Jeg syndes min pizza var yderst…
Jeg syndes min pizza var yderst velsmagende, og den var meget hurtig samlet, manden bag disken var en smuk ung og snaksalig lille prins
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg bestilte en kebabboks den var færdig efter 5 minutter  ham der arbejdede han var meget snakkesalig  mega god oplevelse  kommer du til skole med venner 👍🏻
Vi har tit købt pizza ved khawan, også i aften, 4 stk, de blev leveret 10 min for sent, det kan vi leve med, men da vi åbnede dem så vi der i den grad er sparret på de forskellige ting, bla, skulle vi have en pepperoni pizza, på hele pizzaen var der 5 stk små pepperoni stk.😡. Også på de andre var det hele meget ' skrabet. Det er bare ikke godt nok. Vi har købt mange gange men tror nu nok det bliver et andet sted fremover.😡. Et lille råd til khawan, der skal strammes an, det vi fik i aften vil folk ikke betale for. Det er under al kritik🙄
De er blevet så dårlige!!
For er halvt år siden købte jeg tit durum , det var helt fint. Nu er de blevet ELENDIGE, der er når den ældre dame er der, hun sparer på alt, det smager af h til. Før var det ejeren, der lavede dem, og de var gode!
Har lige måttet smide en durum til 60 kroner ud føj. Uspiselig. Gamnelt ulækkert kød. Jeg har givet dem flere chancer, nu er det slut.
meget klam mad og midt i at jeg spiste den klamme ass pizza kom den klammeste fodboldspiller jeg har set i mit liv ind ad døren 2 dage efter fik jeg madforgiftni
Fik en vulkan idag, nok det ringeste mad jeg har fået fra et pizzaria, den var pivtør, ingen ost et par pepperoni lidt brændt kebab og indtørret bairnaise.
En dårlig gang fastfood
Nok den væreste durum jeg har smagt igennem mine 72 år på denne jord.
Der er SÅ beskidt og klamt derinde.. istedet for at sidde bag den disk, burde de lette bagdelen og gøre rent.. selve spiseområdet var virkelig uhumsk, så kan kun gætte mig til, hvordan køkkenet ser ud 🤢
Fik durum til frokost. Den bestod af kinakål, forarbejdet kylling (ikke kebab eller pulled kød) og dressing. Ikke specielt velsmagende eller delikat.
Eneste plus var sodavanden, som var med i prisen...
Helt sikkert det bedste sted at få en durum i Viborg
Her er min bedømmelse af Khawand Pizza Viborg.
Jeg bestilte min mad via Hungry og fik hurtig bekræftiglese retur, at bestillingsarbejde godkendt.
Min bestilling kom få minutter for sent og blev leveret af Chefen selv.
Han undskyldte mange gange og modtog min mad.
Maden var VARM, så ingen tvivl der.
Kvaliteten, ja der kan på ingen måde kritiseres om dette.
Bestiller meget gerne derfra igen.
Kvaliteten og deres service er af høj kvalitet.
Så derfor, mange gange TAK FOR DEJLIG MAD.
Pizzaen (trods det var den forkerte ift. bestillingen) endte desværre med at give mig madforgiftning.
Det var en kødpizza, tror vi fandt frem til at den jeg fik hedder Khawand uno.
pizzaerne kom 10 minutter for sent, og derfor havde de en gratis 1,5l cola med, super god service! Jeg havde skrevet i kommentarfeltet at den ene skulle være vegetarisk, men der var desværre kød på. Jeg kontaktede dem, og 20 minutter senere havde jeg et rygende varmt, vegetarisk måltid, plus 1,5l gratis cola mere! De var rigtigt flinke (som altid), og ingen sure miner. Man skal lede længe efter god service hos pizzariaer, men det ser ud til at jeg har fundet det!