig klar til at benytte deres metoder.

Fantastisk kursus
Krise-og kollegastøtte kurset kan varmt anbefales til alle der har brug for at kunne tage samtalen om stress eller krise med en kollega. Man får både en vigtig baggrundsviden om tankeprocesser m.m og konkrete metoder/værktøjer med hjem.
Undervisningen er uhøjtidelig og nærværende - med konkrete eksempler og tid til selv at øve sig på teknikkerne.

Super professionelt kursus!
Ud over at være et super spændende kursus, med to meget kompetente kursusholdere, er det også en virksomhed med styr på proceskommunikation. Så ud over at jeg har lært nogle solide værktøjer, jeg trygt kan bruge i skarpe situationer, har det været en god læringsproces hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

Tur-Retur fra Nordjylland til Kbh
Tur-Retur fra Nordjylland til Kbh tager jeg gerne igen i dag hvis dagene bliver mindst lige så gode som de sidste 2 dage med Defusing/Debriefing. Hold da op !! Sikke en masse viden og dygtighed samlet på et sted. Ziggie og Henrik er yderst professionelle og med sin meget autentiske væremåde er de dygtige til at lære fra sig. Respekt her fra og kæmpe tak <3 Jeg håber vi ses til flere dage efter sommerferien. Vh Asia

Reply from KANT PSYK
Et yderst givende kursus.
Et fantastisk kursus er gennemført. Desværre. Jeg kunne godt have brugt meget mere i Krise og kollega støtte. Kurset giver nogle super gode værktøjer, som er serveret af 2 yderst kompetente og dygtige mennesker. Deres samspil er meget unikt, hvilket gør undervisningen let og levende. De har en ping pong, som jeg ikke har oplevet før. Deres måde at servere deres budskab er helt specielt og man føler sig godt klædt på, når kurset er overstået. Man får lyst til at vide meget mere.
Nu kan jeg så glæde mig til kurset defusing og debriefing.
Stort tak for nogle gode dage 👍

Struktureret og veltilrettelagt kursus
Struktureret og veltilrettelagt kursus.
God balance mellem introduktion til model og træning.

Reply from KANT PSYK
Super godt kursus i traumebehandling
Jeg har gennemført kursus i traumebehandling- jeg kan varmt anbefale dette kursus da det klæder en på til at gå igang med traumebehandling på en struktureret måde - Henrik og Ziggi er dygtige til at formilde teori og metode. De har lavet et fedt program for de 4 intensive kursusdage😊

Fantastisk kursus
Jeg har netop deltaget på kurset Traumebehandling - Struktureret Krise og Traumebearbejdning - et spændende, lærerigt og vigtigt kursus.
Både Henrik og Ziggie er fantastiske gode formidlere, og de gør kompleksstof både håndgribeligt og forståeligt.
Jeg har fået nye brugbare redskaber med hjem, som jeg allerede har brugt.
Kan varmt anbefales - og det er ikke sidste gang jeg tager kursus hos KANT PSYK.
Psykoterapeut Birgitte

Traumebehandlingskursus - kan varmt anbefales
Jeg har lige været på 4 intensive dage på traumebehandlingskursus hos KANT PSYK med Ziggie og Henrik som underviser, hvilken de igen gør kurset meget håndgribeligt og struktureret, man kan mærke deres tilgang til faget som er på meget højt niveau. Det er 5. gang jeg deltager på kursus hos dem og helt sikkert ikke for sidste gang og som sædvanligt kom jeg hjem med masser nye værktøjer rigere og ikke mindst mødet med andre engageret kursister som gør kurset endnu mere værdifuld. Tak for det.
Kan varmt anbefales