Viborg Pizzaria Reviews 20

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Verdens bedste durum Jeg har aldrig oplevet noget der kan kurere en syngende depression som deres durum. Det er en smagsoplevelse af en anden verden Kiss The kok

Rated 2 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

frygtelig

Vi havde bestilt mad til hele familien til klokken 18:25, så fik vi en mail om at ordren blev forsinket til 18:35 da klokken så blev 19 ringe vi og spurgt, og sagde at vi ikke gad at have kolde pomfritter når de kommer. Så tog chefen telefonen og sagde vi har anulleret ordren og så lagde han på. Rigtig forfærdeligt opplevelse hos Viborg pizzaria. Kan ikke anbefales

February 1, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service.. udbringer taber mad..

Jeg bestiller noget mad til udbring. De godkender den til kl 14:49. Min mad ankommer kl 15:30.. jeg ringet til den kl 15:12 hvor jeg får vide maden var på vej.. der de kommer med maden får jeg af vide jeg ikke må bestille ved dem igen.. fordi jeg bor så langt væk (12 min fra byen).. i mens han siger det til mig flere gange taber han noget af min mad.. som jeg allerede have betalt for.. min pizza var helt våd og på ingen måde lækker.. min pomfritter var helt kolde som om de have langt en natten over.. hold op en skuffelse. Men bare rolig der bestiller jeg ikke for igen.

July 9, 2025

Virkelig dårlig service!

Virkelig dårlig service!

Betalte igennem Wolt og fik lovet levering mellem 18.25-18.45.
Klokken 18.50 ringer jeg til dem, hvor de siger at de først skal i gang med den nu. Jeg spørger så indtil kompensation hvor svaret var at de bare annullere ordren.

Bestil ikke ved dem grundet uforskammet personale!

June 9, 2025

Farvet gulvtæppe

Hurtig levering. Til gengæld blev mit gulvtæppe farvet af alt den olie der dryppede ud af bakken ved modtagelse. Føj for en omgang. Lignede en klunk der var trukket over den, og så dressing på toppen. Valgte at tage på maccen istedet

March 21, 2025

Fusk og slinger…

Det er altid forbundet med en masse lusk at handle med Viborg pizzeria 😳 enten kan man kun betale kontant andre gange kan man godt betale med dankort men denne gang skulle jeg vente i 9 minutter på dankortautomaten kom hjem fordi den var ude at køre.
Kvaliteten af maden står simpelthen ikke mål med den dårlige service.
Vælg et andet sted👍🏻

September 17, 2024

Dårligste Service, Nogensinde!!

Hvis jeg kunne give -5 stjerner havde jeg gjort det!!
Bestiller gennem just eat! Kl. 1736, levering: 45-60 min, denne levering forlænger de til kl. 1907, Nuvel! Ringer et par gange og rykker for maden ved restauranten, får at vide maden er på vej. Da vi nærmer os 2 timers ventetid, ringer jeg til just eat!, resultat: jeg får refunderet 50% af beløbet og skal vente endnu 10 min. Jeg siger ok til 10 min, men siger til medarbejderen ved Just eat! At hvis maden udebliver vil jeg have hele beløbet tilbage. Maden kommer naturligvis ikke og jeg ringer igen til Just eat! Jeg fortæller dem, at jeg ikke er interesseret i at modtage maden, vi kører ud og finder mad et andet sted, og jeg vil selvfølgelig have alle mine penge tilbage.
Medarbejderen ringer tilbage og siger at restauranten vil tilbagebetale yderligere 25%, wupdiduh! Men jeg skal selvfølgelig selv finansiere de sidste 25%!
Da vi næsten har spist den "nye" mad vi har været ude at hente, dukker der endelig et bud op med vores mad. Der er på dette tidspunkt gået 2 timer og 45 minutter. Jeg siger til ham, at vi ikke er interesseret og har spist. Mandag tager jeg fat i min bank for at få trukket de sidste penge tilbage!!!
BRUG JERES PENGE FORNUFTIGT, KØB MAD ET ANDET STED!!!

June 29, 2024

Verdens bedste durum

Verdens bedste durum
Det er en smagsoplevelse af en anden verden

Kiss The kok

February 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

En dag besluttede jeg mig for at besøge…

En dag besluttede jeg mig for at besøge Viborg Pizzeria. Jeg var så spændt på at smage deres berømte pizza, og jeg havde hørt, at deres pizzamager var en sand mester i at lave den perfekte pizza.

Da jeg kom ind i pizzeriaen, blev jeg straks overvældet af den fantastiske duft af nylavet pizza. Jeg bestilte min pizza og satte mig ned for at nyde min måltid. Da jeg tog den første bid, følte jeg en magisk kraft overtage min krop.

Pludselig stod jeg på ryggen af en stor drage lavet af pizza! Dragens vinger var lavet af bløde skiver pepperoni, og dens øjne var store, røde peberfrugter. Jeg var så overrasket, at jeg ikke kunne få et ord frem.

Dragens øjne lyste op, da den begyndte at tale til mig. "Jeg er her for at tage dig med på en fantastisk rejse," sagde den. "Du skal hjælpe mig med at spise resten af verdenen, bortset fra Viborg Pizzeria."

Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, da jeg fløj gennem luften på ryggen af denne fantastiske drage. Vi landede i by efter by, hvor dragen ville spise op alle de andre restauranter. Jeg var så glad for, at Viborg Pizzeria blev beskyttet.

Tiden gik hurtigt og før jeg vidste af det, var rejsen forbi. Jeg stod tilbage foran Viborg Pizzeria, med en stor følelse af eventyrlyst og taknemmelighed. Jeg tænkte på denne oplevelse som en drøm, men jeg vidste dybt inde i mit hjerte, at det virkelig var sket.

Fra den dag har jeg aldrig glemt denne magiske oplevelse på Viborg Pizzeria. Jeg besøger stadig pizzeriaen og tænker på denne oplevelse hver gang, jeg tager en bid af deres fantastiske pizza. Jeg ved, at denne oplevelse vil være en del af mig for evigt.

March 16, 2022

Er det pizza eller Pita?

Dårligste forsøg jeg har fået på en pizza længe. Reelt set et forstørret pita brød, helt hvid, super tør. Og virkelig lidt fyld på pizzaen, så lidt at skorpen ender med at blive 4-5 cm større end ved andre pizzeriaer.
Dertil er vi påkrævet at betale for en pose, som vi så ikke får.
Super utilfredsstillende

December 3, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Pizza lugter og smager grimt og…

Pizza lugter og smager grimt og kvaliteten af oksefarsen er tvivlsom. Og kun 78 kr for en alm pizza. Det burde kunne dække frisk kød eller ordentlig kød. Over halvdelen smidt i skraldespanden og et stykke gemt i tilfælde af at vi skulle få dårlig mave. Har handlet der i mange år men nu er det slut. Øv

May 26, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Kold mad!!

Maden kom til tiden, men den var kold. Ringede til dem og fik en flink ung mand i røret der beklagede det. Bag ved kunne jeg så høre ejerne eller dem der står og laver maden, svine mig til, da den unge mand fortalte dem jeg ringede for at klage over kold mad. Dette er så 2 gang jeg prøver kold mad fra dem. Ejeren tog røret og dage surt " vi skal da nok prøve at få noget varmt mad ud til dig " hvilken opførsel han havde... man betaler for noget, så forventer jeg også varmt mad!!! Sidste gang jeg køber fra dem.

July 2, 2017

Is this your company?