Keuzekaart Reviews 35

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Keuze kaart voor weekendje weg besteld nooit gekregen diverse email gestuurd. Nog niks gekregen. Zeer slechte ervaring ik zou hier nooit meer iets bestellen.

Rated 5 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oplichting

Oplichting! Kadokaart cadeau gekregen, ingewisseld voor een Bioscoopbon, krijg een e mail met een afbeelding, bon blijkt bij de bioscopen niet bruikbaar want al gebruikt.......Klantenservice blijft moeilijk doen, kastje, muur etc.

January 7, 2026

Cadeaukaarten 1 maand verlopen

Cadeaukaarten lagen wat verborgen tussen andere zaken die ik bij pensionering mocht ontvangen. Vandaag toevallig tegengekomen en saldo gecontroleerd (pincode was nog niet gekrast). Kreeg melding dat kaarten verlopen waren (oorspronkelijk 1 jaar geldig, maar nu 2 jaar). Bij navraag bij klantenservice bleken de 2 kaarten van €100 één maand verlopen te zijn. Antwoord: helaas meneer NIETS aan te doen. Coulance: €20 korting op hotelboeking van minimaal €100 (dus slechts 10% van de waarde plus een verplichting voor een aankoop van minimaal €100 waar ook op verdiend wordt).
Verdienmodel legaal STELEN; nog één ster teveel

July 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Totale onzin en dicht tegen oplichting

Totale onzin en heel dicht bij oplichting: cadeaukaart om een cadeaukaart te bestellen; daarnaast maken ze het je zo moeilijk mogelijk om een andere cadeaukaart te bestellen met foutmeldingen die niet kloppen en extreem veel onnodige stappen in het proces die ook weer niet kloppen.

June 19, 2025

Vervalt na 1 jaar

Bij de meeste andere bedrijven is een cadeaukaart meerdere jaren geldig. Toen ik mijn Nationale Keuze Kaart van €50,- na iets meer dan een jaar wilde verzilveren bleek dat deze al niet meer geldig is en het saldo op €0,- is gezet. Voelt als een smerig trucje om zo min mogelijk mensen uit te hoeven betalen.

May 8, 2025

Onhandig systeem

Onhandig systeem om met een cadeaukaart een andere cadeaukaart te bestellen.
De kaart is inmiddels twee jaar geldig en dat staat ook duidelijk op de kaart.
Bij het weg krassen om de pincode te kunnen lezen, verdween ook het eerste cijfer van de pin en werd het een plakkerige bedoeling. Dan maar alle combinaties uitproberen.

May 4, 2025

Kaart is maar 1 jaar geldig

Kaart is maar 1 jaar geldig. Na het verlopen van de kaart is er geen mogelijkheid meer om deze in te wisselen. Er slecht aangezien er geen looptijd op de kaart staat. Na contact met de klantenservice alleen maar automatische antwoorden. Als tegemoetkoming een hotelvoucher gekregen. En daar dan blij mee moeten zijn terwijl die minder waard is dan de cadeaubon.

April 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

top service

Ik heb op 17-02-25 contact op genomen met de klantenservice omdat ik mijn verzilverde bon niet meer kon vinden in mijn mail. De klantenservice is top! De mevrouw die mij te woord stond was super vriendelijk en heeft me top geholpen!

February 17, 2025

Koop deze kaart niet

Oké. Dacht even leuk als cadeau te geven. Blijkt het een cadeaukaart te zijn om andere cadeaukaarten te kunnen kopen. Inwisselen, verzendkosten worden van de waarde ingehouden. Kortom, zonde! Advies om een cadeaukaart te kopen die je rechtstreeks bij een winkel kunt Inwisselen.

February 10, 2025

Onbeperkt geldig?

Op de nationale keuze cadeaukaart staat geen verval- of uitgiftedatum en is dan wettelijk gezien onbeperkt geldig.

Na intypen van de codes op de site staat er doodleuk dat deze verlopen is.

Nationale keuze cadeaukaart hoe of waar kan ik dit tegoed inwisselen?

October 11, 2024

Dramatisch systeem

Dramatisch systeem. Verdienen aan het creëren van een zeer ingewikkelde verzilver procedure die vervolgens ook niet werkt. Was maar een bon van 15 euro maar toch...de gever heeft er iets anders mee bedoeld...wat een ergernis. Ben best handig met digitale keuze menu's maar hier was na de zogenaamde verzilvering het geld gewoon weg toen ik op de betaalknop drukte...cadeau werd niet verwerkt. Tijd voor Radar...hier zijn weer eens digitale ridders actief met slecht werkende software

September 24, 2024

Koop nooit deze kaart.

Koop nooit deze kaart.
maar 1 jaar geldig
als je iets wilt kopen moet je hem eerst inwisselen voor een andere kaart en gaan er weer administratie vanaf.
had een kaart van 20 er bleef 18.00 euro over
ik wisselde in bij digitale kaarten bleek het toch om een gewone kaart te gaan.moet ik weer 2 dagen wachten.

August 28, 2024

Maar 1 jaar geldig zonder duidelijke datum

Maar 1 jaar geldig, geen duidelijke vervaldatum. Staat niet op de kaart, geen uitgifte datum, officieel zijn ze 2 jaar geldig minimaal. Keuzekaart is op geen enkele manier te bereiken. Schandalig. Is gewoon makkelijk innen.

August 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Prima businessplan, maar niet voor de consument

Moeilijk contact te krijgen met de klantenservice, maar begrijp wel waarom het daar druk is. Geen verloopdatum zichtbaar op of bij de kaart. Tevens denk ik dat 2 jaar geldigheidsduur bij keuzekaart wat korter duurt dan bij de rest van de wereld. Als je dan iemand van de klantenservice aan de lijn hebt om een en andere na te vragen wordt er direct doorverwezen naar de mail, want telefonisch kunnen/willen ze niets nakijken. Denk wel dat zij een goed businessplan hebben, maar niet voor hun klanten. Dus
Mijn advies, blijf hier van weg!!

August 12, 2024

Oplichters

Kaart zonder duidelijke vervaldatum proberen in te wisselen, maar je raadt het al staat vermeld als verlopen. Zonder datum wanneer dit zou zijn geweest.
Oplichters!

May 19, 2024

Nep!!!!!!

Dit is weer eens een van de vele nepbedrijven!!!!!!
Kaart cadeau gekregen in 2022.
Zou 2 jaar geldig zijn. Bij inlevering is de kaart in een keer nog maar 1 jaar geldig. Bovendien wordt er gezegd dat de kaart al in 2021 is gekocht.
Dan zou hij dus in 2022 al niet meer geldig zijn geweest toen ik hem heb gekregen.
Oplichters.

March 21, 2024

Erg slechte ervaring

Op de cadeaukaart staat het logo van Footlocker. Helaas niet via de website een voucher van footlocker kunnen kopen. Na 3 keer bellen, chatten en verkeerde adviezen te hebben gekregen, kaarten moeten wisselen, eindelijk het juiste advies gekregen. Ik heb er heel veel tijd in moeten steken om een (schijnbaar) makkelijke handeling te verrichten maar helaas niks van een tegemoetkoming.
Ik raad cadeaubon.nl dan ook niet aan. Erg jammer.

October 25, 2023

Maar een jaar geldig

Maar een jaar geldig, staat niet bij wanneer kaart gekocht is. Bij verzilveren lukt het niet de code los te krassen (geen normaal afkraslaagje op) 😬, blijkt dat je dan niets meer ziet en dus niet kan verzilveren.

August 17, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look