We komen uit Ter Apel mijn vriend komt uit het zuiden gaat speciaal naar jullie om kersen te kopen waren 2 week terug nog in het zuiden dus dan moeten we echt langs om die heerlijke kersen mee te nem... See more
See what reviewers are saying
De kersen sijn heel lekker en fris. Ik heb de 2.plukdag mitgedaan, dat was en leuke actie met nette mensen en lekker kersen. De bedrijf hebt tolle medewerkers met en glimlach.Adiee de kersenfriendin
Al jaren vaste prik: kersen van de firma Schaepkens uit Klimmen. En niet alleen de kersen, ook kersensap en -saus. Altijd even goed. De keuze is reuze….wat een verschillende soorten! Zelfs de kleink... See more
Op de eerste plaats heerlijke kersen , en voor ons een leuk uitje van uit Someren al voor de 4'e keer. Het is goed georganiseerd ,en alles ligt er keurig en netjes bij tot volgend jaar, Groetjes Sj... See more
Company details
Contact info
Klimmenderstraat 106, 6343 AE, Klimmen, Netherlands
- 045-4051359
- info@kersenbedrijfschaepkens.nl
- kersenbedrijfschaepkens.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heerlijke kersen als beloning!
Gisteren een fietstochtje van Landgraaf naar Klimmen en daar wacht de perfecte beloning: sappige, dikke en heerlijke Regina kersen😋🍒. Dan ga je goedgemutst weer retour naar huis. Komende week op herhaling.
Wir können den ganzen Tag eure…
Wir können den ganzen Tag eure Kirschen essen, auch wenn der Bauch schon Voll ist. SIE SIND EINFACH LECKER
MARIT🥰

De lekkerste kersen
Voor de lekkerste kersen voor de mens
Moet je zijn bij de familie Schaepkens

Heerlijk.....
Vorig jaar de kersen van Schaepkens ontdekt en kon niet wachten om dit jaar weer te kunnen gaan. Heerlijke kersen en zo'n geweldig team daar, dat er elke keer wel weer iets extra's mee naar huis gaat.
En dan in de auto al stiekem een paar kersen eten!

Kersenlicious!!
De eerste week van de kersenverkoop kocht ik een kilootje voor mezelf.
(speciaal komende vanuit Elsloo)
De tweede week moest ik voor mijn vriend ook een kilo meenemen.
De derde week kwam daar 2 kilo voor mijn jongste zoon bij.
De vierde week vroeg mijn broer om ook voor hem een kilo mee te nemen.
En vorige week zaterdag ging ik bij de pop-up-tent weg met 6 kilo kersen!
…..Dit zegt genoeg…..!
Firma Schaepkens
Firma Schaepkens , met kersen zo rood
Altijd een andere keus, altijd goed
Super lekker, geen afstand is ons te ver
Proefde zoete smaak keer op keer
Ik rij graag een stuk om voor deze…
Ik rij graag een stuk om voor deze heerlijke kersen.
Helaas is de helft al op als ik thuis ben omdat ik er niet vanaf kan blijven.
Zoooo lekkerrrr
Zelfs de viervoeter is gek op kersen
Sinds jaar en dag kijken we ieder jaar halsreikend uit naar het kersenseizoen.
We volgen Schaepkens op Facebook en Ceries we love!
Zodra het kan hup de eerste kersen van het seizoen halen.
Dat zijn lekkere kersen maar voor ons is de Kordia de absolute topper.
Teddy mijn dwergpoedel schooit als er kersen gegeten worden wat hij vind ze super lekker.
Geef hem een hele kers en hij knabbelt hem langs de pit af schoon en de pit mag ik dan opruimen.
Nog 2 weken en dan zit het seizoen er weer op zei vandaag de verkoopster.
Meteen nog een potje jam en een fles sap meegenomen zodat ik met de jam het jaar doorkom tot volgend seizoen.
De kersen zijn dit jaar weer buitengewoon bijzonder ondanks dat het qua weer niet de mooiste zomer is.
Schaepkens heel veel dank voor jullie liefde voor de kersen ik proef het iedere week in de kersen die ik kom halen.
We zien ons tot het einde van het seizoen.
Vorig jaar kersen bij dit geweldig…
Vorig jaar kersen bij dit geweldig bedrijf gekocht, super overheerlijk, en vers. Ga binnenkort weer terug!! Een aanrader!!!
Super lekkere kersen ,het was de moeite…
Super lekkere kersen ,het was de moeite waard om 75 km terijden vanuit Brabant om s,avonds lekker kersen streuf te eten
bij de koop van drie kilo kersen
bij de koop van drie kilo kersen, werd 1 zak van 1 kilo uit de bak voor ons genomen en de andere twee zaken van 1 kilo ergens anders vandaan. op de vraag waarom of het wel allemaal dezelfde kersen waren, werd geantwoord dat dat zo was. Echter bij de consumptie van de kersen werd duidelijk dat de kersen in de twee zakken die elders werden genomen van slechtere kwaliteit waren dan de zak die uit de kist voor ons werd genomen. de kersen waren niet knapperig en niet lekker.
De lekkerste kersen van de Benelux 🍒
De lekkerste kersen van de Benelux 🍒
We zijn al de dagen al aan het afstrepen op de kalender. Als je 1 🍒gegeten hebt... wil je geen andere meer❤️
Ieder jaar is het lang wachten op de…
Ieder jaar is het lang wachten op de heerlijkste kersen maar als ze er dan zijn🥳
Ze zijn zo lekker en inmiddels ook echt fan geworden van de chocolade kersen en jam.
Jammie😋🍒
Smullen van de lekkerste kersen!
Vriendelijke mensen en de allerlekkerste kersen! Kersen blijven lang goed, maar ze zijn veel eerder op!
Het kersenbedrijf schaepkens
Op weg naar het gezellige kersenbedrijf schaepkens
in Klimmen, waar zij heerlijke kersen en andere dingen verkopen.
Als je éénmaal geproefd hebt kan je er niet meer van afblijven, En altijd in voor een praatje.
De lekkerste kersen waar voor mij…de mooiste herinneringen aanzitten
De lekkerste kersen waar voor mij tevens mooie herinneringen aanzitten.Bij het halen van de kersen denk ik aan de gezellige ritjes naar hun samen met mijn moeder,we kochten de kersen samen en tijdens het naar huis gaan ging zij alvast wat kersen proeven ,waarbij bij thuiskomst de eerste kilo kersen al op was,mooie herinneringen omdat ik al 5 jaar alleen de kersen ga halen bij jullie ,maar bij iedere kers weer aan haar denk
Zo lekker kersen zo vriendelijke mensen
Ik ben vanuit Zoeterwoude speciaal naar “Schaepkens” gekomen
Ik ben vanuit Zoeterwoude speciaal naar “Schaepkens” gekomen voor de Kordia kersen. Ze waren heerlijk zoet en ik kon er niet vanaf blijven! Jullie hebben een “product” op de markt gezet, die je niet in een supermarkt tegenkomt! Chapeau, ga zo door!
Iedere week zolang er kersen zijn kom…
Iedere week zolang er kersen zijn kom ik vanuit Einighausen kersen halen.
Waarom omdat de kersen nergens zo lekker zijn als van Kersenbedrijf Schaepkens.
Lekkere kersen
Zeer lekkere kersen wij zijn liefhebber van de Cordia zeer lekker
Leuk en vriendelijk personeel.
Leuke baas en bazin,altijd in voor een praatje.
The Trustpilot Experience