Jeg deltog i kurset 'Grundlæggende Krisepsykologi' og kan varmt anbefale det. Kurset giver en solid og praksisnær forståelse af, hvad det vil sige at være i krise, samt konkrete redskaber til, h... See more
See what reviewers are saying
Zigge og Henrik er levende i deres undervisning og som kursist inddrages du med dine erfaringer. Jeg kan varmt anbefale Kantpysk som kursus udbyder. Tak for godt kursus. Mvh Bjørn M
Company replied
Ziggie og Henrik er nogen helt utrolig undervisere, man deltager fordi man har lyst til at udvikle sig og man går derfra med endnu mere lyst, efter alt den læring. Der skabes et så godt, trygt og... See more
Company replied
Ziggie og Henrik er nogle meget kompetente og nærværende undervisere. De formår at skabe et trygt rum for deltagerne i undervisningen, så deltagerne tør at være åbne og bruge sig selv. Højt fagligt... See more
Written by the company
KANT PSYK er krisepsykologi som aldrig før. Du får kursusoplevelser fra øverste hylde og vigtig viden du ikke kan læse dig til. Vi er kendt for at levere svært tilgængeligt stof i øjenhøjde og med praksis for øje. Det betyder at du kan gå hjem fra vores kurser og anvende de nye kompetencer med det samme. For os er det en æressag, at vi kan gøre en forskel for dig i dit arbejde. Derfor får du ikke udelukkende teori men i høj grad også metoder, teknikker og redskaber, så du er klar til at gå hjem og gøre den forskel for andre, du drømmer om. Vi moderniserer krisepsykologien, fjerner berøringsangsten og inviterer mere til handling end andre ville gøre. Velkommen indenfor i mørket, hvor inspirerende undervisning med tårnhøj faglighed guider dig gennem krisepsykologiens landskab.
Hovedgaden 55C, 2970, Hørsholm, Denmark
- mail@kantpsyk.dk
- kantpsyk.dk
No history of asking for reviews
Jeg har lige gennemført mit første…
Jeg har lige gennemført mit første kursus hos KANT PSYK. Kurset handlede om traumebehandling. Det har helt sikkert været en meget positiv oplevelse og Ziggie og Henrik var meget nærværende og hele tiden til rådighed, når der var brug for at hjælp eller svar på spørgsmål. Samtidig var de skarpe til at formidle deres undervisning, så det var nemt at tilgå og forstå. Et mega fedt, lærerigt og intenst forløb, som jeg helt sikkert kan bruge fremadrettet i mit arbejde og min egen praksis.

Traumabehandling i høj klasse
Traumabehandling
Første gang jeg har deltaget på kursus ved Kant Psyk hvilket har givet lyst til at deltage på flere kommende kurser der kommer fra dem.
Kurset var meget metode praksis rettet hvilket gør, at jeg nu står med en oplevelse, straks at kunne praktisere denne metode.
Ziggie og Henrik skabte fra start et trygt og tillidsfuld rum, hvor der var plads til at fejle og se/opleve læringen i dette
Jeg vil varmt anbefale at deltage i deres kurser

Har lige været på Traumebehandling KANT PSYK
Har lige været på Traumebehandling her maj 2024.
Og i Januar 2023 deltog jeg i krise og kollegastøtte.
Virkelige gode og lærerige kurser, Ziggie og Henrik Gør selv noget der kan forekomme kompliceret til forståelige metoder.
Det er grunden til, at man ikke kan lade vær med at komme på kursus igen ....... Tøv ikke.

ER DU I TVIVL SÅ GØR DET
ER DU I TVIVL SÅ GØR DET.
Tag på kurser hos KANT PSYK og lad dig inspirerende af læring på en måde, der bare giver lyst til meget mere viden.
Efter at have deltaget på flere af kant psyk kurser vil jeg på det varmeste anbefale at tage deres kurser.
Mit først kursus var Beredskabs psykologi, så var der ingen vej tilbage. Næste kursus blev egenomsorg, som alle skulle tage på og lærer “hvordan passer jeg bedre på mig selv” og sidst men ikke mindst 4 dages intensiv Struktureret krise og traumebehandling i Vejle.
Du bliver på alle kurser fyldt op med viden og faglighed på et niveau der skal opleves.
Alt gjort med varme, humor og respekt for mennesker, i en sådan grad, at lysten til mere viden fra Kant psyk’s side fortsætter.
Af hjertet tak og på gensyn.
Rubin begravelser v/ Anna Rubin

Reply from KANT PSYK
Tak for nogle rigtig gode kurser
Har deltaget i flere kurser hos KANT Psyk og har alle gange været meget tilfreds med kursernes indhold og ikke mindst Ziggie og Henriks behagelige og grundige formidling. Kurserne er metoderettet og tager blandt andet udgangspunkt i de to underviseres mange års erfaringer, hvilket gør det enormt praksisrettet.
- Natascha, psykolog

Anmeldelse af Kant Psyk kurset Traumebehandling
Er netop på vej hjem efter fire intensive dage på kurset “Traumebehandling” og kan kun give mine varmeste anbefalinger af både kurset, metoden og ikke mindst underviserne.
At jeg efter fire dage oplever mig i stand til at mestre Struktureret Krise- og Traumebearbejdning og integrere metoden i mit daglige arbejde er yderst tilfredsstillende både professionelt og personligt.
Jeg glæder mig til at deltage på flere Kant Psyk kurser og håber mange andre vil give sig selv samme berigelse.
De bedste hilsner Sofie Cauchi / BackUp Cph.

