God kundeservice. Der svares hurtigt. Smuk lille bog. Ikke så meget du selv kan læse. Ved hjælp af QR koder er det muligt ar få glæde af musik, historier og små mentaltrænings historier som kan bruge... See more
Company replied
Jeg er meget begejstret for Karens Univers. Varerne er fine og unikke; hjemmesiden er indbydende og informativ - og kundeservice er helt i top. Jeg blev kontaktet uopfordret og fik præcis den hjælp je... See more
Hjemmeside, alt for besværlig at benytte, bliver sendt videre til en engelsk side.. Smidt af utal af gange. Måtte have både Pc + tlf. for at kunne download meditationen den 3-10 år.... Kunne ikke spil... See more
Company replied
Karens Univers er et magisk og spirituelt univers for både voksne og børn. Her kan du finde børnebøger, børnesange, meditationer og inspiration til et liv i balance.
Nupark 51, 7500, Holstebro, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
Nemt og hurtig levering. Produktet levede ikke helt op til forventning , men resultat blev nogenlunde 😃

Reply from Karens Univers
Rigtige fine sange og historier. Vi har kun lige haft den i nogle dage, så vi har ikke nået at prøve øvelserne af.

Reply from Karens Univers
Nem bestilling, hurtig levering og en fantastisk bog med sange og meditation. Mit barnebarn på knap 3 år har længe været mellem 3/4 og 1,5 time om at falde i søvn om aftenen, og første aften med bogen lyttede han til en sang og en meditation og sov efter 10 minutter. Anden aften sov han efter 15 minutter. Min søn og svigerdatter er SÅ begejstrede og takker mange gange. Fantastisk.

Reply from Karens Univers
Fin og hurtig levering, glæder mig til, at aflevere til mit barnebarn

Reply from Karens Univers
Super god service og skønne produkter - både meditation, børnebog og "pynt" til hjemmet

Reply from Karens Univers
Bogen er ikke prøvet af endnu, men bestilling og levering virkede fint 😁👍🏻

Reply from Karens Univers
Flotte illustrationer, kærlige historier og gode meditiationer og sange!

Reply from Karens Univers
Hurtig levering og produktet svarede til forventningen. Mit barn er ikke helt solgt på konceptet, men det handler mere om mit barn end om bogen fra Karens Univers, som er rigtig fin - særligt sange og meditationer!

Fantastisk, intet mindre.....
Fin, fin bog til "de små" og deres voksne.
Fine krystaller.
Gode og berigende meditationer.
Super god service, og hurtig reaktion på spørgsmål.
Kan på det varmeste anbefale produkter herfra.
De produkter er "givende" for alle generationer.
Ena Fuglsang

Reply from Karens Univers
En hyggelig og dejlig bog til mine børnebørn
De kan altid bruge mere af “ jeg elsker dig du er så sej”

Reply from Karens Univers
Et godt sted at handle 🤗, god service og hurtig levering 😊. Kan varmt anbefale Karens univers 😊. Jeg var på udkig efter noget pænt pynt til at hænge på min troldegren og faldt for de smukke prismer , som Karen reklamere så fint for 🤗

Reply from Karens Univers
Min datter på 4,5 elsker historierne og meditationerne. En fantastisk rørende bog, der kun bringer os tættere sammen!