Karens Univers Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

God kundeservice. Der svares hurtigt. Smuk lille bog. Ikke så meget du selv kan læse. Ved hjælp af QR koder er det muligt ar få glæde af musik, historier og små mentaltrænings historier som kan bruge... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Hjemmeside, alt for besværlig at benytte, bliver sendt videre til en engelsk side.. Smidt af utal af gange. Måtte have både Pc + tlf. for at kunne download meditationen den 3-10 år.... Kunne ikke spil... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nem bestilling, hurtig levering og en fantastisk bog med sange og meditation. Mit barnebarn på knap 3 år har længe været mellem 3/4 og 1,5 time om at falde i søvn om aftenen, og første aften med bogen... See more

Company replied

1. Childrens Book Store
  2. Book Publisher
  3. Mediation Service

Written by the company

Karens Univers er et magisk og spirituelt univers for både voksne og børn. Her kan du finde børnebøger, børnesange, meditationer og inspiration til et liv i balance.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har stadig ikke modtaget en mail…

Jeg har stadig ikke modtaget en mail med min plakat 😟

March 28, 2023

Hej Nina,
Jeg har sendt dig en mail d. 4/4, men jeg har ikke hørt tilbage fra dig?

Ifølge vores system er der sendt en plakat til dig d. 29/3 (dette sker automatisk), men der må jo tydeligvis være sket en fejl når du ikke har modtaget noget.

Jeg har sendt dig endnu en mail i dag for at forsøge at komme i kontakt med dig og har også sendt en nyt link til download af plakat - håber du har modtaget denne?

Jeg ville ønske at du tog dialogen med os enten via email eller telefonisk, i stedet for her på Trustpilot.

Håber at høre fra dig.
Dbh Ronni

Proaktiv og hjælpsom kundeservice

Jeg er meget begejstret for Karens Univers. Varerne er fine og unikke; hjemmesiden er indbydende og informativ - og kundeservice er helt i top. Jeg blev kontaktet uopfordret og fik præcis den hjælp jeg havde brug for. Eneste forbedringsforslag er at der gerne må komme endnu flere varer at vælge imellem … Varm anbefaling herfra💖

February 27, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Flot bog

Flot bog. Der kan noget på mange planer; meditation m musik sang og reelt som børnebog. Jeg synes ikke den er så gennemført på hver enkelt medie teksten ibogen hopper meget så min 5 årig dreng har svært ved at følge. Jeg synes os det er svært at læse op da teksten skifter fra du til jeg til han/ hun

February 1, 2023

Fantastiske prismer!! 🌈

Helt fantastiske prismer! ❤️🌈

November 21, 2022

Hej Eva
Mange tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på :)

Ronni Fogh Anderson

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle købe en barnedåbsgave

Jeg skulle købe en barnedåbsgave, men min betaling ville ikke gå igennem og ville tage kontakt til Karen dagen efter.
Det nåede jeg så ikke, for jeg fik en sød sms fra Karen et par timer efter, og vupti fik vi klaret det :-)

November 14, 2022

Hej Tina,
Mange tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på :)

Ronni Fogh Anderson

Take a closer look