Nytårsaften 😟 virkelig skuffet og bestemt ikke pengene værd. Alt for mange personer taget ind, meget lille dansegulv og flere lokaler kun med højtalere. Kl 24 ingen internet til storskærmene 🥸 o... See more
See what reviewers are saying
Jeg og tre kolleger ville besøge Kellervenner og havde tjekket åbningstiderne på Karetens hjemmeside (/da/kellervenner-aabningstider) Da vi ankom på det forventede åbningstidspunkt kl. 14, blev... See more
Fantastisk god julefrokost. Det var med lidt blandede følelser vi ankom 5 personer for der var totalt fyldt op i alle lokaler også der hvor vi skulle sidde. Men det fungerede bare fra start til slut.... See more
Jeg fejrede min 50-års fødselsdag på Kareten, og det blev en aften, jeg aldrig vil glemme. Mine veninder og jeg havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. ✨ Borddækningen var smuk og indby... See more
Company details
Information provided by various external sources
Velkommen til Restaurant Kareten på Amager i København Hos os er der plads til alle typer af mennesker Vi har et bredt menukort i alle prisklasser.
Hollænderdybet 1, 2300, København, Denmark
- kareten.dk
Blandet oplevelse
Blandet oplevelse. Først meget forundret over at når restauranten svare at fødevareallergi ikke er et problem og at de finder alternativer, at der så overhovedet ikke er gjort en indsats, selv efter at vi er ankommet og tjener har fået det af vide 3-4 gang bliver der serveret mad som ikke kan spises grundet allergi.
Skuffet over maden, kedelig… men stemningen til portvinssmagningen var hyggelig og Lars Code kunne fortælle lange anekdoter og en masse viden om portvin.
Næste gang springer vi den kedelige mad, stressede og uforskammede tjener over og nøjes med smagningen med Lars Code.
Jeg holdt min runde fødselsdag på…
Jeg holdt min runde fødselsdag på Kareten, med venligt personale og god mad. Der blev arrangeret speciel mad til vegetarerne, mens der intet specielt kunne laves til dem, som ikke kunne tåle fisk (så de fik ikke forret), argumentet var at det var buffet, og de bare kunne vælge noget andet.
Når jeg kun giver 3 stjerner, skyldes det, at jeg også føler, at jeg har givet ca 150 kr for en Sommerby, hvilket er meget dyrt. Jeg havde som velkomstdrink forventet en cremant eller cava, eftersom, jeg havde diskuteret, om jeg skulle betale for drikkevarer separat, eller betale for ad libitum. Den ansvarlige argumenterede for at jeg skulle vælge ad libitum, fordi alene velkomstdrinken kostede 69 kr. Det var så knap en halv Sommerby til hver, og der var ikke noget til dem, som ikke drak alkohol.
Jeg har både skrevet og talt med den ansvarlige, som forsvarer sig med at hans omkostninger er cirka det samme, så derfor vil han ikke give kompensation. Et argument jeg som kunde ikke kan bruge til noget. Jeg kan på den baggrund ikke anbefale Kareten til store arrangementer.
Dårlig stil men Ok mad men skjult…
Dårlig stil men Ok mad men skjult gebyr på maden .. dårlig stil
Vi var et selskab på 11 personer som…
Vi var et selskab på 11 personer som spiste en tre retters menu.
Maden var rigtig god og serveringen var præcis i rette tid
Kan varmt anbefale stedet
Perfekt sted at holde selskab
Perfekt sted at holde selskab. Mad, betjening og lokale var super godt.
I forhold til det høje niveau den…
I forhold til det høje niveau den københavnske smørrebrødsscene er kommet op på, falder Kareten desværre totalt igennem. Smid en hundredekroneseddel mere, og du vil adskillige andre steder kunne få en helt anden kvalitet og forståelse for den gode danske mad.
Bedste måltid og betjening på Amager
Bedste måltid og betjening på Amager , basta ..
Julefrokost på kareten
Julefrokost på kareten var mildest talt lavt… fiskefilet smagte af fisk, flæskesteg og and var vildt tør og sovsen salt. Når man bestilte en kande med drinks var der stort set ingen alkohol i. DJ’en havde kun en mappe med CD’er, så det var svært at ønske en musik nummer. Har holdt julefrokost der før, men aldrig hsr kvaliteten været SÅ dårlig.
3 wienerschnitzel der alle 3 var dårlig…
3 wienerschnitzel der alle 3 var dårlig stegt. Mega røde inden i og med sener der var svære og skære over🤨
Den er absolut kommet på min top 3…
Den er absolut kommet på min top 3 liste hvad Stegt flæsk og persillesovs angår! I min optik findes der kun 3 steder med Københavns bedste flæsk, ig kareten er nu en af dem 😋 Nøøøj det var godt! Og selvfølgelig ovnstegt… de har et stort udvalg af lækker Øl.
Det var ejeren selv der betjente , virkelig sød, frisk og høflig.
Stedet emmer af dansk’hed 🇩🇰
Perfekt mad og top betjening når man…
Perfekt mad og top betjening når man besøger stedet. Men take away er altså no go 🥲. Vores mad var kold den da ankom . Og min schnitzel var kold og meget sej.
Betjeningen i top👍 MEN stegt flæsk alt for fed især når det er friturestegt.
Betjeningen i top👍
Skønne arrangementer
Skønne arrangementer, lækker mad. Jeg elsker at komme her. Det er IKKE gourmet, men det er heller ikke det, du betaler for. Billigt er det for alle den gode mad.
Imødekommer IKKE eget tilsagn i reservation.
8. november 2017 mailede jeg restaurant Kareten, Hollænderdybet 1, 2300 Kbh S og spurgte dem om de havde to pladser til juleaften. Samtidig spurgte jeg også, om det var muligt at vi kunne komme til at sidde så tæt på døren som muligt, da min mand sidder i rullestol.
Der blev svaret at det kunne godt lade sig gøre.
Da vi ankommer juleaften, viser det sig, at vi har fået en bord, så langt væk fra døren man næsten kan komme !!
Det betød to ting, dels af andre gæster måtte rejse sig fra deres stole for at vi kunne komme ... både ind -og ud igen (!!) ligesom min mand ikke kunne få sig en cigaret imellem måltiderne, hvilket er noget af hans livsnydelse at kunne - og så på en juleaften. "Tak for det" :(
Det startede aftenen med noget ærgrelse, da det er forbundet med irritation, når en forespørgsel - i godt tid, ikke afstedkommer at man imødegår ønsket.
Min mand var den eneste i kørestol, i den del af restauranten, hvorfor vi (med noget planlægning) sagtens kunne have siddet tæt på døren, som ønske og lovet. Det er for sjusket :((
Flæskestegen kom uden brune kartofler; men dem kunne man da spørge om; når man ellers kunne fange en tjeners opmærksomhed fra 'hullet'. For betjeningen var hele aftenen lidt sløv i det, idet de havde mere travlt med at kigge ind i et 'køkken-serverigs-hul', end at have et 1/2 øje på, om kunderne i restauranten evt skulle ønske at bestille drikkevarer - eller flere drikkevarer :) Deri ligger der jo en masse penge gemt for restauranten; at man holder gang i udskænkningen. Så det var lidt mystisk at de ikke kiggede ud i lokalet.