WOW et fedt kursus
WOW et fedt kursus! Har lige deltaget i deres kususforløb 'Psykisk førstehjælp, defusing og debriefing' og er virkelig blevet beriget med stærk faglig viden samt konkrete værktøjer til videre brug. Underviserne Henrik og Ziggie er mega gode til at kommunikere, være nærværnede, give fyldestgørende svar som er bakket op med kompetent viden.
Sidder kun tilbage med en følelse af at dagene gik hurtigt (fordi det var spændende), har fået meget med hjem i rygsækken og tænker på hvornår jeg skal have flere kursuser fra dem :-)

Reply from KANT PSYK
Det var et par gode dage på et godt…
Det var et par gode dage på et godt kursus. Behageligt og lærerigt.

Reply from KANT PSYK
Rigtigt godt kursus i psykologisk debriefing
Jeg har gennemført kurset i psykologisk debriefing, og det levede op til alle forventninger.
Kurset var meget praktisk orienteret, så vi fik både en masse viden og praktiske værktøjer med os. Det gjorde det nemt at tænke debriefing formen ind i vores specifikke hverdag.
Der var både plads til humor, dyb faglighed og ikke mindst et par aha-oplevelser undervejs.

Reply from KANT PSYK
Det var så spændende og lærerigt
Det var så spændende og lærerigt.
Der er hands on med det samme.
Ziggi og Henrik er mega dygtige og fantastiske til at lære fra sig.
Det kræver også lidt af en selv. Men det hele foregår i trygge rammer…..så no worries.
Der er også en god portion humor.

Varm anbefaling
Jeg har deltaget på 2 af Ziggie og Henriks kurser og kan i særdeleshed varmt anbefale "defusing & debriefing". Her får man, på virkelig kort tid, tilegnet sig konkrete metoder, på en levende og brugbar måde. Det har været utroligt givtigt og energigivende at deltage!

Kære undervisere
Kære undervisere
Tusind tak for et kanon kursus. Jeg brugte det lærte allerede første arbejdsdag, hvor jeg brugte teknikken defusing på en gruppe medarbejdere. Det med stor succes og derfor kan jeg sige at netop jeres måde at undervise på gjorde det meget let for mig at udføre det i virkelig praksis.
Tak herfra

Fremragende 👌
Har netop afsluttet kurset “psykologisk defusing og debriefing”. Det er uden sammenligning det mest relevante og det bedste kursus jeg har deltaget på i de senere år. Det er et hands-on kursus hvor man får lov at arbejde med teknikkerne omkring gruppedynamik og meget mere.
Det kan klart anbefales at tage dette kursus.
Det er anden gang jeg deltager på et KANT PSYK kursus men forhåbentlig ikke sidste gang. Ziggie og Henrik har en fremragende måde at gribe undervisningen an på 👍👌

Top proffesionelt
Dygtigere mennesker indenfor deres fag finder man ikke. Kurserne så vigtige og brugbare. ALLE burde unde sig selv deres kurser.

Krise- og kollegastøtte
Det bedste kursus jeg har deltaget i, men 2 undervisere som kan deres kram, og som på en meget faglig og spændende måde, har fået mig til at være tryg i krise- og kollegastøtte på det fagligt på arbejde og privat.

Reply from KANT PSYK
Jeg har taget en del kurser ved Henrik…
Jeg har taget en del kurser ved Henrik og Ziggie, og det har HVER gang været en lærerig oplevelse.
Stoppet bliver leveret på en let forståelig måde, uden at gå på kompromis med fagligheden.
Kurserne har for mig betydet, at jeg er fagligt bedre rustet i mit arbejde, og personligt langt bedre til at passe på mig selv.

Reply from KANT PSYK
Kurser v/Ziggi og Henrik er magisk.
Kurser v/Ziggi og Henrik kan virkelig anbefales også deres nye online kurser som kan ses igen og igen.
Ziggie og Henrik kan virkelig noget magisk sammen indenfor krise/traumeområdet. De er inspirerende undervisere som kan omsætte teori til en praktisk man kan bruge i ens krisesamtaler.

Reply from KANT PSYK
KANT PSYK er noget helt særligt
KANT PSYK er noget helt særligt.
Jeg har nu deltaget i 2 af Deres on-line kurser og de er fantastiske ! Kursus når du har tid - nemme at gå til og fra.
Omfattende kursusmateriale og let forståeligt . Jeg kan varmt anbefale KANT PSYK.

Nærværende og aktive undervisere
Jeg har deltaget på 3 af Kant Psyk kurser. Jeg oplevede ved alle 3 en stor professionalisme fra Ziggie og Henrik. Der var plads til at være mig selv med det jeg kunne byde ind med. Stoffet bliver forklaret og gennemgået yderst professionelt og gjort let fordøjeligt. Henrik og Ziggie lægger desuden stor vægt på skabe et undervisningsmiljø, med plads til dialog og individualitet, hvilket giver deres kurser det mere dybde. Jeg ville elske at komme igen.

Reply from KANT PSYK
KANTs kurser kan virkelig anbefales
Jeg har deltaget i flere af KANTs kurser og de kan virkelig anbefales. Ziggie og Henrik har mange års erfaring indenfor krise/traumeområdet. De er inspirerende undervisere. Og så har de formået at komprimere kompleks fagligt stof til overskuelige metoder. Metoder, der indarbejdes undervejs og som jeg siden har draget stor nytte af i mit virke som psykolog.
Mvh
Anne-Sophie Gravesen