Na twijfel over de kleur van de babyslofjes even met de winkel gebeld, bestelling wijzigen (andere kleur) was geen probleem. De slofjes (Shoesme babyslofjes) kwamen de volgende dag al binnen! Supersne... See more
See what reviewers are saying
Zeer tevreden over de prachtige kwaliteit schoenen. Vandaag besteld, de volgende dag al in huis!! Ook bij een verkeerd bestelde maat zeer snelle retourverwerking en een volgend paar thuis!! Zeer atten... See more
We hebben sandaaltjes gekocht voor ons dochtertje, ze werden de volgende dag al geleverd. Bovendien erg leuk ingepakt met een klein presentje. Onze dochter zag het echt als een cadeautje! De schoenen... See more
Ik zou zeker opnieuw bij kinderschoenen kopen! Mijn bestelling was zeer netjes verpakt en er zat een duidelijke instructie bij mocht je de schoenen willen retouneren. Het leuke vond ik dat ze een brie... See more
Company details
Contact info
Breedstraat 28- 30, 3603 BB , Maarssen, Netherlands
- 0346 744 028
- info@kinderschoenen.nl
- kinderschoenen.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Correcte en snelle afhandeling van bestelling
Geen hapering bij mijn eerste bestelling bij / ervaring met kinderschoenen.nl. Nog een keer moeten ruilen vanwege de maat, maar ook dat ging supersnel en makkelijk. En mijn dochter is superblij met haar nieuwe 'colle' schoenen en ook zeer gelukkig met het kadootje dat ze in de doos vond!
Fijne webwinkel!
Op maandagmiddag besteld en op dinsdag in huis. Mooi ingepakt met een leuk verassing! Ik ga zeker weer bij kinderschoenen.nl bestellen.
Prima, snelle service
Sandalen waren in de afgesproken tijd binnen.
Maat tip in de omschrijving was zeer nuttig. Als ik mijn dochter haar gewone maat had besteld waren ze te groot geweest.
supersnelle service
Ik geef een 10 voor de snelle service en duidelijke site.
Ik raad deze site zeker aan bij vrienden en kennissen. Top!!
Super service!
Ik heb schoenen besteld voor mijn dochter maar helaas een maatje te groot. Zonder problemen deze omgeruild. Verder wordt het super verpakt zelfs met een leuk knuffeltje erbij. Top!
Aanrader!
Voor de eerste keer besteld,maar kom hier zeker terug.
Snel en netjes verzonden en er zat ook nog een aardigheidje voor mijn dochter bij.
De maat was gelijk goed,dus heb geen ervaring met ruilen/retourneren.
Prima levering en leuk presentje gekregen
Overzichtelijke website. Snelle levering.
Slechte klachtafhandeling! Na 2 dagen kapotte schoenen!
Helaas heb ik een slechte ervaring met deze online winkel. Ik heb meiden sneakers gekocht voor mijn dochter. Na 2 dagen dragen, was het zilver compleet van de neus af en hing de rubberen stootrand er los bij. Na het sturen van een mail met foto's, is de klacht ongegrond verklaard. Had ik maar Converse moeten kopen, stond er in de mail!
Als je € 89,95 uitgeeft voor een paar kinderschoenen mag je best verwachten dat ze in ieder geval een seizoen meegaan! En zeker niet binnen 2 dagen stuk zijn.
Ik ben nog in afwachting van een reactie op mijn laatste mail! Dus mocht dit nog worden opgelost, zal ik dit uiteraard ook plaatsen op de site!
Beetje late reactie. Maar het bedrijf heeft het na enig protest keurig opgelost!

Reply from Kinderschoenen.nl
Snelle service, heldere uitleg
Voor het eerst schoenen besteld bij kinderschoenen.nl en dat is prima gegaan. De levering was vlot en de informatie over hoe te retourneren was erg duidelijk. Erg leuk waren de twee "aankleedhondjes" die als extraatje zijn toegevoegd aan de bestelling. Prima!
Zeer klantvriendelijk
Goede service via de mail, snel reactie via mail op vragen.
Schoenen volgende dag in huis! Zoontje is er heel blij mee! En ook nog lief beertje in het pakket, blij kind!
De sneakers die mijn dochter graag wilde hebben werden één dag na bestelling bezorgd.
Snelle levering en de sneakers zijn top.
Geheel volgens verwachting
Mooie lage sneakers van Shoesme. Supermerk. Helaas soms lastig verkrijgbaar in de grotere kindermaten. Fijn dat Kinderschoenen.nl ze dus wel verkoopt. Onze dochter is er erg blij mee. Ze zijn mooi en zitten lekker mama! Zeer tevreden dus.
Leuke webshop met een snelle service
Mijn dochtertje is super blij met haar sneakers van Clic! En wat zat er een leuke attentie bij :-) Wat een snelle levering en goede service hebben jullie! Kortom, wij zijn heel tevreden!
Snel geleverd en leuk verpakt!
Ik zocht specifieke schoenen die elders in deze maat uitverkocht waren, ik vond ze bij kinderschoenen.nl en ik ben er heel erg blij mee!
Prima informatie en kwaliteit.
De informatie over het artikel, de vlotte afhandeling en levering, in één woord Prima!
Tevreden
Goede service, snelle levering en snelle afhandeling van retourzendingen
Leuke extra's
Duidelijke site, gevonden via Beslist.nl. De levering was snel. Erg leuk dat er fijne extra's bij zaten voor de kinderen. Zij vonden die eigenlijk nog leuker dan de schoenen, vooral de opvouwbare frisbee :).
Eerlijk en duidelijke
Zeer goede service mtb maten en levering en net even andere keus.
Op tijd geleverd en keurig verpakt.
Aanrader voor je kids :)
Helemaal TOP!
We kregen de schoenen na een dag in huis. Dat vond ik erg fijn. Toen ik het pakketje had opengemaakt zag ik leuke cadeautjes voor de kinderen. Wat leuk! Net iets extra's!
Wat me vervolgens opviel was dat de schoenen erg netjes zijn verpakt.
Ik vind het al met al zeer professioneel maar toch persoonlijk overkomen. Er is veel aandacht besteedt aan het pakketje! Super!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.