See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tandragers besteld via Bol.com maar deze worden geleverd door kiesrijk.nl Via Bol.com € 15,15 maar direkt bij kiesrijk.nl zelf € 10,45 Levering gaat vlekkeloos en fijn ingepakt en kan door brievenb... See more

Rated 4 out of 5 stars

Al twee keer tandpasta besteld, zeer vlotte levering, binnen 1 dag, zal zeker blijven bestellen bij dit bedrijf

Rated 5 out of 5 stars

Overzichtelijke site. Je wordt netjes via mail over de status geïnformeerd. Dat met een goede prijs, en levering in 2 dagen. Gewoon wat je mag verwachten.

3.1

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Verkeerde interprox borsteltjes geleverd

Voor het eerst bij kiesrijk.nl Interprox borsteltjes besteld. 6 pakjes, geel en groen. Ik ontvang echter geen groene borsteltjes maar bijna 2 x zo dikke blauwe borsteltjes. Zij hebben geen telefoonnummer. Dus nu een mail moeten sturen. Ik zal nog laten weten of dit goed wordt opgelost. Maar mijn advies: bestel hier niet.

September 30, 2025

Defect artikel, slechte klantenservice

Nadat ik wat TePe Bridge & Implant Floss monsters van mijn mondhygiënist had gekregen, was ik heel enthousiast. Via Kiesrijk heb ik een bestelling geplaatst voor 3 doosjes. Helaas voldeed het artikel niet aan de verwachtingen.
De uiteinden van de flossdraad heeft normaal gesproken een coating omheen die de draadeindjes harder maakt waardoor de flossdraad door de ruimte tussen de implantaten of brug kan gaan om zijn werk te doen. Dat was hier niet het geval. De uiteinden van deze draadjes waren te zacht waardoor ze steeds gingen buigen en als gevolg daarvan niet door de ruimte van de implant konden gaan, wat maakte het flossen onmogelijk!

Terwijl hier duidelijk om een fabricagefout ging, heeft Kiesrijk geweigerd om het derde doosje - het geopende artikel - te vergoeden met als reden “geopende hygiëneproducten worden niet vergoed”. Wat in dit geval nergens op slaat aangezien het onmogelijk is om achter te komen of een product defect is tenzij geopend en uitgeprobeerd wordt! Ik had de geopende doos van 30 stukjes, netjes teruggestuurd waarin 3 flossdraden ontbraken als gevolg van mijn mislukte pogingen tot flossen!

Wat mij betreft is dit een goed voorbeeld van heel slechte klantenservice.
Als klant blijf ik achter met een gevoel van onrecht, want waarom moet ik betalen voor een product dat defect is? Ik ben dus klaar met Kiesrijk. Dit was mijn eerste en laatste aankoop bij hen!

August 22, 2025

Zeer goed!

Hele goede prijzen en levering in 1 dag! Hier blijf ik mijn spullen kopen.
Ben zeer tevreden

September 6, 2025

Kies je niet rijk!

Laat me je meenemen in mijn ervaring met Kiesrijk.nl, partner van bol. Of nou ja… "partner", want van klantvriendelijkheid hebben ze in elk geval géén diploma aan de muur hangen. Mijn verzoek was simpel: ik wou een product waar op één van de productfoto's duidelijk een houder te zien is. Logisch toch dat ik verwacht dat die erbij zit? Net zoals je een auto koopt en er een stuur in zit – of ben ik van gisteren?

Ik stel een normale vraag en krijg een bijzonder bijdehand antwoord terug van ene Lizzy:
"Dan moet u de keus maken waar u ze wilt bestellen 😀 Fijne dag!"
Serieus? Een glimlach-emoji om je desinteresse in de klant te verpakken? Je zou verwachten dat een klantenservice ook daadwerkelijk… service verleent. Maar nee hoor, Lizzy vindt het belangrijker om quasi-grappige antwoorden te geven dan gewoon het probleem op te lossen.

En het mooiste: ze geven uiteindelijk toe dat de houder er niet bij hoort, maar weigeren in te gaan op het feit dat hun productpagina op bol. daar wél een andere indruk van geeft. Geen excuses, geen oplossing, geen coulance. Gewoon een standaardantwoord: "Product is volledig te gebruiken zonder houder." Super. Want ik heb ook altijd zin om zelf een standaardhouder te gaan 3D-printen als ik iets bestel.

Kortom:

Foto’s op bol. zijn misleidend ✔

Antwoorden van 'klantenservice' Kiesrijk zijn passief-agressief met een vrolijk sausje ✔

Geen enkele moeite om mee te denken of service te verlenen ✔

Klant kwijt? Ook dat ✔

Kiesrijk mag dan misschien rijk zijn aan keuzes, maar aan klantvriendelijkheid zijn ze écht straatarm.

Doe jezelf een plezier en bestel bij een partij die wel begrijpt wat service betekent.

