We komen uit Ter Apel mijn vriend komt uit het zuiden gaat speciaal naar jullie om kersen te kopen waren 2 week terug nog in het zuiden dus dan moeten we echt langs om die heerlijke kersen mee te nem... See more
See what reviewers are saying
De kersen sijn heel lekker en fris. Ik heb de 2.plukdag mitgedaan, dat was en leuke actie met nette mensen en lekker kersen. De bedrijf hebt tolle medewerkers met en glimlach.Adiee de kersenfriendin
Al jaren vaste prik: kersen van de firma Schaepkens uit Klimmen. En niet alleen de kersen, ook kersensap en -saus. Altijd even goed. De keuze is reuze….wat een verschillende soorten! Zelfs de kleink... See more
Op de eerste plaats heerlijke kersen , en voor ons een leuk uitje van uit Someren al voor de 4'e keer. Het is goed georganiseerd ,en alles ligt er keurig en netjes bij tot volgend jaar, Groetjes Sj... See more
Company details
Contact info
Klimmenderstraat 106, 6343 AE, Klimmen, Netherlands
- 045-4051359
- info@kersenbedrijfschaepkens.nl
- kersenbedrijfschaepkens.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heerlijke kersen
Ik eet nooit kersen alleen die uit klimmen. Maar voor dat ik thuis ben in maastricht zijn ze heel vaak al op
Ik kom reeds 4 jaar naar Klimmen…
Ik kom reeds 4 jaar naar Klimmen gereden uit Belgie...de smaak van de kersen van het bedrijf Schaepkens zijn onovertroffen;de samenstelling is onberispelijk(niet één slechte kers in een zak van 1 kg!)Mijn straat in Zutendaal eet mee.Ik kom nu naar het bedrijf ook voor mijn ganse buurt.VERDER ZO JO en MONICA..er bestaan gewoon geen evenwaardige concurrenten voor jullie..Wanneer ik jullie kersen proef is het telkens wee alsof er een engeltje op mijn tong plast.....
Heel mooi bedrijf en de kersen blijf je…
Heel mooi bedrijf en de kersen blijf je van eten en de jam is ook heel lekker en het kersensap is ook heel lekker
Helaas is het kersen seizoen kort
Helaas is het kersen seizoen kort. Maar gedurende die tijd halen wij zo vaak mogelijk kersen bij kersenbedrijf Schaepkens in Klimmen. Heerlijke kersen, veel variatie en zeer goede kwaliteit.
De beste kersen van het hele land
Ik vind de kersen overheerlijk
Ik vind de kersen overheerlijk. Als we in Limburg op de camping zijn en het is kersentijd dan koop ik iedere week wel kersen. De mensen die achter de toonbank werken zijn allemaal heel vriendelijk van klein naar groot. Ik kijk weer uit naar het volgende bezoek.
Super kersen
Super kersen! Altijd vers aangeboden, ik kom hier al jaren. De bijproducten die erbij verkocht worden zijn trouwens ook super! Zoals de jam, honing en het kersensap.
Zoals e.e.a wordt geschetst zijn de…
Zoals e.e.a wordt geschetst zijn de prijzen van 8 en €9 per Kilotje kersen toch wel zeker beschamend te noemen zeker van eigen herkomst!
Dit was mijn eerste en laatste bezoek!!!.

Reply from Kersenbedrijfschaepkens
Super bedrijf tegemoetkomend en…
Super bedrijf tegemoetkomend en vriendelijk personeel. De geleverde kersen zijn van perfecte kwaliteit zonder uitval. Ik kan het bedrijf van Jo en Monica ten zeerste aanbevelen. U krijgt waar voor uw geld en als u de smaak van de kersen eenmaal geproefd hebt, kunt u er niet meer vanaf blijven.

Reply from Kersenbedrijfschaepkens
Super vriendelijk team en de lekkerste…
Super vriendelijk team en de lekkerste kersen die ik tot nu toe geproefd heb!

Reply from Kersenbedrijfschaepkens
Heerlijke kersen die je zo weg eet.
Heerlijke kersen die je zo weg eet.
Komend seizoen weer terug.

De lekkerste kersen van de Benelux 🍒
De lekkerste kersen van de Benelux 🍒
We zijn al de dagen al aan het afstrepen op de kalender. Als je 1 🍒gegeten hebt... wil je geen andere meer

Lekkere kersen
Lekkere kersen, leuke bediening, op de kersenplukdag leuke activiteiten

The Trustpilot Experience