Rich

June 10, 2025

Goed opgelost

Ik was niet tevreden over een product. Hierover gemaild en dat is keurig opgelost. Ik ben tevreden en zal zeker weer vaker bestellen!

April 25, 2025

Goedkoop, goed en snel

In deze tijd wil je het minst betalen voor een product en zo kwam ik bij kiesrijk terecht. Was in eerste instantie sceptisch omdat het product echt goedkoper was dan elders. Toch de gok genomen en de volgende dag had ik het al binnen! Perfect!

March 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

In december 100 stuks Interprox besteld…

In december 100 stuks Interprox besteld omdat deze maat uit de handel zou gaan.(kleur licht grijs) € 69,95!!!!

Stuurde ze de totale verkeerde… groene. Na melding kon ik ze terugsturen en na bevestiging ontvangst zou ik nieuwe krijgen..: kwam maar niets… excuusmail… zou 12 januari weer verzonden zijn… krijg nu 1 strip met 6 stuks !!!! Zijn telefonisch onbereikbaar heel vreemd… per mail gereageerd , krijg weer dezelfde (standaard ) excuus mail… weer foto sturen niet omdat ze me wel vertrouwen maar omdat ze het moeten nakijken

January 14, 2025

Gewoon goed

October 24, 2024

Vrjdag ochtend voor 7 uur

Vrjdag ochtend voor 7 uur. S ochtends bestelling geplaatst.
Niks volgende dag in huis.
Pas geleverd op dinsdag.

Bedankt voor uw bericht en de terugkoppeling. Is uw bestelling, ondanks de vertraging, wel heel en compleet aangekomen? Mocht dit niet het geval zijn, horen we dit graag.

Fijne dag!

Sjoerd
Team Kiesrijk

Nee Sjoerd zeg dan, sorry we hebben t pas op zaterdag of maandag verstuurd.

August 28, 2024

Supersnel geleverd

Bestelling lag de volgende dag al in de bus. Paste door de brievenbus, dus thuisblijven was niet nodig. Kiesrijk.nl heeft er een klant bij!

August 1, 2024

Ballentent

Ballentent, spullen niet geleverd. eerste vraag klopt je adres wel, ligt het bij de buren, minimaal 5 werkdagen wachten. Geen reactie op mail. zijn inmiddels een week verder en nog niets. Bij die ballententen wordt altijd de schuld gegeven aan derden, het liefst aan diegene welke het moeten bezorgen. Goedkope manier om van je verantwoording af te komen.

Sluiten die winkel

April 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

1 bestelling en vervolgens wekenlang…

1 bestelling en vervolgens wekenlang mails of je een review wilt plaatsen. Op den duur zelfs dagelijks. Begrijp je dan niet dat na 2 herinneringen en geen reactie iemand dat misschien niet wil? Uiteindelijk toch gekregen Kiesrijk, goed gedaan! Nooit meer Kiesrijk voor mij.

February 10, 2024

Verkeerde kleur tandenborstels

Had roze tandenborstels voor mijn dochter besteld. Heb blauwe ontvangen.
Ze had ze al zelf gevonden en alles opengescheurd dus terugsturen kan niet.

ORD565312

October 10, 2023

Kastje naar de muur…

Ik heb op black friday een bestelling gedaan bij kiesrijk. Ik koos voor afterpay . Bestelling werd goed geaccepteerd en ik kreeg gelijk een mail over de bestelling en dat ik binnen 3 werkdagen een mail voor de betaling zou krijgen. Producten werden netjes geleverd. Echter de rekening kwam niet. Na 2 maanden kreeg ik een flinke aanmaning van kiesrijk, via afterpay. Afterpay beweerde dat ze mij al 2 herinneringsmails tot betalen hadden gestuurd en het bedrag werd gelijk verhoogd :8 euro meer. Om gedoe te voorkomen heb ik die rekening direct betaald. Echter bij het nakijken van mijn mails kwam ik erachter dat ik zowel van kiesrijk als van afterpay geen eerdere mails heb ontvangen. Bij terugvragen van mijn 8 teveel betaald geld werd ik bij kiesrijk doorgestuurd naar afterpay. Bij afterpay werd ik door dhr Ibrahim weer teruggestuurd naar kiesrijk en zo wel 2x. Ook is het vreemd dat deze mails wel beantwoord werden en voorheen ik de mails niet eens ontvangen heb. Ik vind dit zowel van kiesrijk als afterpay slechte reclame en afhandeling van klachten. Het gaat mij om het principe, wat ik bestel zal ik betalen, echter een aanmaning voor het niet betalen vind ik schandalig. Als je de mails niet eens hebt ontvangen.En het niet terug betalen van teveel gemaakte onterechte kosten, lijkt nergens op.

March 16, 2022

Goed en goedkoop

Goed en goedkoop.
Communicatie over de status van de bestelling is ook prima en spullen werden snel geleverd.

September 10, 2021

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look